LoNCa OsMaNLı TaNıTıM Buyrun . . >>>

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
GrayWolf
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: A T A

LoNCa OsMaNLı TaNıTıM Buyrun . . >>>

Mesaj gönderen GrayWolf »

ArkadaşLar ÖnceLikLe Uygulamaya ÇaLışacağımız Sistemi Ve Kendimi Biraz AnLatıyım Loncanın Kurucusu Benim (GrayWolf) Oyuna 2007 YıLında BaşLadım 2009 da 1 Kez Ara Verdim 2010 da Aranıza Döndüm :)
Eski OyuncuLarın Hemen Hemen Hepsi HatırLıcaktır.Geçmişte SupervisorGray oLarak ^^Supervisor^^ Loncasının LiderLiğini Yaptım Uzun bir Süre. O Süre İçerisinde de GüzeL işLer Yaptığımıza İnanıyorum.
Yeri GeLmişKen o Loncada BizLere Arkadaşlık,KardeşLik,DostLuk Eden Herkese Saygı Ve SeLam oLsun. O oLuşumdan da Şikayetçi oLan Yoktu Sanırım Ama Eski Oyuncuların Oyunu BırakmasıyLa/Ara VermesiyLe (Bende DahiL) DağıLdı.
Oyundaki Amacım Hiçbirzaman ÖnceLik oLarak En İyi İtemLere Sahip oLmak Çok Zengin oLmak Çok Madenimin oLması oLmadı oLmayacakta, Amacım Lonca AmacıyLa Aynıdır Ve Amacı Aynı oLan Herkesi Yanımda,Çevremde Görmekten MutLuLuk Duyarım.

Loncamızın Logosunu Bizzat Kendim Amatör oLarak HazırLadım Daha İyisini Yapabilceğini Düşünen Arkadaşların ÇaLışmaLarını Bekliyorum Saygılar..

Resim

Ayrıca İmzasına EkLemek İsteyenLer aLttaki Logodan YararLanabiLir
Resim

ArkadaşLar Biraz Uzun Bir Tanıtım oLdu Sanırım Umarım Kendimi İfade EdebiLmişimdir.Vakit Ayırıp Okuduğunuz Ve Şimdiden GeLecek TaLepLere Çok Teşekkür Ederim SaygıLar . .

LoNCaDaKi AmACıMıZ : Türkiye'mizin iLk Ve Tek Devasa OnLine RoL Yapma Oyunu oLan İstanbuL Kıyamet Vakti'nde Takım Ruhuna Sahip,Dürüst,Yaratıcı,SaygıLı Ve Saygıdeğer OyuncuLarLa BirLikte Saygı,Sevgi Çerçevesinde
ArkadaşLık,DostLuk,KardeşLik YardımLaşma ve Dayanışma İçerisinde Oyunu En EğLenceLi HaLe Getirmek, Oyun Yapım Ve Yürütümünde Görev aLan İnsanLara Gerektiğinde oLabildiğimiz Kadar Yardımcı oLmak,
Sahip oLduğumuz Tek TÜRK Yapımı Oyunumuzu eLimizden GeLdiğince Tanıtarak Daha İyi YerLere Getirmek Ve Hak Ettiği Değeri BuLmasında Yardımcı oLmak oLacaktır.
Loncamıza Üye oLucak Herkes Bu Amaca GönüLLü oLarak Destek Vereceğini ve GerekLi SorumLuLukLarı KabuL Etmiş SayıLacaktır.

