Alaska Berosus Asanın (Mor) Reçetesinin Mısır Çarşısına Gelmesi

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
zeydaninsta
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Eminönü

Alaska Berosus Asanın (Mor) Reçetesinin Mısır Çarşısına Gelmesi

Mesaj gönderen zeydaninsta »

Gaffar görevi olduğu için Karaköye giremiyoruz. Gaffar görevi yapmamız için yüksek hasar isteniyor. Full bilge yükseltilmiş ile max 900 hs olabiliyorsun. Onuda kabul etmiyorlar çoğu grup 1 düşük hs'li arkadaşını alıp diğerlerini yüksek alıyor. Yardımlaşmanın kalmadığını zaten biliyoruz. Reçetelerin rüsteme gelmesini istiyorum bana katılanlar desteklesinler lütfen. Böylece hasarımız yüksek olduğu için gaffarda zorlanmayacaktır grup.
Kullanıcı avatarı
Heaven1925
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Brothership Of Nobility

Re: Alaska Berosus Asanın (Mor) Reçetesinin Mısır Çarşısına Gelmesi

Mesaj gönderen Heaven1925 »

Güneş asayla biz gaffarı boşuna mı kestik hocam
Hafif bir iç çekiş ile birlikte, esprili bir cevap verdiniz "Kıyamet Keyifsizliği"

Karaköy
Lighthouse - Heaven - Recthaltouche

mcteksas
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen mcteksas »

Hazır gruplara girmek zorunda değilsin. Senin hsnle aynı seviyedeki insanları al grubuna gir kes. Bu istekten daha mantıklı
Kullanıcı avatarı
yavuzsavage
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Outcast

Mesaj gönderen yavuzsavage »

zeydaninsta yazdı: 18 Ağu 2024 15:45 Gaffar görevi olduğu için Karaköye giremiyoruz. Gaffar görevi yapmamız için yüksek hasar isteniyor. Full bilge yükseltilmiş ile max 900 hs olabiliyorsun. Onuda kabul etmiyorlar çoğu grup 1 düşük hs'li arkadaşını alıp diğerlerini yüksek alıyor. Yardımlaşmanın kalmadığını zaten biliyoruz. Reçetelerin rüsteme gelmesini istiyorum bana katılanlar desteklesinler lütfen. Böylece hasarımız yüksek olduğu için gaffarda zorlanmayacaktır grup.
Antemisi, Fluoriti, yapıştırıcıyı nerden bulacaksın eminönünde acaba?
Resim
Kullanıcı avatarı
yeCs
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Tantuni

Mesaj gönderen yeCs »

yavuzsavage yazdı: 18 Ağu 2024 17:08
zeydaninsta yazdı: 18 Ağu 2024 15:45 Gaffar görevi olduğu için Karaköye giremiyoruz. Gaffar görevi yapmamız için yüksek hasar isteniyor. Full bilge yükseltilmiş ile max 900 hs olabiliyorsun. Onuda kabul etmiyorlar çoğu grup 1 düşük hs'li arkadaşını alıp diğerlerini yüksek alıyor. Yardımlaşmanın kalmadığını zaten biliyoruz. Reçetelerin rüsteme gelmesini istiyorum bana katılanlar desteklesinler lütfen. Böylece hasarımız yüksek olduğu için gaffarda zorlanmayacaktır grup.
Antemisi, Fluoriti, yapıştırıcıyı nerden bulacaksın eminönünde acaba?
Satın alacak karaköy'e girenlerden?
Resim
Kullanıcı avatarı
maxwell1337
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen maxwell1337 »

350 buzlu 3 büyü nitrojen dişle kestiler , siz 900 hasar neden kesemiyorsunuz neyiniz eksik ? zaten gaffar hasar değil el koordinasyonu istiyor , siz böyle her şeye ağlayacak yardım mı isteyeceksiniz ? bu ikv oyuncusu neden zora gelemiyor hep kolaya alışmış

daha gaffarda zorlanıyorlar , bunlar nasıl 10 tane ipek düşürüp de zırh üretecekler 10 çipe asa basacaklar merak konusu , karaköy asa zırh üretimi gaffardan şöyle 5 milyar kat daha zor ':)
Kullanıcı avatarı
maxwell1337
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen maxwell1337 »

Zaten kaldı ki Karaköy'de atım atılacak yer de yok , bir fanatik başında bile 10 kişi ksleşiyor , bu ÇT migrat sığınakta takılı kalan görev için ona buna yalvaran 200-300 kişilik tayfa da gelse halimiz iyice yaman , böyle şeylere hiç gerek yok , oyun kitlesi homojen dağılmış işte birileri orda birileri burda , yönetim doğal oyun düzenine müdahale etmesin
Kullanıcı avatarı
Sufizm
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen Sufizm »

Güneş asaları parlatıp kestik işin raconu bu
zeydaninsta
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen zeydaninsta »

Bazı arkadaşlar nekadar boş konuşuyor. İlk zamanlarda herkes aynı ayardaydı kesiliyordu. Şimdi 1 tane aynı ayarda adam buluyorsun zar zor geri kalan yüksek hasarlar çt doldurmuş. Madenleride Karaköydeki kişilerden alacağız. Zorluk olayını farklı anlamışssınız mantıksızlık var bu işte. Ozaman işlenmiş gümüşede çare bulmasalardı ? Çekeydiniz maden.
Kullanıcı avatarı
SaNCaKMevzuDeriN
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Anadolu Nefesi

Mesaj gönderen SaNCaKMevzuDeriN »

nasıl kesemiyosunuz neyiniz eksik diyen dangalaklar +850 hs ile grup bulmaya calışsın bakalım suratına bakıyolarmı tek zeki sizsiniz ekibi yok insanların içeri giremiyolar bu yuzden siz ne anlatıyosunuz
IxMevzuDeriNxI <Mevlana Asa >
SaNCaKVeYRoN < Ejder Asa (^) >
Anadolu Nefesi

“Genel Etkileşim” sayfasına dön