göktürkliderın çarının çalan adı ve kişilikşiz kişiler

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
cimbomgs
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Teşkilat

göktürkliderın çarının çalan adı ve kişilikşiz kişiler

Mesaj gönderen cimbomgs »

arkadaşlar bıldıgınız gıbı herhalde 1 2 ay oldu kürşat abının çarları çalınmıştı çarları gerı almıştı ama ıtemlerı çalınmıştı ve kürşat abının adını kulanarak göktürklererdinın ve göktürkleralıcanın ve puma abımızın bazı ıtemler gitmiştı gelelım kimin çaldıgına bu çalan kişiler söyledıgımde belkı ınanmıyabılırsınız ama gökturkıso herşeyı açıga kavuşturdu grupta herşey konuşuldu bu haysıyetıszler göktürklerfaruk ve göktürklerözgurdur bu adı şerefsızler ve haysıyetsızlar bu kdr düşmüşlerdır yerı geldıgınde kürşat abımız onlar için ıtem almıştır elınden geldıgınce yardım etmiştır ama bu haysıyetsizlerın karşılıgı budur ŞİMDİ INANMIYANLAR ELBET OLUCAKTIR DIYCEKsınızkı bıze kanıt göster KÜRŞAT ABI VEYA ISO VEYA ERSOY ABI O KONUŞULAN GRUPTA SIZDE VARDINIZ BURAYA SIZDEN açıklama yapmanızı BEKLIYORUM HERKEZ KIMIN NE OLDUGUNU GÖRSUN buraya yapmasanızı bıle en azından oyun içerısınde ve klanda gerekli şeylerı sölersenız herkez kımın ne oldugunu görur
Kullanıcı avatarı
duses088
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Lodos

Re: göktürkliderın çarının çalan adı ve kişilikşiz kişiler

Mesaj gönderen duses088 »

Dediğin kişilerden beklerim. Loncaya böyle tanımadan çorçocuğu alırsan olacağı bu.
Göktürklerfaruk denen adam bir maden için millete küfür eden adamdır.
Ve zamanında MataDooR denen karakteri çalan kişide budur para karşılığı satmış sonra.
Neyse olan olmuş geçmiş olsun bundan sonra daha dikkatli olun devir kötü...

SAYGILARIMLA
Duşeş
Dikkatli bakıo musun? .. Belki de bazı şeyleri saklıorumdur?
Kullanıcı avatarı
kanunxrutles
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen kanunxrutles »

sen kimsin bilader adın belli degil
Resim

SOMALİXWORS
cimbomgs
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

BEN GÖKTÜRKLERDIN BİRADER
Kullanıcı avatarı
kanunxrutles
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen kanunxrutles »

eyw erdin
Resim

SOMALİXWORS
civanpercemi
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen civanpercemi »

erdi senin ne mal olduğun belli koçum çalıntı itemlerle millete kafa tutuyorsun

isoyu yada erayı sıkıştır konuş bak onlar bile senin ne mal olduğunu biliyor

kürşatın çarları çalınma olayında sende varsın faruğu yada özgürü suçlama boş yere

skype ses kayıtları duruyor bende gerekli yere ulaştırcam rahat ol sen 1 lvl çar açıp bankada itemleri aktarırken

bi taraflarınız tutuşuyordu kürşat abi öğrenirse ne olur yakalınırmıyız die 3.5 atıyordunuz skypede

skype konuşmaları ve msn konuşmaları var bende erdi faruğu yada özgürü suçlama sende SUÇLUSUN
cimbomgs
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

1 CISI SEN KIMSIN 2 cısı ben daha oyundan bı kişiden skypeden konuşmadım bu yalan söledıgın göstergesıdır çalıp çalıp mıllete ıftıfara atacagına ıtemlerı gerı ver olum oyunda sütten çıkmış ak kaşıgı gıbı duyorsunuz ama sızın için yerı gelgıdınde kürşat abı elınden gelen yapan adamın ıtemlerı çalışıyosunuz adı şerefsız bu adamlıga sıkarmı olum bı de adam olucaksanız az şerefınızle oynayın olum su oyunu bı kaç ıtem için nerderyse bı yerlerınizi verıceksınız GÖKTÜRKLERERDIN
cimbomgs
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

ha koçum şurasıda var BU OYUNUN İÇİNDEN BENIM MSNEM HİÇ KIMSEDE YOK AZ UFAK ATTA CIVCILER YESIN GÖKTÜRKLERERDİN
civanpercemi
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen civanpercemi »

geldik dananın kuyruğunu koparmaya :)

salak erdin bi düşünsene çaldığın itemleri kimden aktarıyordun :)

kimseye iftira attığım yok doğruları sölüyorum gerçekler acıdır hee :)

kürşatın itemlerini çaldınız paylaşamadınız aranızda kava ettiniz sora burda konu açıyorsun faruk ve özgür çaldı
,
itemleri diye faruğun kp çarlarınıda sen çaldın unutmadan sölim :)

faruğa özgüre kanka diyordun ama çaldığınız itemleri paylaşamayınca burda konu açıyorsun faruk özgür çalmıştır diye

yerden bitme ezme seni isoda işin içinde ama sn demişsinki iso ortaya çıkardı diye kürşat abine sor o biliyor her şeyi :)
cimbomgs
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

ılerı zekelı mal ben işin içinde olsam benım ıtemler nıye çalındı yaw bişiyı bilmıorsun ötme barı sen o grupta konuşulanları bılmeden ötuyorsun farugun kp carlarını ben çalmışım dıyorsun benın daha oyunda kımsenın 1 bının bile çalmadım ALLAHA ŞÜKÜR KIMSENIN ITEMINDE GÖZUMUZ YOK SIZIN GIBI ıftıra atmadada gözumuz yok SEN ÖNCE KIM OLGUDUNU SÖLEDE ÖLE KONUŞ YERDEN BITME evet özgure ve faruga KNK dıyordum 1 cısı aklımdan bile geçmedı özgurun ve farugun calcagı kürşat abının ıtemlerını VE HERŞEYI ögrendıkten sonra buraya konu açtım sızın gıbılerın herkez ne oldugunu görsun diye SEN ÖNCE KIM OLDUGUNU SÖLE YERDEN BITME göktürklererdin

“Genel Sohbet” sayfasına dön