bildiginiz gibi savaşcı ws sini tamamen degiştirdiler...
artık üstü tek item olanda çift item olanda belli degil ıska yok
savaşcıya kanatma yetenegini hayvan kessin diye koymus olsalardı kanatmayı attıgnızda kudret tükenmesi diye bişiy olmazdı...
demekki kanatma savaşcı ws si için konulmuş bir yetenek...
kullanmak sertbest olması gerek kanatmayla ws olmaz diyenler için açtım eger bu söylediklerimin aksini savunuyorsanuz buyrun seviyeli bir şekilde tartışmaya
iyi formlar...
Aynen katılıyorum kardeş kaldı ki savaşçı ws lerine ve emeğe büyük saygısızlık oldu bu yeni ws şekilleri ile... adam tek item saldırı savunma itemi yok kanatma da attırmıyor ws yapıyor sebebi yenilmemek kantma istememk büyük ezikliktir tabi bence...
[right]Mertkan UĞURLU[/right]
(Lonca tanıtım sayfası ve başvuru formu için lütfen resime tıklayınız.)
AYNEN KATILIYORUM SİZE MİSAL ŞİFACIYIM ADAMLA 50M SİNE VS ATIYOM 2-0 YENİYOM ADAM DİYO Kİ HAYVANLA VS ATILMAZ DEDİM 2-0 YENDİKTEN SONRA MI 3. VS Yİ ATMADI MAKİNAYA GİRDİM YETENEKLERİ DÜZELTTİM 3-0 OLDU PARAYI VERMEDİ =)=) SUNUCUDA BUNA BENZER Bİ DOLU İNSAN VAR AMA ÖNEMİ YOK PARAYA İHTİYACIMIZ YOK ÇOK ŞÜKÜR
Bu konu artık çok can sıkmaya başladı ws de eskilerde iyi bilir ki kanatma vazgeçilmezdir bir svaşçı için .kanatmayı sadece bir kişiye özel koymamışlar herkes kullanabilir veya tercihen kullanmayabilir ama kanatma yok diye bir söylem asla kabul etmiyorum.artık ıska olmadığı için kudret tükenince item farkı ortya çıkar bu da demektir ki itemi iyi olan hak eden kazanır yoksa tek itemli biri seni rahat yenbilir kanatma olmassa bu da ihtimal dahilinde.onun için kantma serbest ve boyle bir teklif ancak korkakların v acizlerin işidir.kendine güvenen biri karşısındakine asal boyle bir teklif dahi etmez.saygılar.
Evladıfatiha _& - &_ Kurtlarxfatiha
Bir Kurt'un arkasından kırk it havlamıyorsa o Kurt, Kurt deildir.
kabusxbalistikx yazdı:Evet haklısın. Ama o karşındaki adamada hak ver kudreti bitince kazanamayacağım direkden panikliyor.
karşımdakine ihtimal veriyorum da adamın üstü tek item hasar agır ve sertle dalıyor eee benimkide çift item saldırı savunma hasar bende öyle dalıyorum adam rast gele 2 wurus atıyor benle başabaş gidiyor ne anlamı kaldı üstümdeki çift itemlerin ? iyi bir vs ci ise kudretini tüketmemeyi de bilir zaten