Arkadaşlar bu ilk değil, son da olmayacak.Bunu hava için değil maksat zaman geçsin,muhabbet olsun diye asıyorum.O yüzden lütfen yorumlarınızı yazarken seviyeli olunuz. Teşekkürler.
:arrow: Kesmek pek kolay olmadı.Gerek hamlığımız gerekse bazı küçük hatalar bir kaç denemeyi beraberinde getirdi ..
Baya bir çaba sarfettik
Ruhuna El-Fatiha...
Hayatı tesbih yaptım, bazen çekiyorum bazen sallıyorum...
bana motorin deme :twisted: :twisted: az önce kestik ve de sayılmadı 2 sn fark ile ilk vuran(ben ) ölüydü o yüzden boşu boşuna kestik :mrgreen: :mrgreen:
Megaxrealist yazdı:ResimLer bende gözükmüyor ama gaLiba dün ben düştükten sonra kestiniz (eLektrikLer gitti:() TebrikLer...
Dostum sen gittikten sonra çok uğraştık.45 canına indirmiştik o kadar büyücüyle ki Şifafedai saolsun delileri çekti arkadan.Sonra fareadamları da çekti.Sonrası pert,küfür ve kanla geçti Sonra seni aradım baya ama yoktun.En son bir grup buldum girdik ve bitirdik işini
Hayatı tesbih yaptım, bazen çekiyorum bazen sallıyorum...
Megaxrealist yazdı:ResimLer bende gözükmüyor ama gaLiba dün ben düştükten sonra kestiniz (eLektrikLer gitti:() TebrikLer...
Dostum sen gittikten sonra çok uğraştık.45 canına indirmiştik o kadar büyücüyle ki Şifafedai saolsun delileri çekti arkadan.Sonra fareadamları da çekti.Sonrası pert,küfür ve kanla geçti Sonra seni aradım baya ama yoktun.En son bir grup buldum girdik ve bitirdik işini