12 PAŞA Toplandı Bir Amaç Ugruna...
Magaranın Derinliklerine dogru Akrepleri Büyüleri İle Yakan Paşa lar İlerledi Sessiz Sessiz...
Önce Yeşil Hidra Ugradı Gazabına KUVA-İ Milliyenin...
Kadim Hidra Tüm Görkemi İle Bizi Dinliyordu Karanlık Magarasından...
12 PAŞA yı Karsısında Gören Kadim Hidra Tekrardan Sonunun Geldigini Anladı Bir Anda...
Yine PAŞA lar Dercesine Cıglıklar Atıyordu Magaranın Issız Derinliklerine...
Lİderimiz Paşaeyup ün Saldırın İşareti İle Başladı Kadimi Yakan saldırı...
PAŞA ların Attıgı Büyüler ile Kavruluyordu Kadim Hidra...
Ve Sonu Geldi Hidranın Tekrardan Bir İlk Olarak...
TÜM PAŞA KARDEŞLERİME TEŞEKKÜR EDİYORUM...
PAŞA ların Loncası Lonca Kuva-i Milliye Başkanı Paşaxfatih...
Tarih:11.07.2010 22:30
PAŞA ların Loncası Lonca KUVVA-İ MİLLİYE...Paşafatih Paşaxfatih Paşaxjötem...
Selamun Aleyküm Öncelikle Orada Bulunan Tüm Arkadaşlarıma Teşekkür Ederim. Ellerinize Kollarınıza Sağlık . Her Zaman İlkleri Başarmayı Sevmişizdir Teşekkürler Kuva'i Milliye Ailesi
KUVA-İ MİLLİYE Lonca Başkan Yardımcısı PAŞATURAB/PAŞASARSILMAZ/PAŞAHOSPİTAL/PAŞAMARİJUANA
Öncelikle tebrikler.Biz Beyazköşk sunucusunda 8-9 grup gittik ve canının 20 den aşağıya indiremedik.Siz nasıl oluyorda 13 kişi kesebiliyorsunuz hayret ediyorum.Keserken ne gibi taktikler kullandınız yardımcı olabilecek misiniz :?:
S.a Kolay gelsin kardeşlerim tebrik ve taktir ediyorum sizleri...
bizde denedik ama kesemedik 8-9 grub gittik helal siz 2 grub kesmişsiniz
taktik mi var acaba yoksa allah ne verdise daldınızmı bunu cözemedim yada eski guncelleme gerımı geldı...
taktik varsa bi zahmet bizim ile paylaşırmısınız bizim Tskx loncası Beyaz koskte yeni başladı ama kımse onumuzu kesmek istemıyor daha da ilerlememizi istiyorlar cunku TÜRK SİLAHLI KUVVETLERİ ni temsilen SEHİTLERİMİZİ temsilen actık bu loncayı ara sıra ŞEHİTLERİMİZ İCİN YURUYÜŞ yapıyoruz sizleride beklıyoruz...
Tskx loncasının bu taktiğe ihtiyacı var her loncada şahaser var bizim loncada sadece 1 kişi de var oda imkanlarından yararlanarak üretti ama bazı kardeşlerimizin imkanı yok üretemiyor bizim kadim görevini yapmamız gerekıyor tabiki sizin yardımlarınızla taktik paylaşırsanız cok sevınırım ama paylaşmak istemezsenizde sorun degıl yinede cok teşekkürler...
GeNeLKuRmAyBaŞKaN<>TsKxHxGeNeLKrMaY
BeTa KaRaKtErLeRi<>memett(TsKxKxGeNeLKrMaY) mehmettt mehmettttttttt Tskx==>açılımı Türk Silahlı Kuvvetleri.