hiç bır açıklama yapılmadan carım bloklandı ve cardakı babam
hiç bır açıklama yapılmadan carım bloklandı ve cardakı babam
arkadaşlar bu ne demek oluyor kımseye sövmedık bişi etemdık hırsılzık etmedık babam oynarken oyundan attı 2 cı gırmesıne hesabnız bloklanmış dıyor BU NASIL Bİ YÖNETIM şeklı acaba yönetıM DUYUYORSA bİ açıkLAMA ISTIYORUM HEM PARA VERIP plus alıyor hem açıklama yapılmadan CAR bloklanıyor BEN AÇIKLIMA ISTIYORUM yönetım GEREKIRER mahkeye de başvurcam şifaisteyen şifaisteyen hiç BİR AÇIKLAMA YAPMADAN BLOKLANDI BI NASIL YÖNETIM ŞEKLIDIR açıklama BEKLIYORUM GÖKTÜRKLERERDIN
Re: hiç bır açıklama yapılmadan carım bloklandı ve cardakı babam
Merhaba,
Moderasyon görmüş olduğunuz karakterinizin mail adresine aldığınız ceza ile ilgili bilgilendirme maili gönderilmektedir,şayet bu sobee hesabınız ise sistemde belirtmiş olduğunuz cep telefonu numarasına bilgilendirme mesajı gitmektedir.
Kontrol etmeniz dileğiyle.
Ayrıca;
Görmüş olduğunuz moderasyonla ilgili itirazınızı www.istanbuloyun.com/ikvdestek kanalından İKV Destek Ekibi'ne bildirebilirsiniz.

Bilginize.
İyi eğlenceler!
Moderasyon görmüş olduğunuz karakterinizin mail adresine aldığınız ceza ile ilgili bilgilendirme maili gönderilmektedir,şayet bu sobee hesabınız ise sistemde belirtmiş olduğunuz cep telefonu numarasına bilgilendirme mesajı gitmektedir.
Kontrol etmeniz dileğiyle.
Ayrıca;
Görmüş olduğunuz moderasyonla ilgili itirazınızı www.istanbuloyun.com/ikvdestek kanalından İKV Destek Ekibi'ne bildirebilirsiniz.

Bilginize.
İyi eğlenceler!
Öneri ve hata bildirimi için www.istanbuloyun.com/ikvdestek