Böyle bir uyarı alıyorum, sunucu dolu uyarısına istinaden 10-15 kez girmeyi denedim. Banlandım mı şimdi
Güvenlik politikalarımız gereği, hesabınızın ve sistemlerimizin güvenliği için erişiminiz geçici olarak kısıtlanmıştır. Lütfen bir süre sonra tekrar deneyiniz. Sorun devam ederse destek almak için lütfen <xxxxxxxx> numarasıyla bildirim yapınız.
Güvenlik politikalarımız gereği, hesabınızın ve sistemlerimizin güvenliği için erişiminiz geçici olarak kısıtlanmıştır.
- uzunyillarsonra
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: anatolia
- uzunyillarsonra
- FareAdam Düşmanı

- Lonca: anatolia
Re: Güvenlik politikalarımız gereği, hesabınızın ve sistemlerimizin güvenliği için erişiminiz geçici olarak kısıtlanmışt
uzunyillarsonra yazdı: ↑01 Oca 2026 20:40 Böyle bir uyarı alıyorum, sunucu dolu uyarısına istinaden 10-15 kez girmeyi denedim. Banlandım mı şimdi
3 aylık plus alıp yeni sunucularda çar kasmaya niyetlenmiştim, süper...
Güvenlik politikalarımız gereği, hesabınızın ve sistemlerimizin güvenliği için erişiminiz geçici olarak kısıtlanmıştır. Lütfen bir süre sonra tekrar deneyiniz. Sorun devam ederse destek almak için lütfen <xxxxxxxx> numarasıyla bildirim yapınız.
- pankuscagiz
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Ölümden Sonra
- Discord: mitwelt
Re: Güvenlik politikalarımız gereği, hesabınızın ve sistemlerimizin güvenliği için erişiminiz geçici olarak kısıtlanmışt
5 dakika falan bekleyin düzeliyor diye biliyorum
Sadece
Kahve
Ahi Evran'a selamlar
Kahve
Ahi Evran'a selamlar
- pankuscagiz
- Teşkilat Neferi

5 dakika falan bekleyin düzeliyor diye biliyorum
Sadece
Kahve
Ahi Evran'a selamlar
Kahve
Ahi Evran'a selamlar
- TheWesTSooNN
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Kuklacı
Aynı sorun bende de mevcut ve düzeltemediğim için bilgisayarımda sistem geri yükleme yapmak zorunda kaldım, bunun çözümü forumda tarif edilmeli, bakacak bir yetkili yok mu?
Genel bir durum sanırım bende aynı durumu ilk defa yaşadım.
- Bykareas
- Salgın Koruyucusu

- Lonca: TÜRK İSTİHBARAT CEMİYETİ
Sistem geri yükleme yaparak sorun çözülüyormu çözülüyorsa nasıl yapacağızTheWesTSooNN yazdı: ↑01 Oca 2026 21:44 Aynı sorun bende de mevcut ve düzeltemediğim için bilgisayarımda sistem geri yükleme yapmak zorunda kaldım, bunun çözümü forumda tarif edilmeli, bakacak bir yetkili yok mu?
- TheWesTSooNN
- İri Fare Avcısı

Bykareas yazdı: ↑01 Oca 2026 21:55Sistem geri yükleme yaparak sorun çözülüyormu çözülüyorsa nasıl yapacağızTheWesTSooNN yazdı: ↑01 Oca 2026 21:44 Aynı sorun bende de mevcut ve düzeltemediğim için bilgisayarımda sistem geri yükleme yapmak zorunda kaldım, bunun çözümü forumda tarif edilmeli, bakacak bir yetkili yok mu?
İşlem tamamlanınca haber vereceğim
- TheWesTSooNN
- İri Fare Avcısı

Bykareas yazdı: ↑01 Oca 2026 21:55Sistem geri yükleme yaparak sorun çözülüyormu çözülüyorsa nasıl yapacağızTheWesTSooNN yazdı: ↑01 Oca 2026 21:44 Aynı sorun bende de mevcut ve düzeltemediğim için bilgisayarımda sistem geri yükleme yapmak zorunda kaldım, bunun çözümü forumda tarif edilmeli, bakacak bir yetkili yok mu?
Selamlar, sorun çözüldü. Bunu nasıl yapacağınıza youtubedeki videolar üzerinden bakmanız daha sağlıklı olacaktır.
- pankuscagiz
- Teşkilat Neferi

hkey current user
software
microsoft
internet explorer
main
feature control
feature_browser_emulation
orada olan istanbul.exe'yi silin bakalım
software
microsoft
internet explorer
main