17 Ağustos 1999 Marmara Depremi
-
Vandervaart
- Kadim Hidra Avcısı

- Sunucu: Meran
17 Ağustos 1999 Marmara Depremi
17 Ağustos 1999 Bu depremi yakından hisseden biri olarak hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet yakınlarına baş sağlığı diliyorum.
- Excellence
- Teşkilat Neferi

- Klan: Lodos
Re: 17 Ağustos 1999 Marmara Depremi
Bu depremi bende yakından yaşadım.Hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet yakınlarına baş sağlığı diliyorum.Depremle yaşamaya alışmamız gerekiyor.Her an bu afetle karşı karşıyayız o yüzden alışmalıyız ve önlemlerini almalıyız.Malesef ki Türkiye 11 yıl geçmesine rağmen hala akıllanmadı sonumuz hayrolsun. :?
EXCELLENCE
Ders alındığı sürece değerlidir geçmiş. Umarım gerekli kişiler gerekli dersi almıştır. Doğal felaket haktır. Gelir yıkımını yapar. Ancak kişiler veya kurumlar gerekli önlemler almalı ki doğal felaketi en az zararla karşılayabilsinler. O depremden sonra malzemeden çalan müteahhitlere yüzlerce dava açıldı fakat açılan davalar ölenleri getirdi mi ? Hayır! "Eşşeği önce sağlam kazığa bağlayacaksın sonra Allah'a emanet edeceksin." İş işten geçtikten sonra ağlasan ne yazar, sızlasan ne yazar yurdum insanı...
Ölenleri rahmetle anıyorum.
KORLEG
ZÜLKARNEYN
ZÜLKARNEYN
- Theanswer3
- Tılsım Tanığı

Vandervaart yazdı:17 Ağustos 1999 Bu depremi yakından hisseden biri olarak hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet yakınlarına baş sağlığı diliyorum.
Gizlenmiş İçerikGöster
ÜŞÜYORUZ BAYKUŞ REYİZ KAPAT
MERAN HAXBALL TEAM
- efsaneottoman
- İstihbarat Üyesi

- Lonca: Zaman
Vandervaart yazdı:17 Ağustos 1999 Bu depremi yakından hisseden biri olarak hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet yakınlarına baş sağlığı diliyorum.
Ottomanxölümsüz anısına
- Kuzeyxaskr
- İri Fare Avcısı

- Klan: Arzın Çocukları
.:.:.:. ^^ ' [iminent typed]KuzeyxAsKeR[/typed] ' ^^ .:.:.:.:

- SeRRuh
- Sivri Ada Kaşifi

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Utopia
- Discord: sahinmur4t
Noktasına kadar katılıyorum.kfat4 yazdı:Ders alındığı sürece değerlidir geçmiş. Umarım gerekli kişiler gerekli dersi almıştır. Doğal felaket haktır. Gelir yıkımını yapar. Ancak kişiler veya kurumlar gerekli önlemler almalı ki doğal felaketi en az zararla karşılayabilsinler. O depremden sonra malzemeden çalan müteahhitlere yüzlerce dava açıldı fakat açılan davalar ölenleri getirdi mi ? Hayır! "Eşşeği önce sağlam kazığa bağlayacaksın sonra Allah'a emanet edeceksin." İş işten geçtikten sonra ağlasan ne yazar, sızlasan ne yazar yurdum insanı...
Marmara depreminde hayatını kaybedenleri saygıyla anıyoruz...
- hicretsidan
- Teşkilat Neferi