İFTİRACIDA İNECEK VAR ;)

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
sevdamdaglara
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Beyaz Köşk

İFTİRACIDA İNECEK VAR ;)

Mesaj gönderen sevdamdaglara »

Dagoxbybekoly Kişiliksiz İnsanın İftirası Bu Tip İnsanlara Denilecek Tek Söz Gün Olur Hesap Böyle Sorulur.

1. Hiç Kimse Kanıtı Olmadan Bir Başkasını Karalayamaz.
2. Karızma Satışların da Kesilmek Normaldir Bu Hırsızlığa Girmez Bunu Artık Anlayın. Keslince Karizma Hırsızı Diye Yazmayın Ayıptır Gülerler Sİze.
3. Normal Hırsız İle Karızma Hırsızının Arasında Çok Fark War Normali Çalandır Dieri Sadece Kesilenin Gözünde Hırsızdır. ama Bölgeye hırsız Diye Adınız Yazılırsa Okuyan Olayın İçini Bilemez...
4. Klanda İster Kp Kassın İster 5 lvl İster Görewe Gidiyor Olsun Bu Beni Bağlamaz Aynen Dalarım Kesilmeyide Göze Alarak.
5. Bu Sana Küçük Bir Ders Olsun Bybekoly.

Resim
Kullanıcı avatarı
BybekoLy
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Lodos

Re: İFTİRACIDA İNECEK VAR ;)

Mesaj gönderen BybekoLy »

Kendisi Karizma satarken Sattıgım adama dalcak kadar karakteriszidr 3 Kişi karizma satıyoruz sattıgımz adama dalıyor 3 4 kişi birden yazdık karizma hırsızıdr diye bana olan garezin nedir senin? Ve ayrıca senden delikanlı gibi özür diledik yapacagında budur kalitesiz insan 2 kuruşluk keyfimizin içine ettiniz yazıklar olsun...
Bir Gün Herkez Lodos Olacak !

Bybekoly Dagoxbybekoly Şovalyexbekoly
Kullanıcı avatarı
TayFaxCoUrAgEuX
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen TayFaxCoUrAgEuX »

sevdamdaglara yazdı:Dagoxbybekoly Kişiliksiz İnsanın İftirası Bu Tip İnsanlara Denilecek Tek Söz Gün Olur Hesap Böyle Sorulur.

2. Karızma Satışların da Kesilmek Normaldir Bu Hırsızlığa Girmez Bunu Artık Anlayın. Keslince Karizma Hırsızı Diye Yazmayın Ayıptır Gülerler Sİze.
3. Normal Hırsız İle Karızma Hırsızının Arasında Çok Fark War Normali Çalandır Dieri Sadece Kesilenin Gözünde Hırsızdır. ama Bölgeye hırsız Diye Adınız Yazılırsa Okuyan Olayın İçini Bilemez...
4. Klanda İster Kp Kassın İster 5 lvl İster Görewe Gidiyor Olsun Bu Beni Bağlamaz Aynen Dalarım Kesilmeyide Göze Alarak.

Resim

yaptıgın hoşbirşey degil kendi düsüncemle ;)
loncaya ilişkin hata, öneri, sıkayet gibi iletişimleriniz için lütfen http://www.ikvtayfa.com formumuzdan iletişime geçiniz.(optımusbrayn)

Optımusbrayn optımusxbraynn Tayfaxcourageux
Kullanıcı avatarı
delidir
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen delidir »

sevdamdaglara yazdı:Dagoxbybekoly Kişiliksiz İnsanın İftirası Bu Tip İnsanlara Denilecek Tek Söz Gün Olur Hesap Böyle Sorulur.

Resim

Kendi Hallerine Bırakın Böyle İnsanları ;)
Şovalyexdelidir(savaşçı)
İZBıRaKaNLaRMüCO(^)EJder Asa

Mücahid Macit

Şovalyexdelidirr MoRFiNxDeLiDiR Güüney (^) Ejder asa ÇeRKeZoĞLan AnTiBiYoTicq (^) Ejder Adlı çarlarla alakam yoktur...
Kullanıcı avatarı
KraLarTor
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen KraLarTor »

Muhaa kanıtsız delilsiz hırsız derler sonra foyaları ortaya çıkınca susarlar bekoly seninde ne mal oldugunu anladık hadi ii forumlar. :D
Vardır elßet ßu Gidişin ßir Sonu.

KraLarTor
Kullanıcı avatarı
Bordoberexsiyah
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Bordoberexsiyah »

bekoly reis die birine de hırsız diyordu sanırım belli oluyor şimdi
Bordoberexsiyah
Kullanıcı avatarı
Ozan21
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Ozan21 »

Resim
Diyecek Birşey Bile Bulunmaz...
уα кαвυℓℓєηιя вυя∂α кαℓıяѕıη
уα∂α αякαηı ∂öηєя уσℓ αℓıяѕıη

кαя∂єşχσzαη[48] вιяℓιкχѕ¢σятιєℓ[44]

ResimResim
sevdamdaglara
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen sevdamdaglara »

Kimseden saklanmıyoruz (some) bu konuda seviyesiz bekoly'nin attığı iftiranın boş oldugunu gösteriyoruz sağolsun can kardeşim onunla konuşup fotoyu aldı kesildi diye hısız dediğini fotoyla kanıtladı gerisi boş bizim için can kuzenime teşekkürler. konu kapanmıştır.
Kullanıcı avatarı
Ixxreisxxl
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Ixxreisxxl »

Ben boşuna bu herif iftiracıdır demiyorum benim hırsız olduğumu kanıtlayacak delili yok fakat onun iftiracı olduğunu kanıtlayacak delil var bu İKV de köşk server ında özür dilemediği insan kalmamıştır birde foto alma he diyo xD welet işte beyler iftira atar atar özür diler bide abilerine kafa tutar :twisted:
BaRoNxUnRuLy[49]

Dangerxkaptan[49]

Ixreisxl[49]

Ixreissxl[49]

Baronreis [25]

Adem Alikaya
Kullanıcı avatarı
EmirBerkKorkmaz
Folklor Kurtarıcısı
Folklor Kurtarıcısı

Mesaj gönderen EmirBerkKorkmaz »

Ixxreisxxl yazdı:Ben boşuna bu herif iftiracıdır demiyorum benim hırsız olduğumu kanıtlayacak delili yok fakat onun iftiracı olduğunu kanıtlayacak delil var bu İKV de köşk server ında özür dilemediği insan kalmamıştır birde foto alma he diyo xD welet işte beyler iftira atar atar özür diler bide abilerine kafa tutar :twisted:
Yüzsüz, haysiyetsiz... ;)
Konuşmalarından kendini çok belli ediyorsun...
Forumda onlarca kişi hırsız olduğunu söyledi ve hala bu suratla toplum içine çıkıyorsun ya, gerçekten yüzsüzsün. ;)
  • αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
    тнє ∂єαтн тєαм
    тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı
    ResimResim
    Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön