arkadaşlar şimdi size 10 bin ve üzeri vurma ihtimali %70 civarı olan bir taktik vereceğim.Bu taktik bana grup bölgelerinde işe yaradı üstümde hiç kritik olmamasına rağmen 10 defadan fazla 10 binin üzerinde vurdum arkadaşlarım 12 bine kadar çıktı.
grup bölgelerine 3 büyücü girdiğimiz zaman en az 2 tanesinin direnç kırma alan varsa bu işe yarar.Bir yaratığa (özellikle en güçsüzlere) 3 büyücü yada 2 büyücü birden direnç+buz yapmalı.Birleşim puanla 20 binlere kadarç ıkabileceginiz kritikler gelmektedir.Bunlar birleşim sonucu oluşmuyor.
Bu kritik ihtimalinin %30 olmama ihtimali ise canavarın direncinin yüksek/kritik itemimizin olmaması/şans meselesidir.
sizlere yardımcı olabilriysem ne mutlu bana...
İyi forumlar...
10 bin ve üzeri vurma taktiği !!! ^_^
10 bin ve üzeri vurma taktiği !!! ^_^
avakado=eminönü
- yenero96
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Re: 10 bin ve üzeri vurma taktiği !!! ^_^
OLABİLİR...
Diğer hesapta uzaklaştırma yediğimde zorunlu olarak buna giriyorum.
Serhat
Serhat
- Petcarar
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Meran
bunlar sakat.tek başına vurmak istiyorsan,
A)3 kat yıldırım vuracaksın.(rehberimde nasıl olacağını anlattım)
çok fazla büyücüyle beraber zırhı düşük bir yaratığa meteorit atacaksınız.
A)3 kat yıldırım vuracaksın.(rehberimde nasıl olacağını anlattım)
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Teşkilat
1. Direnç kırmayı birisi attıysa ikinci direnç kırma atılamaz.
2. Kritik hasarının artmasının büyü kritik itemiyle alakası yok. O sadece kritik vurma ihtimalini arttırır. Kritik vurunca normal vuruşun kaç katını vurduğunu değil.
2. Kritik hasarının artmasının büyü kritik itemiyle alakası yok. O sadece kritik vurma ihtimalini arttırır. Kritik vurunca normal vuruşun kaç katını vurduğunu değil.
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
1.mitmet yazdı:1. Direnç kırmayı birisi attıysa ikinci direnç kırma atılamaz.
direnç kırmayı biri attıysa 2. ve 3. direnç kırmalar canavarda gözükmez ama işe yarar
2.
kiritk hasarım büyü ritik itemle artar demedim sadece kritik itemim olmadıgı halde kritik vurdugumu belli etmek istedim
avakado=eminönü
- Refresh
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Guardians Of İstanbul
bi kişiye veya yaratığa en fazla bir direnç işler gerisi işlemez yani en fazla 400 düşürürsün direncinibarkido yazdı:1.mitmet yazdı:1. Direnç kırmayı birisi attıysa ikinci direnç kırma atılamaz.
direnç kırmayı biri attıysa 2. ve 3. direnç kırmalar canavarda gözükmez ama işe yarar
2.
kiritk hasarım büyü ritik itemle artar demedim sadece kritik itemim olmadıgı halde kritik vurdugumu belli etmek istedim
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
GuardianS of İstanbuL
- heroolcay0620
- İskele Babası
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
MERHABALAR... ÖNCELİKLE FORUMA NASIL FOTO KONULDUĞUNU BİLMEDİĞİM İÇİN SÖYLEDİĞİM KABUL OLMAYABİLİR ARKADAŞIMLA BERABER DENEDİK İSMİNİ VERMEK İSTEMEM HEDEFİMİZ BABI ALİ YOLUNDAKİ BAŞIBOŞ TÜFTÜFCÜYDÜ İLK DİRENÇ KIRMA + BUZ OKU ATTIM KRİTİK GELMEDİ VE -4734 GELDİ SONRA GENE DİRENÇ ATTIM HEDEFİN ÜSTÜNDE SİMGESİ ÇIKTI VE ARKADAŞIMDA DİRENÇ KIRMA ATTI AMA SİMGE ÇIKMADI VE BUZ OKUNU VURDUM -10597 VURDU ÖĞRENDİMKİ 2 DİRENÇ KIRMA İŞLİYOR PAYLAŞIM İÇİN TŞKLER...Refresh yazdı:bi kişiye veya yaratığa en fazla bir direnç işler gerisi işlemez yani en fazla 400 düşürürsün direncinibarkido yazdı:1.mitmet yazdı:1. Direnç kırmayı birisi attıysa ikinci direnç kırma atılamaz.
2.
Donvitocarleone(49)
Xxscorpionxx(45)
Scorpionxxxxxxx(42)
Rooneyy(43)
Scorpionxxxxx(46)
Hpotter(42)
Xxscorpionxxx(25)
Xxscorpionxx(45)
Scorpionxxxxxxx(42)
Rooneyy(43)
Scorpionxxxxx(46)
Hpotter(42)
Xxscorpionxxx(25)
2. direnç kırma işliyorsa neden süresi uzamıyor? Diyelimki direnç kırma attım yenileme süresi biter bitmez yine direnç kırma attım 2.si etki ediyorsa neden süresi uzamıyor?
- Refresh
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Guardians Of İstanbul
bunu bu kadar tartışmaya gerek yok bi savaşçıya 2 direnç kırma atın sorun bakalım kaç direnci düşmüş
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
GuardianS of İstanbuL
Eğer büyücün buz ise drenç kırma atınca 2 saniye bekle kritik şansı doğar.
Eğer büyücün fiziksel ise kons açınca yine aynı taktik 2 sn bekle krtik vuracaksın.
Ha eğer ben drenç kırma yada konsantrasyon istemiyorum dersen,yine aynı taktiği öneririm.
Büyücü (Buz,metoorit,yıldırım,ateş çemberi) yeteneği kullandığı zaman seri vurmamasını öneririm.Sakin bir şekilde 2 saniye aralığı ile kolayca kritik vurabilirsin.
Deneyin ve görün.
Eğer büyücün fiziksel ise kons açınca yine aynı taktik 2 sn bekle krtik vuracaksın.
Ha eğer ben drenç kırma yada konsantrasyon istemiyorum dersen,yine aynı taktiği öneririm.
Büyücü (Buz,metoorit,yıldırım,ateş çemberi) yeteneği kullandığı zaman seri vurmamasını öneririm.Sakin bir şekilde 2 saniye aralığı ile kolayca kritik vurabilirsin.
Deneyin ve görün.