Beni Siz Delirttiniz...
Beni Siz Delirttiniz...
Banlar açılmazsa bırakıom oyunu ve süresiz olan plus hesabımı kapattırıcam
JiGy
ŞEHRİNAZİZLERİ
Beni Siz Delirttiniz!...
Hakkıdır Hakkı...
ŞEHRİNAZİZLERİ
Beni Siz Delirttiniz!...
Hakkıdır Hakkı...
Re: Beni Siz Delirttiniz...
beni siz delirttiniz
evet, evet
siz, siz
kırmızı ışıkta geçen şoförler ve boşverli türküler
sahil yolundaki kazalar
denize düşen şu uçak
beyaz camda hayvanlar ve reklamlar
yeşilçam'da baldır bacak
beni siz delirttiniz
evet, evet
siz delirttiniz beni
uçaklar, rüşvetler ve mobilyalar
ve ahlak üstüne nutuklar
günden güne ufalan ekmekler
pasta yesin efendiler ama
gaz tenekesi ile su kuyrukları
ve bir başbuğun buyrukları
beni siz delirttiniz
evet, evet
siz delirttiniz beni
hiç kuşkum yok bundan eminim
darılmaca yok ben bir deliyim ama
beni siz delirttiniz
gelin katılın sizde bize
bizde herkese yer var
dostlarım hep napolyon hepsi sezar
bol miktarda hitlerde çıkar
Cem Karaca'ya saygılar
evet, evet
siz, siz
kırmızı ışıkta geçen şoförler ve boşverli türküler
sahil yolundaki kazalar
denize düşen şu uçak
beyaz camda hayvanlar ve reklamlar
yeşilçam'da baldır bacak
beni siz delirttiniz
evet, evet
siz delirttiniz beni
uçaklar, rüşvetler ve mobilyalar
ve ahlak üstüne nutuklar
günden güne ufalan ekmekler
pasta yesin efendiler ama
gaz tenekesi ile su kuyrukları
ve bir başbuğun buyrukları
beni siz delirttiniz
evet, evet
siz delirttiniz beni
hiç kuşkum yok bundan eminim
darılmaca yok ben bir deliyim ama
beni siz delirttiniz
gelin katılın sizde bize
bizde herkese yer var
dostlarım hep napolyon hepsi sezar
bol miktarda hitlerde çıkar
Cem Karaca'ya saygılar
Benimde gidişat öyle... Yönetimden gelen hatalara laf da söylenmiyor... Ne güncellemeler tutarlı ne oyun düzeni... Sonuç gözüktüğü gibi fiyasko..
uLaynnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
JiGy
ŞEHRİNAZİZLERİ
Beni Siz Delirttiniz!...
Hakkıdır Hakkı...
ŞEHRİNAZİZLERİ
Beni Siz Delirttiniz!...
Hakkıdır Hakkı...
- Sahinhilebazmsti
- Cin Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Tamam dostum sakin ol korkmaya başladım senden :twisted:JiGyyy yazdı:uLaynnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
- sahinhilebaz - Şahinhilebazmsti - HiLeBaZMuSTaFa - HİLEBAZINGÖZDESİ ...
LoncaEFSANELER
Yönetim
LoncaEFSANELER
Yönetim
arkadaşlar öncelikle hesapları bloklanan arkadaşlarıma geçmiş olsun demek istiyorum
öncelikle bu durumda 2 tür sınıf var
1)hiçbir suçu olmadan tesadüf eseri ban alanlar
2)Gerçekten bu açığı kullanıp ban alanlar
ilk olarak tesadüf eseri ban alanlara gerçekten geçmiş olsun demek isterim umarım en kısa zamanlara blokları açılır
ama gerçekten de gözlük çekip satanlara diyecek tek bir lafım olmamalıdır ama ben birşeyler söyleyeceğim. bu şahıslar kendilerini şöyle savunur yahu arkadaşım açık var her oyuncu bunu kullanır siz bizi banlayacağınıza gidin de açıkları düzeltin. Ama böyle olmamalıdır bu oyunu oynuyorsunuz paralar yatırıyorsunuz ve plus avantajınızı etkili kullanmak yerine gidip gözlük çekiyorsunuz.Size şöyle bir örnek vereyim Türkiye Cumhuriyetine ait bir bankadasınız. Bu ülkenin olanaklarından faydalanıyorsunuz.AA o da ne güvenlik görevlisi T.C'ye ait bankanın kapısını açık bırakmış.