Alaska Berosus Asanın (Mor) Reçetesinin Mısır Çarşısına Gelmesi
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Eminönü
Alaska Berosus Asanın (Mor) Reçetesinin Mısır Çarşısına Gelmesi
Gaffar görevi olduğu için Karaköye giremiyoruz. Gaffar görevi yapmamız için yüksek hasar isteniyor. Full bilge yükseltilmiş ile max 900 hs olabiliyorsun. Onuda kabul etmiyorlar çoğu grup 1 düşük hs'li arkadaşını alıp diğerlerini yüksek alıyor. Yardımlaşmanın kalmadığını zaten biliyoruz. Reçetelerin rüsteme gelmesini istiyorum bana katılanlar desteklesinler lütfen. Böylece hasarımız yüksek olduğu için gaffarda zorlanmayacaktır grup.
- Heaven1925
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Brothership Of Nobility
Re: Alaska Berosus Asanın (Mor) Reçetesinin Mısır Çarşısına Gelmesi
Güneş asayla biz gaffarı boşuna mı kestik hocam
Hafif bir iç çekiş ile birlikte, esprili bir cevap verdiniz "Kıyamet Keyifsizliği"
Karaköy
Lighthouse - Heaven - Recthaltouche
Karaköy
Lighthouse - Heaven - Recthaltouche
Hazır gruplara girmek zorunda değilsin. Senin hsnle aynı seviyedeki insanları al grubuna gir kes. Bu istekten daha mantıklı
- yavuzsavage
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Outcast
Antemisi, Fluoriti, yapıştırıcıyı nerden bulacaksın eminönünde acaba?zeydaninsta yazdı: ↑18 Ağu 2024 15:45 Gaffar görevi olduğu için Karaköye giremiyoruz. Gaffar görevi yapmamız için yüksek hasar isteniyor. Full bilge yükseltilmiş ile max 900 hs olabiliyorsun. Onuda kabul etmiyorlar çoğu grup 1 düşük hs'li arkadaşını alıp diğerlerini yüksek alıyor. Yardımlaşmanın kalmadığını zaten biliyoruz. Reçetelerin rüsteme gelmesini istiyorum bana katılanlar desteklesinler lütfen. Böylece hasarımız yüksek olduğu için gaffarda zorlanmayacaktır grup.

- yeCs
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Tantuni
Satın alacak karaköy'e girenlerden?yavuzsavage yazdı: ↑18 Ağu 2024 17:08Antemisi, Fluoriti, yapıştırıcıyı nerden bulacaksın eminönünde acaba?zeydaninsta yazdı: ↑18 Ağu 2024 15:45 Gaffar görevi olduğu için Karaköye giremiyoruz. Gaffar görevi yapmamız için yüksek hasar isteniyor. Full bilge yükseltilmiş ile max 900 hs olabiliyorsun. Onuda kabul etmiyorlar çoğu grup 1 düşük hs'li arkadaşını alıp diğerlerini yüksek alıyor. Yardımlaşmanın kalmadığını zaten biliyoruz. Reçetelerin rüsteme gelmesini istiyorum bana katılanlar desteklesinler lütfen. Böylece hasarımız yüksek olduğu için gaffarda zorlanmayacaktır grup.

- maxwell1337
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Karaköy
350 buzlu 3 büyü nitrojen dişle kestiler , siz 900 hasar neden kesemiyorsunuz neyiniz eksik ? zaten gaffar hasar değil el koordinasyonu istiyor , siz böyle her şeye ağlayacak yardım mı isteyeceksiniz ? bu ikv oyuncusu neden zora gelemiyor hep kolaya alışmış
daha gaffarda zorlanıyorlar , bunlar nasıl 10 tane ipek düşürüp de zırh üretecekler 10 çipe asa basacaklar merak konusu , karaköy asa zırh üretimi gaffardan şöyle 5 milyar kat daha zor
daha gaffarda zorlanıyorlar , bunlar nasıl 10 tane ipek düşürüp de zırh üretecekler 10 çipe asa basacaklar merak konusu , karaköy asa zırh üretimi gaffardan şöyle 5 milyar kat daha zor
- maxwell1337
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Karaköy
Zaten kaldı ki Karaköy'de atım atılacak yer de yok , bir fanatik başında bile 10 kişi ksleşiyor , bu ÇT migrat sığınakta takılı kalan görev için ona buna yalvaran 200-300 kişilik tayfa da gelse halimiz iyice yaman , böyle şeylere hiç gerek yok , oyun kitlesi homojen dağılmış işte birileri orda birileri burda , yönetim doğal oyun düzenine müdahale etmesin
Güneş asaları parlatıp kestik işin raconu bu
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Eminönü
Bazı arkadaşlar nekadar boş konuşuyor. İlk zamanlarda herkes aynı ayardaydı kesiliyordu. Şimdi 1 tane aynı ayarda adam buluyorsun zar zor geri kalan yüksek hasarlar çt doldurmuş. Madenleride Karaköydeki kişilerden alacağız. Zorluk olayını farklı anlamışssınız mantıksızlık var bu işte. Ozaman işlenmiş gümüşede çare bulmasalardı ? Çekeydiniz maden.
- SaNCaKMevzuDeriN
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Anadolu Nefesi
nasıl kesemiyosunuz neyiniz eksik diyen dangalaklar +850 hs ile grup bulmaya calışsın bakalım suratına bakıyolarmı tek zeki sizsiniz ekibi yok insanların içeri giremiyolar bu yuzden siz ne anlatıyosunuz
IxMevzuDeriNxI <Mevlana Asa >
SaNCaKVeYRoN < Ejder Asa (^) >
Anadolu Nefesi
SaNCaKVeYRoN < Ejder Asa (^) >
Anadolu Nefesi