Su Junon oLayına Bir acıklık gelsin ..
Su Junon oLayına Bir acıklık gelsin ..
Arkadaşlar tam 40 keredir Junon Kesiyorum . Daha 1 zırh yok . Giden ıksıre ve zamana yazık . Adam tekd e gidior düşürüyor . Şans dicek Sımdı Game Master 'ler , ama grupta herkesde zırh war bi bende yok düşmüyor gruba zırhsız bırını alıyorum hemen ona dusuyor Abartmadan söylüyorum bu tam 1o kere olmustur . Ayrıca düşene aynı zırhtan 2. ye düşecğeine o zırhtan bi başkalarına düşse olmaz mı ? Saçma saçma iş yaptınız su zırh olayında . Ya Madalya ve ıksırden başka Birşey alamadım . Bu kadar saçmalk olur mu ? ŞAns işi mişi kalmadı . Artık resmen seçmece. Grupta İşi belkı en zor tank büyücü (ben) yapıyorum ama şifacıda zırh warken şifacıya düşüyor . En az 5 tane ıksır ıcıyor Tank büyücü Ama karsılık alamamk ıcın . Sımdı yıne GM ' ler gelecek Şans işi diyecek . Bundan adım gibi eminim ..
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Su Junon oLayına Bir acıklık gelsin ..
grupta herkese zırh var ama sende yok diye söyleniyorsun. tamam sen 5 kişi bul zırhlı hediye vericez zırhı 
ayrıca 10 kere zırhsız birine düştü diyorsun bu inandırıcı qelmedi.
ayrıca 10 kere zırhsız birine düştü diyorsun bu inandırıcı qelmedi.
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
Dediğini acık acık yazarsan sevinirim . Grupta Herkes tee zırh war Sadece bende yok diyorum ama junonu kesınce bana düşmüyor Fakat gruba zırhsız birini alınca ona düşüyor ..?
Ayrıca sana dert anlatacak değilim gir Merana sor benı yalan söyleyip söylemeyeceiğimi öğren öyle laf yap bana
Ayrıca sana dert anlatacak değilim gir Merana sor benı yalan söyleyip söylemeyeceiğimi öğren öyle laf yap bana
- essperanza
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Sürekli senle aynı grupta giriyoruz ve bende 5 zırh olupta sende 0 zırh oluyosa bence de bu şanstan öte birşey.Ayrıca bende 5 zırh var dedim bunların 3 tanesi centurion 2 tanesi oksidant ben bunları ne yapıcam koleksiyon mu? 1 kişiye aynı zırhtan defalarca düşmesi gerçekten çok saçma.

Safequard Megaxesper MeGaXBrüTaL MeGaxeSPeRaNZaA
Aynı Kararterler Migrat ve Sığınaklara defalarca girip 104 madalya alıp sıfır şaheserliyiz halen :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Thre are the norml( . )( . )the silicone ( + )( + )the perfct(o)(o).Some are cold(^)(^)some belong to grndmthers\./\./And let’s nt forgt the very large(o Y o)the very small(.)(.)and the asymmetrical(•)(.)We love them all! Say FCK to breast cancer!
- justine
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Bi boy abdesti alıp öyle girmeyi deneyin 

Pinokyoyu yapan Gepetto değiliz ki ; her odunu adam edelim !!!
Herşeyi denedik olmuyor charı silmeyi düşünüyoruzjustine yazdı:Bi boy abdesti alıp öyle girmeyi deneyin
Thre are the norml( . )( . )the silicone ( + )( + )the perfct(o)(o).Some are cold(^)(^)some belong to grndmthers\./\./And let’s nt forgt the very large(o Y o)the very small(.)(.)and the asymmetrical(•)(.)We love them all! Say FCK to breast cancer!
- VBMaSTeR
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Seyr-i Beka
EEbana 200 kenandan sadece aynı günde 2 tane kahrolası nuc kolye düştü peki buna kim çıkıp ne diyecek 
VBMaSTeR - BuRRaQ
I will be Lodos Forever, Hopefully together....
I will be Lodos Forever, Hopefully together....
Bende de 1oo aşkın madalya war ama sadece zırh yok ..
((