yöeteci bakarmısınız acaba ..!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
cakmak06
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Sancak

yöeteci bakarmısınız acaba ..!

Mesaj gönderen cakmak06 »

sayın yönetici biz Şeyhx.. loncamızı actık fakat bır hata sonucu loncamıza aldıgımız bır sahısın hırsız oldugunu ve oyun dakı baska bır ınsanın nıck ı ıle loncamız katıldıgını ögrendık fakat loncamız yakısmıyacak davranıslardan ve ben gezegenım dıyerek mılleten para ıstemesı sonucun da ve bır kısının ablasının carını soydugunu daır ıddalar var bız Şeyhxgezegen adlı carın sılınmesını ıstıyoruz ve ne yapmam gerektıgını bılmıyorum yardımcı olursanız birde lonca actık fakat hala / L den konusamıyoruz bunun ıcın ne yapmamız gerek bılgılendırırsenız ste adresimiz

www.seyhlonca.tr.gg
Kullanıcı avatarı
MiRaLaY
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: yöeteci bakarmısınız acaba ..!

Mesaj gönderen MiRaLaY »

cakmak06 yazdı:sayın yönetici biz Şeyhx.. loncamızı actık fakat bır hata sonucu loncamıza aldıgımız bır sahısın hırsız oldugunu ve oyun dakı baska bır ınsanın nıck ı ıle loncamız katıldıgını ögrendık fakat loncamız yakısmıyacak davranıslardan ve ben gezegenım dıyerek mılleten para ıstemesı sonucun da ve bır kısının ablasının carını soydugunu daır ıddalar var bız Şeyhxgezegen adlı carın sılınmesını ıstıyoruz ve ne yapmam gerektıgını bılmıyorum yardımcı olursanız birde lonca actık fakat hala / L den konusamıyoruz bunun ıcın ne yapmamız gerek bılgılendırırsenız ste adresimiz

www.seyhlonca.tr.gg
Yönetici Size Cevap Verinceye Kadar Aklınızdaki Sorulara Ben Cevap Vereyim.
Öncelikle Her Kişi Kendi Üye Hesabından Sorumlu Olduğu İçin Kişisel Bilgi ve Hesap Bilgilerini Paylaşmayınız. Böyle Durumlarda Sadece Şikayet Edebilirsiniz Ama Foruma Değil IKVDESTEK Hattına Adresi

Kod: Tümünü seç

http://www.istanbuloyun.com/ikvdestek/
Forumda Bu Tarz Konular Açmak Yersiz Bence. Her Kullanıcı Kendi Hesabından Sorumludur ve Kendi Yaptığı İşlerde Kendi Sorumludur Önerim Herkeze Kanmayınız.

İyi Forumlar.
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön