Merhabalar,
Dün öğle saatleri suların da ,yönetici '' oyun kısa bir süre sonra kapatılacaktır,Gb sayısı artılmak için oyun kısa bır süre kapanacaktır '; diye bır anons gecmişti ama gel görelim ki GB sayısı tahminimce değişmedi ö bu konuda aydınlatabilicekmisiniz İKVADMİN
GB sayısı artttımı, yoksa artılıcakmı ?
- Gangbangg
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Karaköy
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Freestyla
- Discord: Realistgangsta
GB sayısı artttımı, yoksa artılıcakmı ?
•Gerçekleri konuşmak yetenek,birbirimizi iyileştirmek zaman ister. "Tupac Amaru Shakur "
Re: GB sayısı artttımı, yoksa artılıcakmı ?
Bir ara birisi forumda konu açmıştı ve demişti ki '' Yahu kardeşim madem sunucuya bakım yapıp restart atacaksın şunu 10 dk önceden değil de 1-2 saat önceden bildir ona göre bölge atalım Gbm X keserken sunucu kapatıyorsun olacak iş değil ''
Yönetim de bu çağrıya kulak verip insanlar bölgesini tamamlasın diye önceden haber verdi. Tabiii bizim yönetimimiz durur mu insanlar da ha kapandı ha kapanacak deyip akşama kadar bölge girmedi ve böylece kapasite sorunu çözüldü
Her işleri falso her süreçleri yanlış işletiyorlar, bir sakin olsalar kardeşim şunu şunu yapıyoruz deseler insanları forumda güncel tutsalar anca gelip 10 paragraf yazı yazıp oyuncuyu sitem ediyor diye kınayıp konuyu siliyorlar
Yönetim de bu çağrıya kulak verip insanlar bölgesini tamamlasın diye önceden haber verdi. Tabiii bizim yönetimimiz durur mu insanlar da ha kapandı ha kapanacak deyip akşama kadar bölge girmedi ve böylece kapasite sorunu çözüldü
Her işleri falso her süreçleri yanlış işletiyorlar, bir sakin olsalar kardeşim şunu şunu yapıyoruz deseler insanları forumda güncel tutsalar anca gelip 10 paragraf yazı yazıp oyuncuyu sitem ediyor diye kınayıp konuyu siliyorlar
oflu
xoflux
QFLU
Beyazköşk ( 2006-2018 )
Karaköy (2024)
Galata ( OFLU )
xoflux
QFLU
Beyazköşk ( 2006-2018 )
Karaköy (2024)
Galata ( OFLU )
- Lighthouse
- FareAdam Düşmanı

- Lonca: Ematek
- Discord: recthaltouche
MagnaCarta En son içeriye tesisatçı yollamıştı. Boru döşüyorlarmış...
İKV EMATEK - İstanbul Kıyamet Vakti
İKV Canlı Yayın • Boss/Grup Kesimleri
YouTube: @EMATEK
Hafif bir iç çekiş ile birlikte, esprili bir cevap verdiniz "Kıyamet Keyifsizliği"
2009 - 2012 Beyazköşk
2012 - 2017 Kuklacı
2017 - 2024 Eminönü
2024 - 2025 Karaköy
2026 Bab-ı Ali
İKV Canlı Yayın • Boss/Grup Kesimleri
YouTube: @EMATEK
Hafif bir iç çekiş ile birlikte, esprili bir cevap verdiniz "Kıyamet Keyifsizliği"
2009 - 2012 Beyazköşk
2012 - 2017 Kuklacı
2017 - 2024 Eminönü
2024 - 2025 Karaköy
2026 Bab-ı Ali
ofluuu yazdı: ↑28 Oca 2026 12:49 Bir ara birisi forumda konu açmıştı ve demişti ki '' Yahu kardeşim madem sunucuya bakım yapıp restart atacaksın şunu 10 dk önceden değil de 1-2 saat önceden bildir ona göre bölge atalım Gbm X keserken sunucu kapatıyorsun olacak iş değil ''
Her işleri falso her süreçleri yanlış işletiyorlar, bir sakin olsalar kardeşim şunu şunu yapıyoruz deseler insanları forumda güncel tutsalar anca gelip 10 paragraf yazı yazıp oyuncuyu sitem ediyor diye kınayıp konuyu siliyorlar![]()
Evet bu konuyu ben açmıştım. Konu silinince de 2009 yılından beri aralıklarla oynadığım bu oyunu kalıcı olarak bıraktım. Her ne güncelleme gelirse gelsin.
Oyun Çemberlitaş bölgesi üzerinden dönüyor şu an oraya da girmek için 1-2 saat boyunca sağ tık gir, sağ tık gir yapmak gerekiyor. Böyle bir sorun olacağı zaten en başından belliyken neden buna bir çözüm bulunmadan sunucu açılıyor ki? Bu aceleye ne gerek var? Adam akıllı açıklama vs de yok. Yönetimi tebrik etmek lazım gerçekten mantıklı hareket ediyor 
- Gangbangg
- FareAdam Düşmanı

- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Freestyla
- Discord: Realistgangsta
Meuhtemelen biraz daha zamani var sanirim yapilacak bu eylemin , arka planda calistiklarini umuyorum yoksa bu kadar isi yapan ekip bu is onlar icin cocuk oyuncagi diye zannediyorum .
•Gerçekleri konuşmak yetenek,birbirimizi iyileştirmek zaman ister. "Tupac Amaru Shakur "