Herkese selamlar İKV âşıkları. Bu oyunu oynayanlara oyuncu, topluluk veya buna benzer bir şey değil de âşık diyorum zira bizlerin bu oyuna hâlâ bunca emek, para ve zaman yatırmamızın başka bir sebebi olamaz. İKV bizler için karşılıksız sevda gibi. Oyuna girmek için bile saatlerimizi kapısında harcıyor, giremiyoruz. Girdiğimizde lagla, hatalarla, düşmelerle ve daha birçok sorunla karşılaşıyoruz. 2005'ten kalma oyun motoruna ve grafiklere katlanıyoruz. Yine de vazgeçiyor muyuz? Elbette hayır. İKV bizim kürkçü dükkanımız. Zaman zaman başka oyunlar oynar, ondan uzaklaşırız fakat sonunda yine ona döneriz.
Loncamıza gelince. Biz de bu kürkçü dükkanına geri dönen beş tilkiyiz. Oyunu bıraktığımızda ya lise öğrencisiydik ya da yeni mezun olmuştuk. Şimdi ise birimiz doktor, birimiz öğretmen, birimiz veteriner; birimiz bilgisayar diğerimiz de elektronik mühendisi.
Lonca olarak derdimiz ne gerilmek, ne germek. Ne çalmak, ne olay çıkarmak. Ne küfretmek, ne aşağılamak. Loncamız efendiler loncası. Beraber boss keseriz, birimiz hata yaptığında bağırıp çağırmak yerine baştan deneriz. Birimizin iteme ihtiyacı olur, hallederiz. Dostluğumuz pekişir, oyuna sığmaz birbirimizi ziyaret ederiz.
Bildirgenin özü şudur: Bizler bu oyuna diğer insanlarla savaşmak için girmiyoruz. Lonca olarak bu oyunu oynayan herkesin dışarıda kendince bir savaş verdiğinin, gerildiğinin, sevdikleri tarafından kırıldığının farkındayız. Dışarıda yeterince çarpışıyor, yoruluyor, ve tükeniyoruz. Asar'ın Evlatları loncası olarak amacımız oyuna girdiğimiz anda dışarıya kapıları kapatmak, eğlenmek, muhabbet etmek ve sonunda yeniden dış dünyaya karışmadan önce "kudret yenilemektir." Yaş, ırk, statü fark etmeksizin "efendi" olan herkesi loncamıza bekleriz.
Not: Asar, eski Türk inanışlarında tanrıların yaşadığı mekâna verilen isimdir. Biz de atalarımızı şereflendirmek adına loncamıza Asar'ın Evlatları adını vermiş bulunmaktayız.
Sevgilerle
Asar'ın Evlatları Loncası Yönetimi
Asar'ın Evlatları Loncası: Bildirge
Re: Asar'ın Evlatları Loncası: Bildirge
Hayırlı olsun. Dün itibariyle loncaya katıldım ben de. Tüm arkadaşlara iyi oyunlar. DC kanalı varsa dm'den yollayabilirseniz sevinirim.
İsmine bir türlü tıklayamadım, mesaj gönderemedim. DC kanalı düzenli olarak lonca sohbetinden paylaşılacaktır. Aramıza hoş geldin.
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Karaköy
Loncanıza katılmak isterim hocam, şartlarınız nelerdir acaba?
18 yaşından büyük olmanız giriş için yeterli. Loncada kalmak için ise terbiyeli ve düzgün davranışlı olmak şart.
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Karaköy
Yarın oyuna girince size ulaşmaya çalışacağım hocam
Arkadaşlar hesap yeni olduğundan olsa gerek özele gelen mesajlara bile cevap veremiyorum. Loncamıza katılmak isteyenler İKV'nin sitesinden başvuru yapabilir. Discord kanalımız da loncamızın sayfasında mevcuttur.