Evet Başlıktada belirttiğim gibi TTNET Aboneliğim İptal Oldu daha doğrusu babam tarafından sabotaja uğradım ve karakterlerimi aktaramadan ortada kaldım vakit kaybetmeden kendi üzerime yeni Bir Telekom ve ttnet aboneliği aldım şimdi Forumdaki sıkça sorulan sorular başlığı altında bu açıklamaya ulaştım ;
TTNET Üye adımı değiştirdim. Oyuna girdiğimde karakterlerimi göremiyorum. Karakterlerim silindi mi?
Hayır, karakterleriniz silinmedi. TTNET Oyun üye adınızı değiştirdiğinizde bize yeni bir kullanıcı olarak göründüğünüz için karakterlerinizi göremezsiniz. Bu yüzden zaman kaybetmeden, www.istanbuloyun.com/ikvdestek formuna gidiniz. Bildirim tipini Üyelik olarak seçip bilgilerinizi giriniz. Açıklama kısmına ise aşağıdaki örnek başvuruyu yapınız.
TTNET Oyun üye adımı değiştirdiğim için karakterlerimin yeni TTNET oyun üye adına aktarılmasını talep ediyorum.
Sunucu adı:
Eski TTNET üye adı:
Yeni TTNET üye adı:
Aktarılmasını istediğim karakter adları:
TTNET ADSL Hizmet Numarası:
Bu bilgileri bize ulaştırdığınızda talebiniz yapılacak kontrolden sonra gerçekleştirilecektir.
NOT:TTNET Hizmet Numarası alanına ADSL ya da VDSL2 aboneliğiniz esnasında size tahsis edilen ve faturanızın sol üst köşesinde yer alan, 10 haneli hizmet numarasıdır. Yeni TTNET Oyun üyeliğiniz ile sunucunuza en az bir defa giriş yapmalınız. Kullanıcı adı değiştirilmesi nedeni ile yapılan karakter transferlerinde eski TTNET üye adının sunuculara erişimi kapatılır.
Ben Yeni Bir Abonelik Açtım Yeni Bir Numara Yeni Bir Hizmet Numarası Şu Anda Üst taraftaki durum benim İçin Geçerliyse 6 gündür karakterlerim neden aktarılmadı Yok Geçerli değilse en azında Olumsuz bi Cevapta olsa mail atılsın bende yoluma bakayım :..
İyi Forumlar
TTNET Aboneliğim İptal Oldu Karakterlerime Erişemiyorum...
TTNET Aboneliğim İptal Oldu Karakterlerime Erişemiyorum...
HAKSIZLIK KARŞISINDA SUSAN DİLSİZ ŞEYTANDIR !
Re: TTNET Aboneliğim İptal Oldu Karakterlerime Erişemiyorum...
Ya tek Bir yetkili Bile cevap vermiyecekmi _? Herşeyi Geçtim yeni açtıgım Hesabta Bloklandı hede Hiç Oynamadıgım Halde :S Boş hesap Nasıl Bloklanır...
yuh kardeş ya şaşırdım vaLLa 

Byxdeathhh / Byxdeathhhxtwo / Byxdeathhhxthree / Byxdeathhhxbüyü/Byxdeathhhxşifa
Bİ Zamanlar Yukarıdaki Çarlar Bana Aitti Ama Artık Olmucak Buna Rağmen Yılmayıp oyunda Olucam İstediğin Kadar Sil Tekrar Açıcam ?
Ramazan ramazan Var bi gaspetlik üzerimde
:ugeek:
MaTRaX yazdı:Ramazan ramazan Var bi gaspetlik üzerimde:ugeek:
üzüime kardeşim ya bu oyunda herşey olur takma kafana ya !

Byxdeathhh / Byxdeathhhxtwo / Byxdeathhhxthree / Byxdeathhhxbüyü/Byxdeathhhxşifa
Bİ Zamanlar Yukarıdaki Çarlar Bana Aitti Ama Artık Olmucak Buna Rağmen Yılmayıp oyunda Olucam İstediğin Kadar Sil Tekrar Açıcam ?
pfffffffffff

TTneT yetkililerini ara belki yardımcı olurlar.TTneT kullanıcıları genelde bu sorunla karşılaşıyor :?
MezarKabul...
xMzrKbL...
xxMzRKbL...
xMzrKbL...
xxMzRKbL...
- DigitalKumSaati
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
TTNET Oyun üye adımı değiştirdiğim için karakterlerimin yeni TTNET oyun üye adına aktarılmasını talep ediyorum.
Sunucu adı:
Eski TTNET üye adı:
Yeni TTNET üye adı:
Bu bilgiler dahilinde lütfen Destek Formu üzerinden iletişime geçiniz.
" http://www.istanbuloyun.com/support.aspx "
Sunucu adı:
Eski TTNET üye adı:
Yeni TTNET üye adı:
Bu bilgiler dahilinde lütfen Destek Formu üzerinden iletişime geçiniz.
" http://www.istanbuloyun.com/support.aspx "
İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!