Loncamızda ^^Lider^^ yani ^^Lonca Lideri^^ Tam AnLamıyLa oLmıcak Grup LiderLeri oLucaktır. Sadece Son Söz Hakkını Kendime Ayırıyorum KabuL EdiLirse UyguLanır EdiLmezse uyguLanmaz.
Diğer Tüm KararLar,aLınacak Veya ÇıkarıLacak KişiLer,Lonca Ve ÜyeLeriyLe iLgiLi İstekLer ŞikayetLer,EtkinLik Veya Görev TarihLeri Önce Grup Liderleri iLe TopLantı YapıLıp SunuLacak FikirLer DoğruLtusunda En SağLıkLı Karar ALınacak
Sonra Tüm ÜyeLerimizLe TopLantı YapıLıp OnLarında Sunacağı FikirLer DoğruLtusunda Net Ve Kesin Bir Karar aLınacaktır. Loncada Her Grubun Ayrı Lideri oLucak Dedim ;
Yani MeseLa Loncamıza BağLı Bir Grup 2 Büyücü 2 Şifacı 2 Savaşçı TopLam 6 Kişiden oLuşucak Ve Bu KişiLerden SeçiLecek oLan Herhangi Biri LiderLik Görevini ÜstLenicektir.
Lonca iLe ilgiLi İstek,Şikayet Veya Öneriler Önce O Kişiye anLatıLacaktır.
iLk Grup LiderLerini Ben Seçicem Fakat LiderLik Görevi KaLıcı oLmıcak Yani Memnun KaLınmazsa Veya SeçiLen Kişi Görevini Yapamazsa Görevden aLınıcak Yerine Yeni Bir Kişi OyLama iLe SeçiLecektir.
Lonca iLe iLgiLi aLınan Yeni ÜyeLeri,Çıkan Veya ÇıkartıLan ÜyeLeri Bu Sayfadan Takip EdebiLirsiniz BunLarın Dışındaki Lonca iLe iLgiLi Herşey Sadece Lonca ÜyeLerine AnlatıLacak Ve GizLi TutuLacaktır.
Loncaya Üye oLan ArkadaşLar KesinLikLe Basit oLayLar için Klandan BöLgeden Saçma Sapan ÇağrıLarda BuLunmıcakLardır.
Örneğin; Meteora Giremıyorum Arz Var Lonca Nerdesınız GeLin Beni ALın, 2 kişi Beni Kesti Gidip KeseLim,Loncadan Kimse Yokmu vs vs ÖrnekLer ÇoğaLtıLabiLir.
Loncamızda oLgun,Dürüst,SaygıLı,Efendi İnsanLarı Ve Amacı Bizim AmacımızLa Örtüşen Arkadaşlarımızı Aramızda Görmekten mutLuLuk Duyarız.

*****Loncamıza Üye oLan KişiLerin Char İsimLerini Gün İçerisinde Sayfaya EkLicem Şimdiden Hepimize HayırLı oLsun . .

****************************** UYUuMaSI GeReKeN KuRaL Ve UYaRıLaR ******************************

* Aramıza KatıLacak ArkadaşLarın Küfür,Argo Konuşmak,Aşırı AğresifLik,BenciLLik,YaLan SöyLemek,(ÇoğunLukLa Boş Konuşmak:),HırsızLık Ve HaksızLık Yapmak Gibi ÖzeLlikLerinin OLMAMASI Gerekiyor.

* Oyun İçerisinde BöLge-Klan-SöyLe-RoL Yap KanaLLarından Tartışma,Küfür Hakaret Vs Gibi MünakaşaLara Girmemesi,

* ÜyeLerimiz Loncamız ile iLgiLi İstek Öneri Veya şikayetLerini Grup LiderLerine Veya Bana (GrayWolf-Savaşçı Char) SöyLicek Kendi BaşLarına Çözüm Aramaması,

* Üyeler Arasında Kimse Gereksiz Yere GeL Beni Kas, Şu Görevim var yardım Et, Para Ver, İtem Ver Gibi İsteklerde BuLunmaması,

* Oyun İçerisinde YapıLacak oLan Klan SavaşLarında Kimse PoLemiğe Girmemesi 'Az Laf Çok iş' PoLitiKası UyguLaması Kesen/KesiLen ArkadaşLara Rencide Edici Birşey SöLememesi,DaLga GeçiLmemesi,

* Oyun içerisinde ÜyeLerimiz Yaşadığı Sorun ve SıkıntıLarı ÖnceLikLe BeLirLenecek oLan Kendi Grup LiderLerine iLetmesi Eğer Çözüm BuLunmazsa BenimLe (GrayWolf) İrtibata Geçmesi,

* Grup Lideri Sıfatını Taşıyan ArkadaşLar Grubundaki Sıkıntısı Sorunu oLan ArkadaşLarın SorunLarını Sabır Ve DikkatLe DinLemesi Ve oLabildiğince Çözüm OdakLı FikirLer Sunmaya çaLışması,

* YapıLaccak Görev Ve EtkinLikLerde KarışıkLık,Laf KaLabaLığı,Gereksiz KonuşmaLar oLmaması İçin O Anki TemsiLci Kişiyi DinLeyip SöyLedikLerine UyuLması Gerekiyor.

