büyücü rekorları senaryosuz
- Swider
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
büyücü rekorları senaryosuz
39 levellerinde bi savaşçıya full buz merlinken buzla 6390 atmıstım kritikle kanıt isteyenler olacaktır... o anda savaşçı üstüme doru kosarken birazz zor oluyo k.b inanmayanlar lütfen tartısmaya girmesin mesajları yönetemeyeceğiömden sadece rekorunuzu sölemenizi istiyorum.. 49 ların basında Lanetxxx (banlı) carımla full yucelen + yucelen iksir içtim 19 bn küsür vurdum ama fareye sadece deneme yaparken...

- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
Re: büyücü rekorları senaryosuz
tartışmaya qirmeyeceqim. sadece tek bir soru sorucam.Swider yazdı:39 levellerinde bi savaşçıya full buz merlinken buzla 6390 atmıstım kritikle kanıt isteyenler olacaktır... o anda savaşçı üstüme doru kosarken birazz zor oluyo k.b inanmayanlar lütfen tartısmaya girmesin mesajları yönetemeyeceğiömden sadece rekorunuzu sölemenizi istiyorum.. 49 ların basında Lanetxxx (banlı) carımla full yucelen + yucelen iksir içtim 19 bn küsür vurdum ama fareye sadece deneme yaparken...
sawaşçı çarınla attıqın kritiqe inanmamızı mı bekliyorsun yoqsa fantazi olsun diye mi yazdın bunları?
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
- Swider
- FareAdam Düşmanı
mitmet yazdı:tartışmaya qirmeyeceqim. sadece tek bir soru sorucam.Swider yazdı:39 levellerinde bi savaşçıya full buz merlinken buzla 6390 atmıstım kritikle kanıt isteyenler olacaktır... o anda savaşçı üstüme doru kosarken birazz zor oluyo k.b inanmayanlar lütfen tartısmaya girmesin mesajları yönetemeyeceğiömden sadece rekorunuzu sölemenizi istiyorum.. 49 ların basında Lanetxxx (banlı) carımla full yucelen + yucelen iksir içtim 19 bn küsür vurdum ama fareye sadece deneme yaparken...
sawaşçı çarınla attıqın kritiqe inanmamızı mı bekliyorsun yoqsa fantazi olsun diye mi yazdın bunları?
arkadaşım ben ciddiyim 15 bn atanlar var hemde 39 levellerinde artık araman lazım onları bulman için + hatırlatırım full yucelenim ve yucelen iksir içtim kritikle 19 bn

- Petcarar
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Meran
benim rekorum meteoritle 30.000 ama resim alamadım:(
- karabatu14
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
büyü fizik kaç?Petcarar yazdı:benim rekorum meteoritle 30.000 ama resim alamadım:(
Cerkesxsavascısı&Ultraxlord&Exlxbxrxuxz&Birlikxelbruz
BEYAZKÖŞK
BEYAZKÖŞK
Petcarar yazdı:benim rekorum meteoritle 30.000 ama resim alamadım:(
Arkadaşta gırgırına yazmıştır eminim...Hani 39 zamanı 19bn desen inananırım da 49 zamanı imkansızdır kardeşim.. o 1900 dür
Eski sistemde eşya efsun değerleri eklendikten sonra kritik çarpanıyla çarpılır silah hızına göre canavara yansırdı..Palayla 3bn 4bn atarken Kütük yaranlarla 15bn vuranlar oluyordu..Fakat yeni sistem de 49 lar geldiğinden beri gelen sistemde yani şuan da 10bn i geçecek normal kritik bulunmamakta ha Ağır vurursun kritik vurursun birleşir 10bn i görür orası ayrı ..
İstersen şuan full Işık Hanım ol Şarap iksir iç vuracağın rakam 10bn 12bnleri geçmeyeceğine emin olabilirsin...
yNçRxMasTR
yNçRxHaVoK
yNçRxHaVoK
- Konsantrasyn
- İskele Babası
- Sunucu: Tılsım
ben inanıyorum garanti vurmuşsundur bende geçengün junona giderken tavana meteorid attım tavan çöktü junon pert :lol:

- goksenin
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Eminönü
zırh cıktımı????? :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: :lol:
bende geçen gün tuttum 3 bombu kulaından attm kadime kadim per :mrgreen: :twisted:
bende geçen gün tuttum 3 bombu kulaından attm kadime kadim per :mrgreen: :twisted:

RUTHLESSXCHATLAQ!!!!!!!!!
◄███▓▒░░ RUTHLESSTEAM ░░▒▓███►ஐ
◄███▓▒░░ /\/\eminönü/\/\ ░░▒▓███►ஐ
◄███▓▒░░ arzın cocukları ░░▒▓███►ஐ
-
- Salgın Koruyucusu
- Klan: Lodos
kardes okdrda vuramssın 
SanCAk Sheqilcocukk
SanCAk Sheqilcocukk