Hani kalenin etrafı ev dolu ya her evde 2-3 lodos muhafızı bulunabilir.böylece bizdeki muhafız sayısı artırılarak arzlarla eşit olabiliriz.
Lodos Kalenin Güçlendirilmesi
Lodos Kalenin Güçlendirilmesi
Arkadaşlar bildiğiniz gibi İsmet Lodos Kalenin etrafından çekilebiliyor ve arz kalesine göre daha savunmasız bir durumda.Bu durumu değiştirmek için çeşitli geliştirmeler yapılabilir.Önerilerinizi bu başlıkta söyleyebilirsiniz.Benim düşüncem:
Hani kalenin etrafı ev dolu ya her evde 2-3 lodos muhafızı bulunabilir.böylece bizdeki muhafız sayısı artırılarak arzlarla eşit olabiliriz.
:idea: :idea: :idea:
BİRİNİN KARAKTERİNİ ÖĞRENMEK İSTİYORSANIZ ELİNE GÜÇ VERİNİZ KARAKTERİ ANINDA ORTAYA ÇIKAR
-
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
Re: Lodos Kalenin Güçlendirilmesi
Güçlendirmeyi boşver örs için fizana kadar kıvırıoz
)
-
- FareAdam Düşmanı
İsmet Bey Kalenin tam ortasında gezindiği için rahatça çekilebiliyor sahilin ordan. Buna çok basit bir öneri olarak İsmet Bey kalenin arka sağ tarafında gezinmeli. Yani tam köşede gezinirse çekilmesi zor olur.
Yada Örsün Bulunduğu bahçeye girmeden ona hasar verilememeli vs vs fikirler çoğaltılabilir
BİRİNİN KARAKTERİNİ ÖĞRENMEK İSTİYORSANIZ ELİNE GÜÇ VERİNİZ KARAKTERİ ANINDA ORTAYA ÇIKAR
- Rapxmaster
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Doğru söyliyorsun lodos kardeşim senin deddiğin gibi bence senin dediğin gibi yapılmalı :idea:
Rapxmaster
- heroolcay0620
- İskele Babası
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
eğer %100 oranında eşitlik isteniyorsa ya arz kalesi lodos kalesine,yada lodos kalesi arz kalesi gibi yapılabilir
Donvitocarleone(49)
Xxscorpionxx(45)
Scorpionxxxxxxx(42)
Rooneyy(43)
Scorpionxxxxx(46)
Hpotter(42)
Xxscorpionxxx(25)
Xxscorpionxx(45)
Scorpionxxxxxxx(42)
Rooneyy(43)
Scorpionxxxxx(46)
Hpotter(42)
Xxscorpionxxx(25)
eminönünde nerede yapacan o kaleyiheroolcay0620 yazdı:eğer %100 oranında eşitlik isteniyorsa ya arz kalesi lodos kalesine,yada lodos kalesi arz kalesi gibi yapılabilir

Çetecilerin bulunduğu bi yer varya büyücüler var işte orada olsaydı kale çok güzel olurdu en azından tek taraftan açık olurdu 
K.B ama en iyi bana göre fikri ben vericem kalenin içinden dışarı çıkkmaması lazım ... :!: işte bu kadar kafa yormaya gerek yok