Herkese selamlar,
Oyuncu Sayısında bariz bir düşüş var, Yıllarca ara vererek oynadığımız bu oyunu böyle görmek hepimizi üzüyor. Foruma herkes fikrini yazıyor oyunu geliştirmek adına, Diğer MMORPG oyunlarda gelişmenin bir sınırı yok ve çok alternatifli kombinasyonlar var. İKV’nin şuan yaşadığı sıkıntı bu herkes grup bölgelerinden düşen kıyafetleri giyiyor. Başka da bir şey yok, ticarete açık farklı kombinasyonlu itemler gelmeli gerekirse +1, +2 +3 gibi yükseltilebilmeli, Ucuz etkinlikler ile bu oyun yürümez..
Oyun Böyle Devam Eder mi ?
- Galette
- Cin Avcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Ottoman Nobility
Re: Oyun Böyle Devam Eder mi ?
Yürütmenin derdinde olduklarını da düşünmüyorum. Gittiği yere kadar gider çokta şey yapma boşver. Diğer mmorpg oyunlara bakın yakında çıkacak oyunlara baktığımızda ikv oyuncularının bu alternatif oyunlara yöneleceğini düşünüyorum. Eminönü iyidir boşver sıfırdan karakter kas hikayeleri oku tüm görevleri yap fln
Materyal dropları çok düşük jadeit için 2 gün uğraşılan bir oyunda kalmak istemiyor gerek yok diyip bırakıyor, yönetime defalarca yazıyoruz buralardan dropları açmıyor, bırakta insanlar tılsımlarını üretsinler, daha 8 tılsım kullanma olayı düşünüyorduk tüm oyuncular olarak ama 1. 2. tılsımını üretemeyenler adam var sürekli real alım satıma yönlendiriyorlar, real alım satım olmadan emekle üretmek için kaç ay uğraşması lazım işe giden insanlarız.
- hattihumayun
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Anka
aslında mmolar devir daim edecek şekilde , dışardan müdahale gerekmeden çark sınırsız yada çok uzun süre dönecek şekilde tasarlanır ama ikvde durum böyle değil , sobee oyunu 3 yılda bir yeni expansion gelecek düzene oturtmuş ve şimdi oyun o düzenden çıkamıyor
-
FERMANTASYONb
- Salgın Koruyucusu

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Para Akışı Yani Akçe Alımı Kesilmediği Sürece Devam Eder Birşey Değişmez
- AGRESIF
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Karaköy
2 gün sonra yeni sunucu duyurusu yapılır ve bu şekilde devam eder.
Yönetim vasıfsız (ya da ağır umursamaz) olduğu sürece oyuncu sayısı böyle hızla düşmeye devam edecektir çok yapacak bir şey yok. Bence artık fikir vs belirtmenin de bir manası yok çünkü umursamıyorlar ya da vasıfsız olduklarından mütevellit yapamıyorlar.
- scorper
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Beyaz Köşk
23 Nisanı bile kutlamadılar dünya kadar öneri sunduk ben oyunu bırakmam ama bu gidişle sona doğru gidiyoruz kabul edin sunucu muhappeti tutmadı. Oyuncuların gönlü alınmadı bile saçma sapan görev getirip oyuncu çekecekseniz böyle görevler getirmeyin bu oyunun bir anısı var hikayesi var kalitesini bozmayın bari şu görevi kalıcı yapında heveslenip 800 parşomeni kasmaya çalışalımmoderna yazdı: ↑25 Nis 2026 09:14 Herkese selamlar,
Oyuncu Sayısında bariz bir düşüş var, Yıllarca ara vererek oynadığımız bu oyunu böyle görmek hepimizi üzüyor. Foruma herkes fikrini yazıyor oyunu geliştirmek adına, Diğer MMORPG oyunlarda gelişmenin bir sınırı yok ve çok alternatifli kombinasyonlar var. İKV’nin şuan yaşadığı sıkıntı bu herkes grup bölgelerinden düşen kıyafetleri giyiyor. Başka da bir şey yok, ticarete açık farklı kombinasyonlu itemler gelmeli gerekirse +1, +2 +3 gibi yükseltilebilmeli, Ucuz etkinlikler ile bu oyun yürümez..
- xHASANBEYx
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: İSTİLA
bu bahsettiğin + basma muhabbeti gelirse daha çok oyuncu kaybeder 25 yıldır mmorpg oyun oynuyorum ikv yi de 2007 den 2019 a kadar oynadım ve tekrar başladım. başka oyunlardan örnek vermek gerekirse metin2 tr bilirsin veya videosunu felan izlemişindir. oyun tamamen paralı ikv gibi de uygun değil fiyatları ikv ye kurban olayım o konuda benim kendi fikrim ikv oyuncusu diğer mmo oyunlarında parayı görünce ikv nin değerini anlayacakmoderna yazdı: ↑25 Nis 2026 09:14 Herkese selamlar,

Massaka, piyasaya soğuk rüzgar essin.
Sokaklar sussun,aynalara sordum.
Vereceğimiz tek can, olacaksa olsun.
xHASANBEYx yazdı: ↑25 Nis 2026 23:47bu bahsettiğin + basma muhabbeti gelirse daha çok oyuncu kaybeder 25 yıldır mmorpg oyun oynuyorum ikv yi de 2007 den 2019 a kadar oynadım ve tekrar başladım. başka oyunlardan örnek vermek gerekirse metin2 tr bilirsin veya videosunu felan izlemişindir. oyun tamamen paralı ikv gibi de uygun değil fiyatları ikv ye kurban olayım o konuda benim kendi fikrim ikv oyuncusu diğer mmo oyunlarında parayı görünce ikv nin değerini anlayacakmoderna yazdı: ↑25 Nis 2026 09:14 Herkese selamlar,
Oyuncu Sayısında bariz bir düşüş var, Yıllarca ara vererek oynadığımız bu oyunu böyle görmek hepimizi üzüyor. Foruma herkes fikrini yazıyor oyunu geliştirmek adına, Diğer MMORPG oyunlarda gelişmenin bir sınırı yok ve çok alternatifli kombinasyonlar var. İKV’nin şuan yaşadığı sıkıntı bu herkes grup bölgelerinden düşen kıyafetleri giyiyor. Başka da bir şey yok, ticarete açık farklı kombinasyonlu itemler gelmeli gerekirse +1, +2 +3 gibi yükseltilebilmeli, Ucuz etkinlikler ile bu oyun yürümez..+ basma yerine belki eski oyunculara veya yeni oyuncu kazanımlar için cezbedici harika ödüller verilmeli
Cezbedici harika ödüllerden kastın nedir acaba? Yanlış anlamayın ama İKV miladını doldurmuş bir oyun oyundaki hiçbir item oyuncuları tatmin etmeyecektir çünkü bu itemlerin hepsine oyuncular zamanında eldi etti ya da kolayca elde edebiliyor. Yani şu durumda İKV'ye adam akıllı gerçek yenilik (yeni bölgeler, yeni itemler...) gelmeden bu oyunun bir geleceği yok bu tür bir yeniliği getirmek için de adam akıllı bir ekip yani yatırım yapılması gerektiği için de böyle bir şey imkansız. İKV ölü bir mmorpg son çırpınışlarını yaşıyor bu güne kadar da açık kalmasının tek sebebi de oyuncuların çoğunun aktif bir şekilde çalışması ve oyuna para yatırmasıdır. Sunucu fiyatları şirketi 1tl zarara uğrattığı an fişini çekerler.