Güncelleme ve Sunucu Seçememe Problemi

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
yeCs
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Tantuni

Güncelleme ve Sunucu Seçememe Problemi

Mesaj gönderen yeCs »

Oyun az önce çöktü. Tekrar girmeye çalıştığımda sunucu seçip oyna dediğimde kitleniyor.

Öncesinde de yaklaşık 600kb'lik bir güncelleme yaptı. Problemi yaşayan birileri var mı?
Resim
Kralxpashaa
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Eminönü

Karakterim suç yere banlandi ne amaçla banlaniyor

Mesaj gönderen Kralxpashaa »

Sabah saatlerinde oyun kapandi geri girdim ama hesabınız banlandi diyor lütfen o kadar emek verirken neden banlaniyor kopya madenim.bile yok incelenmesini istiyo

Juststree
Kullanıcı avatarı
yeCs
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: Güncelleme ve Sunucu Seçememe Problemi

Mesaj gönderen yeCs »

Makroyu kapatınca oyun açılıyor. Teşekkürler makroyu kapattığınız için. Daha adil bir oyun oldu.
Resim
Kullanıcı avatarı
yeCs
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Yine seri banlar başladı.

Mesaj gönderen yeCs »

Pazar sabahı oyuna girip vakit geçirelim diyoruz. Girdikten 10 dk sonra oyun kapanıyor. Sonra tekrar girmeye çalışıyoruz be giriyor. Sonra tekrar oyundan atıyor. Sonra bir daha girmeye çalışıyoruz ve hoop 999 gün ban.

Karakterde 3 tane mavi John var başka da bir şey yok. Gerçekten suç sizde değil ya şu oyuna emek ve para veren bizde.

İnsanı soğuttunuz oyundan.

Bu arada umarım makrodan ötürü 999 atmamışsınızdır. Makro kullanmama rağmen 10 fanatikten 1 tanesine anca vurabiliyordum. Makrosuz kimsenin olmadığı ortamda makro kullanmamak saçmalık olurdu. Önlemi almışsınız zaten.

Karakterim niye ban yedi onu anlamadım?
Resim
ivangoncarov
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Hesabım Bloklandı!

Mesaj gönderen ivangoncarov »

15-20dk kadar önce hesabıma girdim, 2dk içinde oyundan düştüm, düşmeme hiç şaşırmadım çünkü zaten bunu devamlı yaşıyoruz hepimiz. Oyuna tekrar giriş yapmak istediğimde bağlantınız kesildi çünkü hesabınız bloklanmış uyarısıyla karşılaştım. Bu artık hata mı, dalga mı geçiyorsunuz bilmiyorum ama oyuna emek, zaman ve paramızı yatırdığımızı hatırlatarak bu yanlıştan dönmenizi, bu saçmalığa bir son vermenizi talep ediyorum. Bunu talep edebileceğim kendine yönetim diyebilen bir yönetim varsa benimle iletişime geçebilir.
Sunucu: Karaköy
Hesap Adı: Artin
Kralxpashaa
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Eminönü

Acil GM İCERİ Hesabım.bloklandi

Mesaj gönderen Kralxpashaa »

Oyun gidip geldi tekrar giriş yaptım ama hesabınız bloklanmistir diyor uyarı verdi hesabımda hiç birşey yokken neden banlaniyor tertemiz hesap hesabımın incellenmesini istiyorum durduk yere exp kasarken ban atıyorsunuz ayıptır günahtır yaaa bu ne böyle

Sunucu Karaköy
Nick Juststree
Kullanıcı avatarı
Swag
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Lonca: Çorak Diyar Muhafızları

Mesaj gönderen Swag »

Üslubu bozmayayım diyorum ama. Forumda gördüğüm eşşeklerde 2. sırayı çekiyorsun. 1. de maxwell
kabulog
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Oyunun karakter seçme ekranı karardı

Mesaj gönderen kabulog »

Oyunun karakter seçme ekranında bir sorun oluştu. Etraf karardı sanki sürücüler yüklü değil gibi bir durum oluştu ancak bütün sürücüler yüklü. Oyunu defalarca sildim yükledim düzelmedi. Sorunu nasıl çözerim?
ivangoncarov
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Re: Hesabım Bloklandı!

Mesaj gönderen ivangoncarov »

5 dk önce oyundan duşurulup eşimin hesabı da bloklandı. Dalga mı geçiyorsunuz :)
Hesap Adı: Harrydubois
IKVAdmin
Site Admin

Mesaj gönderen IKVAdmin »

Bu sabah yapılan güncelleme ile, bazı makro programlarını engellemek ve üçüncü parti yazılımlarla oyuna müdahale etmeye çalışan kullanıcıları tespit etmek amacıyla bir dizi değişiklik hayata geçirilmiştir.

Bu değişikliklerin sonucunda, sunucu tarafından üçüncü parti yazılımlarla oyuna müdahale ettiği tespit edilen hesaplar sunucu tarafından yasaklanmıştır.

Ancak, yapılan düzenlemeler şu an için izleme ve değerlendirme aşamasında olduğundan, uygulanan cezalar kaldırılmış ve bu hesaplar yakın takibe alınmıştır. Aynı ihlalin tekrarlanması durumunda ise cezalar geri alınmayacak ve hesaplar kalıcı olarak kapatılacaktır.

Keyifli oyunlar dileriz!
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön