KADİM REZALETİNİN ÇÖZÜMÜ KESMEK İSTEYENLER GİRSİN!!!

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
TeknoBYraM
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: ASiL

KADİM REZALETİNİN ÇÖZÜMÜ KESMEK İSTEYENLER GİRSİN!!!

Mesaj gönderen TeknoBYraM »

Dünde yazmıştım yazımı güzel tepkiler geldi. Ben artık bu gidişe dur demek istiyorum... Çok rahat kesilebilir bunun yollarını öğrendim beraber başarabiliriz. İsteyen sorun yaratmayacak ve EGO suna yenilip saçma sapan hareketler yapmayacak arkadaşlar burda toplaşalım ve Birlikte uygun bi zamanda (Perşembe veya Cuma gecesi) Kesip gösterelim tüm beyaz köşke. bu başarıda bulunmak isteyen arkadaşlar bu konu altına cevap yazsın...
GaFFaRMaTiK İçin Tıklayın

TeKNoByrMxBizans
TeKNoMGCxBizans
Teknosifa
{Rehber} Teknobyram
bailamo
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: KADİM REZALETİNİN ÇÖZÜMÜ KESMEK İSTEYENLER GİRSİN!!!

Mesaj gönderen bailamo »

Ben her zaman varım ama nedense yeşili kesmeye gidiyoruz bile desem bir Allah'ın kulu bile çağrıma cevap vermiyor. Ben her zaman varım.

pokuman / Nvidia
SONYVAIO (pokuman)/ YALIBOYU / Skynet
Kullanıcı avatarı
amonra153
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen amonra153 »

Yoooh yooo ;)
Kullanıcı avatarı
Dancerinthedark
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Dancerinthedark »

İnsanlar ne zaman benben ben demeseler hidra kesilir daha gruplar belirlenmedne sıralamada yer edinmeye çalışanlar var geçensefer gruplar kadime gitmeden birbirine girdi bence bu işi bir kaç büyük lonca birleşerek çözer yoksa gerisi hikaye...............Sleepyxultraslan
Kullanıcı avatarı
YiLMaZ
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Lonca: Osmanlı İmparatorluğu

Mesaj gönderen YiLMaZ »

Merhabalar,

Konu Kadim Hidra kesmek ile ilgili.Köşk'ün ilk kadim kesen grublarından biri olarak bir kaç cümle de ben karalamak istedim ;)

Arkadaşlar yaklaşık 3 aydır oyunu oynamıyordum.Lakin forumu sürekli takip ediyordum.Pek sevmesemde Örgülü loncası bizden sonra bi kaç kesti kadimi.Arz ile birlik oldular bazen kestiler.Bazen sadece klansızlar ile birlik oldular kestiler.Sonuç olarak birileri ile birleştiler.Fedakarlıktan kaçınmadılar.Sıra işini pek umursamadılar ve başardılar.

Fedakarlık dedim.Fedakarlık ne biliyormusnuz.Yeri geldiğinde kendi görevini bir tarafa bırakıp sırf yaptığı işi başarmakdır fedakarlık.Parasına kıyıp kendi görevi dahi olmasa kudret ve max hasar iksiri toplamaktır fedakarlık.İnanın bana herkes fedakarlık yaparsa bu işi olur.Yoksa boşa zaman kaybından başka bi şey olmaz.

Birde kurulan grupların eksizsiz olması gerekir.Benim görüşüme göre naracı grubunda en az 4 şifa bir büyücü bir de savaşcı olmalı.Diğer gruplarda ise en az 2 şer şifacı ve birer büyücü olmalı.Bu şekilde yapıldığında 4-5 grup rahatlık ile bu işi başarabilir.Tabiki buda benim nacizane bir tavsiyem.İsteyen kaile alır isteyen yürü be sen işinleilgilen diyebilir ;)

Not : Hasan, diğer konuda biz böyel konuşuyoruz aman ban yemeyelim demiştin ya :) Ben yemedik ama konuyu kilitlediler açıklam yapmaksızın tabiki.Cünkü doğruyu söylüyordum kovulduk ;)
xxxyılmazxxx / therock / IxtopalhamsixI / UNiqueE
Kullanıcı avatarı
TAYFA
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen TAYFA »

Kadimi bu gece de 5 kere kestik.

İşin tek sırrı tartışmamak ve yapılacak işe odaklanmak ne zamanki tartışma kavga çıkıyor o zaman kesilmiyor.
Bizim dostumuz sözü gibi özü özü gibi de sözü doğru olandır.

Karanlığı lanetlemektense, bir mum yak.
Kullanıcı avatarı
amonra153
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen amonra153 »

Not : Hasan, diğer konuda biz böyel konuşuyoruz aman ban yemeyelim demiştin ya Ben yemedik ama konuyu kilitlediler açıklam yapmaksızın tabiki.Cünkü doğruyu söylüyordum kovulduk

Bence bi kaç kişiyi kafaya takmışlar özellikle açtıkları konuyu siliyorlar..Şu an bile silinmesi gereken 5 tane ilk sayfa linki verebilirim ..ama özellikle bir art niyet aramaları ve bunu yanlıs kişide çok yanlış..Sağlık olsun abi ;) :) [/i] Kadim konusunda da bütün sunucuya haber vermeyin giderken ;) Saat 11 gibi kesin ki çoluk çocuk başınızı ağrıtmasın 4 grup topla kesersin rahatça ;)

“Genel Sohbet” sayfasına dön