Yakın arkadaşlarım bilirler, bundan üç hafta önce evlendim.
Bu nedenle artık tüm vaktimi oyuna değil, aileme harcama zamanım gelmişti.
Belki hayatı düzene koyunca dönerim diyordum, ama ne zaman olacağı belirsizdi.
Artık o "belirsiz" süre kesinleşti.
Eşimi oyuna alıştırmaya çalıştıysam da başarısız oldum
Oyunla ilgili geçmişe dönük hiçbir iz bırakmayacak kadar kopmam gerekti.
işkenceye maruz kaldım desem yeridir
Face listemden bile huzursuz olmuş, ikv arkadaş grubu diye kaydettiklerimi tek tek silmiş
Oradaki arkadaşlardan da bu vesile ile özür dilerim.
içi rahat olsun diye oyunu da pcden kaldırdım.
Bundan sonra benim karakterlerimi oyunda görürseniz bilin ki Tekin (Alamoanajj, Cerigo) kardeşim vardır.
Çarlarım ona "emanet" değil, "hatıradır".
Artık dönmemek üzere veda etme zamanı geldi.
Sizleri tanıdığım için çok mutluyum.
Aranızda çok sağlam arkadaşlarım oldu. İsimlerini tek tek yazamayacak kadar çoklar.
Hepinize hayatta başarı ve mutluluk dilerim.
Kendinize iyi bakın, beni unutmayın
Gitmene Çok üzüldüm Cem
Ama Şunu bil ki bir gün herkes bu oyunu bırakacak.Birimiz Evlenince Birimiz, Hayatını Kaybedince(ki Allah Göstermesin)VEya Diğer Çeşitli Nedenlerden Dolayı illa ki bir gün oyunu bırakacağız.
Hayatında Başarılar Dilerim.Umarım İKV 'siz Bir Hayat Güzeldir
İslamın Emrettiği ve Allah'ın Yasakladığı Kesin Haram olan herşeyi yapan (Aklınıza Ne Gelirse),Hz Ebubekir-i Sıddık ve Hz. Ömer-ül Faruk'u Sevmeyen RAFİZİLERİN Kim olduğunu BİLİYOR MUSUNUZ ?
Değerli arkadaşım açıkçası oyundan ayrılmana üzüldüm oyunu oyun gibi gören nadir insanlardan biriydin ayrı klanlardanda olsak seninle oynamak güzeldi.
Evlilik zor zanaattır üstadım kendi evliliğimden bilirim Yaşadığımız oyun hevesini eşimize veya çevremizdekilere anlatmak neredeyse imkansız. Karakterlerini silmediğine sevindim bu ileriki dönemler için bir ışık, umarım evliliğini zedelemeden ileriki dönemlerde aramıza katılırsın.
Yeni Yaşamında Sağlık ve Mutluluk Dilerim Sağlıcakla Kal...