Adaletse bunu yapın silmeyin!
Bugün karaköy suncusunda 4 5 tane halley asalı adam gördüm bu nasıl oluyor ?
Sevgili yöneticiler adaletse madem size acil bir önerim var bunu bence yapmanız gerekmektedir.
Yeni sayfa yeni sunucu dediler temiz sayfa dediler ama görüyoruzki adamlar daha sunucu çıkar çıkmaz asa zırh basmışlar bazıları parasını verip yaparken parası olmayanlar oyunda üretmeye çalışanlara haksızlık oluyor inanılmaz vakit kaybı her yerde dolaşan deparlı maden açı savascılar nasıl üretildiği belli olmayan asa ve zırhlar.
Benim size önerim büyük büyücüden zırhında item olarak atması
Hakirden ve komserdende asa atması
En azından asa ve zırhlar boslardanda düşsün adalet sağlansın???
Akçe geliri nasıl olcak diye düşünmeyin ikv dükkana akçe geliri sağlayabilecek ürün koyun alırız.
Ayrı yetten zaten asa ve zırh düştükçe insanlar yeni karakter açacak ve diğer hesaplarınada silah basma yükleyecekler geliri siz düşünmeyin biz veririz
Bunu bence yapın acil önerimdir.
Saygılar......
herkesde çoğalması ?
- sonsuzadek45
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Karaköy
Re: herkesde çoğalması ?
sunucu açılalı 2 ay oluyor hatırlamak isterim çip 35 m
- ReaListGangsta
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Eminönü
Kanka bende Ferromanyet asa var , on usaymadin . cip 30m den toplamistim . tabiki maden cekerek birseyler elde ettim . Emek kokuyor emek .
- ReaListGangsta
- İri Fare Avcısı
Kanka bende Ferromanyet asa var , on usaymadin . cip 30m den toplamistim . tabiki maden cekerek birseyler elde ettim . Emek kokuyor emek .
- bymehmett
- Demirci Çırağı
- Lonca: 5 SUNUCU KAPATILSIN !
kim kimi cogaltmıs hojam ? 
Bende Ferromanyak Asa var 69 level. Şu an kimsede yok ama günde 73 saatimi oyuna verdiğim için emekle üretebildim. Siz bu kadar emek vermediğiniz için şu an göremeyeceksiniz ama var yani bende.
- bymehmett
- Demirci Çırağı
- Lonca: 5 SUNUCU KAPATILSIN !
ne boş yaptın la gece gece