Arkadaslar latif tavsiye etme istenilen bir şahesermi ? . Bunu bilmek istiyorum sancak sunucusunda ecelden hiç kimse menun degil ürettikleri zaman biraz iyi falan diyorlar zaman geçiyor ecelden bıkıyorlar . Ama latif ' in iyi olacagını düşünüyorum latif kullananlar ? Şaheserinizden mennumusunuz . Hangısını üreteceqimi karar veremedım yardımcı olursanız simdiden cok teşekkür ederim ..... !! İyi oyunlar
Latif Ecel ?
Latif Ecel ?
Arkadaşlar latif ile ecel arasındaki en büyük fark nedir ? bunu merak ediyorum. Ben savascıma latif üretmeyi planlıyorum .Hem para yönünden basit su iridyumlar olmasa
Neyse konumuza dönelim.
Arkadaslar latif tavsiye etme istenilen bir şahesermi ? . Bunu bilmek istiyorum sancak sunucusunda ecelden hiç kimse menun degil ürettikleri zaman biraz iyi falan diyorlar zaman geçiyor ecelden bıkıyorlar . Ama latif ' in iyi olacagını düşünüyorum latif kullananlar ? Şaheserinizden mennumusunuz . Hangısını üreteceqimi karar veremedım yardımcı olursanız simdiden cok teşekkür ederim ..... !! İyi oyunlar
DaRkxRay
BLoodxknow
Leqendxjoey
GiantsxqeRidöndü
Mecxjuzzky
Mecxjeff
39 ZamaNı >>
Macheste
AntiRock
ULtimatexspıdeR =
Xxgiantsxx
SonyCs
BuRak & €miN
Byböceq _ BLoodxswinqxşifa >> BiR zamanLarın Efsanesi .. !!
BLoodxknow
Leqendxjoey
GiantsxqeRidöndü
Mecxjuzzky
Mecxjeff
39 ZamaNı >>
Macheste
AntiRock
ULtimatexspıdeR =
Xxgiantsxx
SonyCs
BuRak & €miN
- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Latif Ecel ?
Şahsen ben de inş. Latif üreteceğim...
Ecel'in kötü olduğunu duydum çoğu kişiden.
Ama Latif kullanan kime sorduysam Latif'in mükemmel olduğunu söylediler...
Ecel'in kötü olduğunu duydum çoğu kişiden.
Ama Latif kullanan kime sorduysam Latif'in mükemmel olduğunu söylediler...
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı
Bir soru sormak istiyorum..
Hiç sıkılmıyormusunuz.....? :evil:
Cehaletle deha arasındaki gerçek fark nedir biliyor musunuz ? Dehanın sınırları vardır cehaletinse hiçbir sınırı yoktur.
Silencend Fiqan Ieqo
Silencend Fiqan Ieqo
Latif üret
Nick : Azimlixseloxbüyü
Lonca : Azimlix
Server : Tılsım
Karakter : Büyücü
Lonca : Azimlix
Server : Tılsım
Karakter : Büyücü
Fiqan yazdı:Bir soru sormak istiyorum..
Konunun neye amaclı olduguna bak sonra konuş kardeşim :arrow:
DaRkxRay
BLoodxknow
Leqendxjoey
GiantsxqeRidöndü
Mecxjuzzky
Mecxjeff
39 ZamaNı >>
Macheste
AntiRock
ULtimatexspıdeR =
Xxgiantsxx
SonyCs
BuRak & €miN
BLoodxknow
Leqendxjoey
GiantsxqeRidöndü
Mecxjuzzky
Mecxjeff
39 ZamaNı >>
Macheste
AntiRock
ULtimatexspıdeR =
Xxgiantsxx
SonyCs
BuRak & €miN
- xxreddevilxx
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
En büyük farkı soruyor.Fiqan yazdı:Bir soru sormak istiyorum..
Kısacası sana soyle diyim.Arkadas bana sakınmasız kafayla 2300 vururken ecel 1600 vuruyor
XxReddeviLxX - OttomancavaLry
- cesurlarxboraa
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Tılsım
latif 
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
- Lonca: #direngezi
xxreddevilxx yazdı:En büyük farkı soruyor.Fiqan yazdı:Bir soru sormak istiyorum..
Kısacası sana soyle diyim.Arkadas bana sakınmasız kafayla 2300 vururken ecel 1600 vuruyor
umarım Kafanın saldırı hızının 3.00 ecelin 2.00 olduğunu farkındasındır ?? istersen birim zaman ytani saniyeye böl(2300/3=766[KAFA]) (1600/2=800[ECEL])
Burdanda çıkan sonuç Ecel > Kafa Koparan

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

Latif ile ecel arasındaki en büyük fark silah hasarıdır. Hatta tüm yakın dövüş silahları için bu aynıdır. Latif veya ecel'i bilinçsizce üreten kişiler sadece bütçesini zora sokmuştur. Eceli üretmeye 150m dökersin onun yerin 35m e 45 level balyoz üret ecelden daha iyidir. İlk başlarda üretmeye kalktığımda iyi bir incelemeden geçirmedim değil. Ecelin silah hasarına baktığımızda 49-99 olduğunu görüyoruz fakat latifin bunun altında da olduğunu görüyoruz. Yani bu şaheserleri üreten kişiler anlaşılan maddi kazançları yerinde olsa gerek görünüş amaçlı üretmişlerdir. Eğer maddi durumunuz iyi değilse üzülmeyin üretin 45 seviye yücelen saldırı veya halit balyoz hem paranız cebinizde kalır hemde bilinçli bir şekilde oyununuzu oynarsınız.
Fakat; tabiki de ecel getiren işe yarıyor ama dediğim gibi parası olmayıpta kendisini zora sokarak geçiçi bir hevesle bilinçsiz bir şekilde üretmesini istemem..
Fakat; tabiki de ecel getiren işe yarıyor ama dediğim gibi parası olmayıpta kendisini zora sokarak geçiçi bir hevesle bilinçsiz bir şekilde üretmesini istemem..
Niceleri sultandı, kraldı, şahtı
Benim ile değişti talihi bahtı
Yer ile bir eylerim taç ile tahtı
Akıl almaz hünerlerim var benim.
- Songuardnz
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Meran