Ilk qördüqümüzde korkmuştuk 800 nasıl olcak heralde 10-15 qelır demıştık 1er qeldıqını qörünce 1 sene bıtmez bu demıştık xD 1 haftaya kadar bı süre zarfında bıtırdıler xD
PEKİ HİÇ TOPLAYAN OLDUMU 800 TANE Yİ ? TOPLADIYSA EFSUNUN ADI NE BİR TANE EFSUN ADI VARDI TncyUykz .... daha vardı öle saçma bir şey Tncy Tuncay oluyor Uyksz da Uykusuz falanmı ne la bu :mrgreen:
kokoreckoray yazdı:PEKİ HİÇ TOPLAYAN OLDUMU 800 TANE Yİ ? TOPLADIYSA EFSUNUN ADI NE BİR TANE EFSUN ADI VARDI TncyUykz .... daha vardı öle saçma bir şey Tncy Tuncay oluyor Uyksz da Uykusuz falanmı ne la bu :mrgreen:
Hatırladıgım kadarıyla
TncyEkoClgınUyksz şekLinde bir efsundu.
tuncayxteam CılgınBıberon ekoxteam uykusuz Birlikte tek bir karakterden verip 4 kişinin ismini birleştirmişlerdi. Olgunn ve Eski ve arkadasLarı da taş kanat gorevını yapanLar arasında oLması Lazım.
bir de tncyekoclgnuyksz ve bir kişi daha vardı unuttum onların sunucusunu hatırlamıyorum. ama beyaz köşk veya kuklacıdan oldukları kesin. :mrgreen: :mrgreen: üşendim bakmaya havadislerde yazıyor.
yazamayacağım kadar çok karakter..
Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
kokoreckoray yazdı:PEKİ HİÇ TOPLAYAN OLDUMU 800 TANE Yİ ? TOPLADIYSA EFSUNUN ADI NE BİR TANE EFSUN ADI VARDI TncyUykz .... daha vardı öle saçma bir şey Tncy Tuncay oluyor Uyksz da Uykusuz falanmı ne la bu :mrgreen:
eminönüden Eski diye bi adam ama oda tek değil arkadaşlarıyla
bir de tncyekoclgnuyksz ve bir kişi daha vardı unuttum onların sunucusunu hatırlamıyorum. ama beyaz köşk veya kuklacıdan oldukları kesin. :mrgreen: :mrgreen: üşendim bakmaya havadislerde yazıyor.