sayın yönetici biz Şeyhx.. loncamızı actık fakat bır hata sonucu loncamıza aldıgımız bır sahısın hırsız oldugunu ve oyun dakı baska bır ınsanın nıck ı ıle loncamız katıldıgını ögrendık fakat loncamız yakısmıyacak davranıslardan ve ben gezegenım dıyerek mılleten para ıstemesı sonucun da ve bır kısının ablasının carını soydugunu daır ıddalar var bız Şeyhxgezegen adlı carın sılınmesını ıstıyoruz ve ne yapmam gerektıgını bılmıyorum yardımcı olursanız birde lonca actık fakat hala / L den konusamıyoruz bunun ıcın ne yapmamız gerek bılgılendırırsenız ste adresimiz
www.seyhlonca.tr.gg
yöeteci bakarmısınız acaba ..!
Re: yöeteci bakarmısınız acaba ..!
Yönetici Size Cevap Verinceye Kadar Aklınızdaki Sorulara Ben Cevap Vereyim.cakmak06 yazdı:sayın yönetici biz Şeyhx.. loncamızı actık fakat bır hata sonucu loncamıza aldıgımız bır sahısın hırsız oldugunu ve oyun dakı baska bır ınsanın nıck ı ıle loncamız katıldıgını ögrendık fakat loncamız yakısmıyacak davranıslardan ve ben gezegenım dıyerek mılleten para ıstemesı sonucun da ve bır kısının ablasının carını soydugunu daır ıddalar var bız Şeyhxgezegen adlı carın sılınmesını ıstıyoruz ve ne yapmam gerektıgını bılmıyorum yardımcı olursanız birde lonca actık fakat hala / L den konusamıyoruz bunun ıcın ne yapmamız gerek bılgılendırırsenız ste adresimiz
www.seyhlonca.tr.gg
Öncelikle Her Kişi Kendi Üye Hesabından Sorumlu Olduğu İçin Kişisel Bilgi ve Hesap Bilgilerini Paylaşmayınız. Böyle Durumlarda Sadece Şikayet Edebilirsiniz Ama Foruma Değil IKVDESTEK Hattına Adresi
Kod: Tümünü seç
http://www.istanbuloyun.com/ikvdestek/
İyi Forumlar.