evet arkdaşlar lonca olarak bir çok ilke imza atan RoA mız bu gece bunlara bir yenisini daha eklemiş ve sunucuda ilk tt siz kenan kesimini gerçekleştirmiştir.fotoları paylaşmaya çalışıcam elimden geldiğince sunucuda ilk düşünen adam ve motorin kesimi loncamıza ait düşünen adamın fotolarını önceki konularda bulabilirsiniz tabi ki kenan ve yiğitlerimiz hepsine burdan sonsuz teşekkürler lonca olarak her zaman başarıya değer verir ve alkışlarımızı her daim göndeririz
rakiplerimize her zaman saygılıyız onlar oldukça biz daha çok istek ve azim buluyoruz kendimizde
ilk ZAHİR kesimini atlamışım
buda kenan bey
Sıradaki Gelsin Paşam
ayrıca aramızda görünmeyen Hakkı kardeşime de çok teşeküürler. iyi forumlar
Ya Kardeşlerim Her Şeyi Beraber BiZ KesTiK Ama Gece Kahretsinki Net Koptu sanırım okadar ilerledikden sonra geri çıkdınız okunuda üzgünüm ama net gitti yapçam bişiyiö yokdu Ama oLsun Ben'de grubda varmışım Gibi oLdu Benim Öğrencim oLan Xhakkıx aldınız sanırım oda Benimle hemen hemen aynı yeteneklere sahip biri o demek ben demek
Anahtar olmuş her bakışta kara-para; pençe,
Hançer saplanmış bu kalbe, fayda etmez akçe.
'Kaybettikçe Bir Çentik Attı Alnımın Üstüne Tanrı'
Mutlu Bir Aşk Görmedim ben Çokmu Şey İstedim Senden ÖmRü eyLem,Ziyan Ettin Zalim. Bildiğim Yollar Kapandı Baktığım Heryer Karardı Yersiz Ansız Çektin Gittin Hain