ÇOk kötü bir durum.Normal bir vatandaş ne yapar dersiniz hemen güvenlik görevlisini bulur ve kapıyı kapatmasını söyler.Ama benim HIRSIZ dediğim insanlar ne yapar vay arkaaş kapıyı da açık bırakmış gidelim de soyalım der evet işte bu insanlar da onu yaptı hatta para sevdası öyle noktalara gitti ki bu pisliği test takımına ait birisi bile yaptı yani bu olayı güvenlik görevlisi bile yaptı güvenlik görevlisi ona emanet edilen bankayı soydu 1. maddede yazdıım kişiler olayın şu tarafında dahil oldular 1.maddedeki arkadaşlar yoldan geçerken polis tarafından yakalandı ne olduunu anlamadan şimdi bu duruma bağlı olarak siz bir karakteri yöneten kişiler olarak oyuna ait bir bankayı soyuyorsanız bir reel kişilik olarak reel bir hırsızlık yapmanız da içten bile değildir siz bir oyuncu olarak ikv yi daha ileri düzeylere çıkarmalısınız asla ve asla bir açıktan faydalanıp köşeyi dönünce sonradan da ban alınca ağlamamalısınız siz zaten kirli insanlarsınız bekleyin bi daha açık gelir siz o zamana kadar gidin kp kasın bi de şu durum var tabi sizler köşeyi dönüp ban almasaydınız ne olacaktı bilior musunuz her zamanki gibi klandan bölgeden havalı konuşmalar en sağlam itemleri yansıtmalar düşük seviyeli arkadaşlara kötü muamele yapmalar artacaktı çünkü sizin paranız vardı siz iyi yüksek sınıftandınız ben bu ikv yönetimine tekrar çok teşekkür ederim bu kirli insanları aramızdan aldıınız için bu oyunda daha çok var havalı olup milleti kendinden düşük gören saklı hırsızlar
öncelikle bu durumda 2 tür sınıf var
1)hiçbir suçu olmadan tesadüf eseri ban alanlar
2)Gerçekten bu açığı kullanıp ban alanlar
ilk olarak tesadüf eseri ban alanlara gerçekten geçmiş olsun demek isterim umarım en kısa zamanlara blokları açılır
ama gerçekten de gözlük çekip satanlara diyecek tek bir lafım olmamalıdır ama ben birşeyler söyleyeceğim. bu şahıslar kendilerini şöyle savunur yahu arkadaşım açık var her oyuncu bunu kullanır siz bizi banlayacağınıza gidin de açıkları düzeltin. Ama böyle olmamalıdır bu oyunu oynuyorsunuz paralar yatırıyorsunuz ve plus avantajınızı etkili kullanmak yerine gidip gözlük çekiyorsunuz.Size şöyle bir örnek vereyim Türkiye Cumhuriyetine ait bir bankadasınız. Bu ülkenin olanaklarından faydalanıyorsunuz.AA o da ne güvenlik görevlisi T.C'ye ait bankanın kapısını açık bırakmış.ÇOk kötü bir durum.Normal bir vatandaş ne yapar dersiniz hemen güvenlik görevlisini bulur ve kapıyı kapatmasını söyler.Ama benim HIRSIZ dediğim insanlar ne yapar vay arkaaş kapıyı da açık bırakmış gidelim de soyalım der evet işte bu insanlar da onu yaptı hatta para sevdası öyle noktalara gitti ki bu pisliği test takımına ait birisi bile yaptı yani bu olayı güvenlik görevlisi bile yaptı güvenlik görevlisi ona emanet edilen bankayı soydu 1. maddede yazdıım kişiler olayın şu tarafında dahil oldular 1.maddedeki arkadaşlar yoldan geçerken polis tarafından yakalandı ne olduunu anlamadan şimdi bu duruma bağlı olarak siz bir karakteri yöneten kişiler olarak oyuna ait bir bankayı soyuyorsanız bir reel kişilik olarak reel bir hırsızlık yapmanız da içten bile değildir siz bir oyuncu olarak ikv yi daha ileri düzeylere çıkarmalısınız asla ve asla bir açıktan faydalanıp köşeyi dönünce sonradan da ban alınca ağlamamalısınız siz zaten kirli insanlarsınız bekleyin bi daha açık gelir siz o zamana kadar gidin kp kasın bi de şu durum var tabi sizler köşeyi dönüp ban almasaydınız ne olacaktı bilior musunuz her zamanki gibi klandan bölgeden havalı konuşmalar en sağlam itemleri yansıtmalar düşük seviyeli arkadaşlara kötü muamele yapmalar artacaktı çünkü sizin paranız vardı siz iyi yüksek sınıftandınız ben bu ikv yönetimine tekrar çok teşekkür ederim bu kirli insanları aramızdan aldıınız için bu oyunda daha çok var havalı olup milleti kendinden düşük gören saklı hırsızlar
Probleminizi ikvdestek formu üzerinden bildirmelisiniz. Bu tarz konular ile biryere varılamayacağı oldukça açıktır.