Arkadaşlar 3 elmas madeninde 3 ayrı noktada 3 arkadaşız ve yaklaşık 1.30 saattir elmas madeni spawn olmuyor
ve 15 dakikada bir ufak bir lag giriyor ekranlarımıza oyunda bir açık vs. mi var ? bazıları bundan faydalanıp oyunumuzu laga sokup madenlerimizi mi çekiyor ? İKV tekrar oynanamaz durumda mı kalacak yine ? bölgeden yırtınıyoruz çağrılarımıza kulak veren bir iletişmi sorumlunuz olmayacak mı artık ?
Maden spawn olmuyor?
- pankuscagiz
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Karaköy
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Ölümden Sonra
- Discord: mitwelt
Re: Maden spawn olmuyor?
Düzelme oldu mu?
Sadece
Kutay
Ahi Evran'a selamlar
Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmenlerin Norm Düzenlemesi Şimdi Değilse Ne Zaman?
Kutay
Ahi Evran'a selamlar
Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmenlerin Norm Düzenlemesi Şimdi Değilse Ne Zaman?
- benibanladilar
- Teşkilat Neferi
Maden başında başkası var mıydı?
Serverda Ejder asa, ashab sayıları gittikçe artıyor. Kim ne ara bu kadar madeni çekti belirsiz.
Maden çıkar çıkmaz çekmenin hilesini bulmuş olabilirler.
Belkide madenin başında olmasına bile gerek yok.
Çarı bir köşeye koydular bütün madenleri çekiyor uzaktan.
Serverda Ejder asa, ashab sayıları gittikçe artıyor. Kim ne ara bu kadar madeni çekti belirsiz.
Maden çıkar çıkmaz çekmenin hilesini bulmuş olabilirler.
Belkide madenin başında olmasına bile gerek yok.
Çarı bir köşeye koydular bütün madenleri çekiyor uzaktan.
- adimihatirla
- Cin Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
yine bir hile dönüyor gibi. servere giriyorum, daha server açılalı 5 gün oldu ejder asa ashabı kehf dolu. bu kadar insanda bu kadar çok maden olması pek mümkün değil ve bu kalabalıkta amaçlayarak maden çekmek zor, herkes yürürken elmas çekiyor ne bileyim ben yürürken 20 tane mantar çektim mesela. yani nasıl oluyor da bu kadar maden toplayıp ejder ashab basıyorlar?
valla gram güvenim yok şu oyuna. ve konuyu açan arkadaşın anlattıkları çok enteresan.
valla gram güvenim yok şu oyuna. ve konuyu açan arkadaşın anlattıkları çok enteresan.
- benibanladilar
- Teşkilat Neferi
aynen öyle her yer insan dolu, hangi elmas madeninde çekecen? 1 dk başında durmasan ve çıksa başkası gelip çeker.adimihatirla yazdı: ↑31 Tem 2024 19:43 yine bir hile dönüyor gibi. servere giriyorum, daha server açılalı 5 gün oldu ejder asa ashabı kehf dolu. bu kadar insanda bu kadar çok maden olması pek mümkün değil ve bu kalabalıkta amaçlayarak maden çekmek zor, herkes yürürken elmas çekiyor ne bileyim ben yürürken 20 tane mantar çektim mesela. yani nasıl oluyor da bu kadar maden toplayıp ejder ashab basıyorlar?

Aradığınız maden için ufkunuzu açın derim nerde olacağı belli olmaz
2006-2016
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
gerçekten çok ağır eleştirilerim var ancak bu İKV ekibi hiç ders alacak potansiyelde insan olduklarını düşünmüyorum.
Ben şahsen utanırdım insanların karşısına çıkmaya eminönüde çöle çağırıp ortaya zincirbüyücü atıp sorunu çözeceğini düşünen arkadaştan pek umudum yoktu zaten yüksek hype yaşadık geçti İKV oyuncuları tekrar böyle şans vermez bunlara
Ben şahsen utanırdım insanların karşısına çıkmaya eminönüde çöle çağırıp ortaya zincirbüyücü atıp sorunu çözeceğini düşünen arkadaştan pek umudum yoktu zaten yüksek hype yaşadık geçti İKV oyuncuları tekrar böyle şans vermez bunlara
- steppenwolf
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Karaköy
gilgalath yazdı: ↑01 Ağu 2024 00:11 gerçekten çok ağır eleştirilerim var ancak bu İKV ekibi hiç ders alacak potansiyelde insan olduklarını düşünmüyorum.
Zaten oyunda geliştirici bir ekip yok en son Nerull ayrıldı ve Orti elinden geldiğince oyun için varını yoğunu ortaya koyuyor.Eski GameMaster ekibi yerine forumda bizimle daha aktif ve pozitif iletişim kuran deveng'i getirdi, aynı şekilde Prusias ve Borgia'da elinden geldiğince oyun içerisinde ve arka planında oyunculara kılavuzluk yapmaya çalışıyor.Oyuna yapılmaya çalışılan zaten son demlerinde tadında bitirmek.Kimsenin oyuna eklenti getirdiği de yok öyle bir vaati de yok maalesef.GameMaster ekibinin ve Orti'nin de bir insan olduğunu bu görev için gönüllü orada bulunduklarını hatırlatmakta fayda olduğunu düşünüyorum.
İyi forumlar,
Arkadaşlar cidden oyunu oynuyor musunuz yoksa yarım saat mi girip öyle bakınıp çıkıyorsunuz? İnsanlar Menekşe elmas'ı çekmiyor adama iban soruyor gerçek parayla alıyor ve asasını üretiyor. Bunun da önüne nasıl geçeceksin?
Şifacı ve Büyücü Meditasyon yeteneği aynı olmasına rağmen 1 puan iken neden şifacılara %5 kudret yenilenmesi sağlarken büyücülere %100'den fazla yenilenme sağlıyor??
Mutluluk neydi?
Mutluluk neydi?
Böyle bir olaya an itibari ile tanık oluyorum. Bronz'un orada Safir-Mantar-Çıban Otu madenlerini çekerken "Stewart" kullanıcı adlı oyuncunun depar ile mantar madeninin oraya koşup oyundan çıktığını gördüm. 5 dakika sonra tekrar aynı şekilde depar ile madene koşup oyundan çıktı. Ve neredeyse 1 saatten fazla süredir maden spawn olmuyor.gilgalath yazdı: ↑31 Tem 2024 17:24 Arkadaşlar 3 elmas madeninde 3 ayrı noktada 3 arkadaşız ve yaklaşık 1.30 saattir elmas madeni spawn olmuyor
ve 15 dakikada bir ufak bir lag giriyor ekranlarımıza oyunda bir açık vs. mi var ? bazıları bundan faydalanıp oyunumuzu laga sokup madenlerimizi mi çekiyor ? İKV tekrar oynanamaz durumda mı kalacak yine ? bölgeden yırtınıyoruz çağrılarımıza kulak veren bir iletişmi sorumlunuz olmayacak mı artık ?
Şifacı ve Büyücü Meditasyon yeteneği aynı olmasına rağmen 1 puan iken neden şifacılara %5 kudret yenilenmesi sağlarken büyücülere %100'den fazla yenilenme sağlıyor??
Mutluluk neydi?
Mutluluk neydi?