Aşkprensi artık oyunda yok !!!
Aşkprensi artık oyunda yok !!!
bugün sabah okkula giderken çarıma göz atayım dedim baktım çar bloklanmış ne oldunu bilmeden bloklamışlar en ufak hata da yapmamıştım yöneticilerdden bu hataya düzeltmelerini rica ediyorum desteğe de gerekli bilgiyi gönderdim !!!
AkLıMı AlMaYa AkLıN YeTmEz..UğRaŞmAyA SabRıN YeTmEz...Ben KeNdİmDeN Bu KaDaR EmiNkeN AlaYıN GeLsİn HiÇ FaRkeTMeZ... !!!
...MaNŞeT...
...MaNŞeT...
Re: Aşkprensi artık oyunda yok !!!
desteğe msj yolluyoruz cvp ta gelmiyor şuanlık oyunu bir süre bırakıorum herkes kalsın sağlıcakla açılırsa döneceğim sizlere..
AkLıMı AlMaYa AkLıN YeTmEz..UğRaŞmAyA SabRıN YeTmEz...Ben KeNdİmDeN Bu KaDaR EmiNkeN AlaYıN GeLsİn HiÇ FaRkeTMeZ... !!!
...MaNŞeT...
...MaNŞeT...
Merhabalar
İKV ekibi oldugu gibi Signak ve Migrat bolgelerine yogunlastigindan ikvdestek'e atilan maillere cevap almakta herkes zorluk cekiyor.
Sabirli olup beklemekten baska care yok.
İKV ekibi oldugu gibi Signak ve Migrat bolgelerine yogunlastigindan ikvdestek'e atilan maillere cevap almakta herkes zorluk cekiyor.
Sabirli olup beklemekten baska care yok.
- henryxx2012
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
sınırsızdır işllah ama 2 gün sonra geçer aglama xD 2 gün kaldı bayrama
~~~~~~~~Gecenintakipçisi~~~~~~~~Tweetyxxxx~~~~~~~~Ãşkxmeleği~~~~~~~~

- freze61
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
ibo üzüldüm kardeşim bi arkadaşım daha var onunda carı bLoklanmış ne oldugu anlaşılmadan sanıyorum bi hata var ama yöneticilerimiz boş insanlar değil bu hatayı düzelteceklerinden eminim
tekrar geçmiş olsun bişiy lazım olursa gel bana
tekrar geçmiş olsun bişiy lazım olursa gel bana
ReVeNGeoFaGeE(Ecel Getiren)
Revengeofage
ReVeNGeoFHaMSi(Ejder Asa)
Revengeofage
ReVeNGeoFHaMSi(Ejder Asa)