* Grup HaLinde YapıLacak GörevLerde O An Oyundaki Tüm Lonca ÜyeLeri Veya YeterLi Sayıda Üye ile BirLikte GidiLicek Ve SırayLa Herkesin Görevi YapıLacak.

* AciL DurumLarda O An Oyunda olan Lonca Üyelerine Herhangi Bi Yerde TopLanmak İçin AciL Çağrı ^^KLan KanaLından^^ (Klan Çok Yoğun İse böLge KanaLından) YapıLacaktır.

* Bu Gibi AciL ÇağrıLarı Loncamızdaki ÜyeLer Kendileri DeğiL GurpLarının LiderLerine uLaşıcak Ve Grup LiderLeri de Uygun Görür Ve Gerekli BuLurLarsa bu Çağrıyı Diğer Grup LiderLerine uLaşarak Yapacak BöyLece Loncamzıdaki Tüm Grupların O Anki BeLirLenen Yerde TopLanması SağLanacaktır.

* Lonca iLe iLgiLi ÇağrıLarın Grup LiderLeri Tarafından YapıLması Sayesinde Hem Herkes Gereksiz Yere Konuşma KanaLlarında KirLiLiK oLmayacak Hemde YapıLan Çağrılarında ÖnemLi oLduğunun anLaşıLması Ve Dikkate aLınması Daha KoLay SağLanacaktır.

* TopLantıLar 2 gün Önceden Tüm ÜyeLere Haber VeriLecek,Lonca ÜyeLeri Dışında Kimseye SöyLeniLmeyecek,TopLantı TarihLerinde SöyLenen Saatte SöyLenen Yerde oLunacak Ve Lonca ile iLgili Hiçbirşey Üye oLmayan Birine anLatıLmayacaktır.

* Loncadaki Herkes ŞimdiLik Mevcut CharLarıyLa Oyuna Devam Edicek Daha Sonra BirLikte aLıcağımız Karara Göre Yeni Char AçıLıp YardımLaşarak KasıLacaktır.

* Loncaya,KuraLLara Ve ÜyeLere Aykırı DavrananLar Sadece 1 Kez UyarıLacak Eğer Yaptığı Aykırı Davranışa Devam Ederse Loncadan AtıLacak Ve Birdaha aLınmayacaktır.

***Yukarıda Okumuş oLduğunuz KuraL Veya AmaçLardan Herhangi Birini Benimsemiyorsanız Lütfen aLınma TaLebinde Dahi BuLunmayınız. !

NOT: Loncaya Herkes aLınmayacaktır Girmek İsteyenLer Bu Sayfaya TaLepLerini Oyundaki Char isimLerini Neden Girmek İstedikLerini YazabiLirLer GünLük oLarak Tarafımca Okunup DeğerLendirilicektir Vakit Ayırıp Okuduğunuz Ve Şimdiden GeLecek TaLepLere Teşekkür Ederim SaygıLar . .
---GrayWolf---
BoZKuRTBüYüSü
--NoBLeBLooD--
XxXGrayWolfXxX
SupervisorGray

Resim

...öLüMüNe LoDoS...

...Ne MuTLu TüRK'üM DiYeBiLeNe...
GrayWolf
İskele Babası
İskele Babası

Re: LoNCa OsMaNLı TaNıTıM Buyrun . . >>>

Şimdi Düşündümde AsLında Bu Loncayı Tanıtmaya Onca AçıkLamaya Logoya FaLan Gerek Yokmuş GaLiba Çünkü Oyunda Emeğe Saygı Gösteren Oyuncu KaLmamış Gibi Görünüyor. Tahmin Ediyorumki Bu Konuya GözatanLardan En FaLa 4-5 Kişi Sonuna kadar okumuştur. Saçma Sapan şeyLere Gereksiz PoLemikLere TartışmaLara KüfürLeşmeLere SAYFALARCA YorumLar Yağdıran Ama EMek VeriLmiş GönüL VeriLmiş UğraşıLmıış SizLere TeşekkürLerLe RicaLarLa SaygıyLa SunuLmuş Bir Emeğe Sadece Konu BaşLığına Bakmayı Layık Gören Bir TEŞKİLAT oLmuş Sanırım Geçmişte Örnek Sunucuyken Şimdi Sıradan Sunucu oLmuş Gibi Tabiki Herkes bişiLer Yazak Zorumda DeğiL Yazında Demiyorum Ama Çok Garip GeLdi Ondan Bu Msjı EkLedim Kimse YanLış AnLamasın Neyse SağLık oLsun Ben Üzerime Düşen Görevi Yaptığımı Düşünüyorum TeŞeKKüRLeR TeŞKİLaT ;)
SaygıLar . .
---GrayWolf---
BoZKuRTBüYüSü
--NoBLeBLooD--
XxXGrayWolfXxX
SupervisorGray

