Sevgili Arkadaşlar Gene Emek Sarfettik Centruonu Falan kestık Junona Geldı Canını 79 Yapabıldık Sonrasında Şifacımıza Zindanım Senindir Dedi Acayip Bi yere Işınıladı Tek Şifa Yetmedı Ve Öldük Benim Anlamadıgım Olay Keserken Duamı Edicez Şifacıyı İnş. Zindana Göndermez Dıye Yoksa Bu Kesilmez Şifacıyı Gönderıcekse Zindana, Geri Kalan Şifacınında Şifabasma Saniyesı 1 olması LAzım kı Yetişebilsin
Hahaha O Gün NE GüLdüm Ya Ne Kadar Stres Yapsak ta Onun Tadı Başkaydı Sizlerle Olmak Bile Yetiyor Bana Az Gülmedim ) O Ana Gelince Neye Uğradığımı Şaşırdım Tam Can Basmaya Odaklanmışken Kendimi Karanlık bi Odada Bulmam Biraz Heyecanlandırdı Beni Bir yoLu Daha Öğrenmiş Olduk Kısmet Üçüncü Denemeye . . .
kfat4 yazdı:Hala sistemi öğrenmemişsiniz Dua et tankı göndermedi
Sistemı Bıloruz Ancak Resimde Göründüğü Kadar Kolay Değil Meranda Kesen yok Korleg Sisstemı Bılıosan Anlat.
Eee sistemi anlatırsam bizim ne farkımız kalacak. Oyunun en zevkli taraflarından biri de bu. Sistemi keşfe
Hacı sen şuna Kısaca Bilmiyorum De Emin Ol 5 saat Sabredicek Grup Bulamassın Biz Grubumuzla Cok uyumluyuz
Ayrıca Sistemı bılıosan Neden Kesmıyorusunz, Meranda Kesen yok Ama Emin ol iksilerimiz Bitti onuda Halledince Bekle Bızı Junon