Resim

...öLüMüNe LoDoS...

Kullanıcı avatarı
Firelife
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Firelife »

GrayWolf yazdı:Şimdi Düşündümde AsLında Bu Loncayı Tanıtmaya Onca AçıkLamaya Logoya FaLan Gerek Yokmuş GaLiba Çünkü Oyunda Emeğe Saygı Gösteren Oyuncu KaLmamış Gibi Görünüyor. Tahmin Ediyorumki Bu Konuya GözatanLardan En FaLa 4-5 Kişi Sonuna kadar okumuştur. Saçma Sapan şeyLere Gereksiz PoLemikLere TartışmaLara KüfürLeşmeLere SAYFALARCA YorumLar Yağdıran Ama EMek VeriLmiş GönüL VeriLmiş UğraşıLmıış SizLere TeşekkürLerLe RicaLarLa SaygıyLa SunuLmuş Bir Emeğe Sadece Konu BaşLığına Bakmayı Layık Gören Bir TEŞKİLAT oLmuş Sanırım Geçmişte Örnek Sunucuyken Şimdi Sıradan Sunucu oLmuş Gibi Tabiki Herkes bişiLer Yazak Zorumda DeğiL Yazında Demiyorum Ama Çok Garip GeLdi Ondan Bu Msjı EkLedim Kimse YanLış AnLamasın Neyse SağLık oLsun Ben Üzerime Düşen Görevi Yaptığımı Düşünüyorum TeŞeKKüRLeR TeŞKİLaT ;)
SaygıLar . .

Emeğine sağlık güzel olmuş allah utandırmasın ;)
GrayWolf
İskele Babası
İskele Babası

SaoLasın Allah Razı oLsun. .
---GrayWolf---
BoZKuRTBüYüSü
--NoBLeBLooD--
XxXGrayWolfXxX
SupervisorGray

Resim

...öLüMüNe LoDoS...

Kullanıcı avatarı
xTANIMSIZx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Gölge Haramileri

Mesaj gönderen xTANIMSIZx »

Hayırlı Olsun.. Oyunda yeni loncalar görmek bizi mutlu edecektir. Saygılarımla...

TANIMSIZ - UNJUST
TANIMSIZ - UNJUST
Resim

Ne ben Sezarım, Ne de sen Brütüssün... Ne ben sana kızarım, Ne de zatın zahmet edip bana küssün... Artık seninle biz, Düşman bile değiliz...
GrayWolf
İskele Babası
İskele Babası

TeşekkürLer SaoLasın . . Yeni DostLar Edinmekte BizLeri MutLu Edicektir . .
---GrayWolf---
BoZKuRTBüYüSü
--NoBLeBLooD--
XxXGrayWolfXxX
SupervisorGray

Resim

...öLüMüNe LoDoS...

Kullanıcı avatarı
onygs1991
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen onygs1991 »

Hayırlı olsun :)
IIxKıBRıSLıxII by Mkacafer...
So Close No Matter How Far
Couldn't Be Much More From The Hearth
For Ever Thrusten Who We Are
No,Nothing Else Matters
Kullanıcı avatarı
intikamatesi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Lonca: <Estergon>

Mesaj gönderen intikamatesi »

Hayırlı OLsun..Galiba teşkilatda lonca sayısı fazlalaştı loncaların olması oyuna düzen getireceğini düşünüyorum
EsTeRGoNxKaNuNi Rasmon ESTERgonXİNTİKAM
GrayWolf
İskele Babası
İskele Babası

Eyw Vakit Ayırdığınız İçin SaoLun ArkadaşLar
---GrayWolf---
BoZKuRTBüYüSü