Yeni açılacak sunucu herkese hayırlı olsun.
Dirençlerin 600 e düşmesiyle gaffar kesimi çok zor bir süreç olacak. Gaffar kesilmeden karaköye giriş olmayacağı için birçok deneme yapılacak. 49 seviye yaratıklar exp vermeye devam edecek. 54 seviyeden sonra itemlerin etkisi azalacak. Zaten düşük olan hasarlar daha da düşecek gaffar kesmek imkansız hale gelecek.
Aynı şekilde hole ineceğiz. Tılsım üretip gaffarı kesmek için ırk keserken exp alacağız ve item etkileri gidecek.
Eğer yapılabiliyorsa ; seviye ilerlemesinin itemleri etkilememesi için bir dokunuş oldukça tesirli olacaktır.
Lütfen görüşlerinizi paylaşın.
Yeni Sunucuda İtemler
- Danisman
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Extremely Artist Crew
- Discord: mitwelt
Re: Yeni Sunucuda İtemler
2 şifa 1 savaşçı ve 3 büyücü kombinasyonuyla gaffarın kesilebileceğini düşünüyorum, biraz pot kullanılır o kadar. Eskiden de defalarca kez tılsımsız kesildi bu boss sonuçta. Üç dakika süreceğine beş dakika sürer o kadar.
gerekirse 3 şifa 1 savaşçı 2 büyücü girilir yine kesilir. Sadece insanlar grup bölgelerinde ne yazık ki çok anlayışsız ve sığ davranıyor, toksik oyunculardan uzak ve tatlı muhabbetle kesilemeyecek boss olmayacaktır çemberlitaşta 
Güzel Dostluklar Edinmek İçin Buradayız, Bu Oyunun da Oyuncularının da yeri hep ayrı kalacaktır 
EMİNÖNÜ ve KARAKÖY sunucusundan selamlar
Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmen Norm Düzenlemesi Hemen Şimdi
Semihayı içeri atabilir mi o ekip bilemiyorum. Her halükarda keyifli olacak
- Alicavus
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Saygı Or Sevgi
İlk etapta 2+2+2 kombinasyonuyla ilerle kayıt edilir, ilerleyen zamanlarda 1 savaşçı 2 şifa 3 büyü kombinasyonuna çevrilebilir.
Eski sistem kesimler bu şekilde idi zorlanacak ama kesilebilir.
(NOT : Dirençlerin etkisi mlsf bunu olumsuz yöne çekebilir.)
Eski sistem kesimler bu şekilde idi zorlanacak ama kesilebilir.
(NOT : Dirençlerin etkisi mlsf bunu olumsuz yöne çekebilir.)
Eski oyunu ve oyuncuları mum ışığıyla arıyoruz...
Güvenilir olmayan ve 1 lvl carlarla aktarım veya üretim yapmayınız.
Karakter sahibi olmak asil insanlara mahsustur.Asiller hep kıskanılmıştır.
ALİÇAVUŞ
Saygı Or Sevgi / Sevgi Or Saygı
(S.O.S)
Güvenilir olmayan ve 1 lvl carlarla aktarım veya üretim yapmayınız.
Karakter sahibi olmak asil insanlara mahsustur.Asiller hep kıskanılmıştır.
ALİÇAVUŞ
Saygı Or Sevgi / Sevgi Or Saygı
(S.O.S)
" toksik oyunculardan uzak ve tatlı muhabbetle kesilemeyecek boss olmayacaktır çemberlitaşta "Danisman yazdı: ↑22 Tem 2024 01:32 2 şifa 1 savaşçı ve 3 büyücü kombinasyonuyla gaffarın kesilebileceğini düşünüyorum, biraz pot kullanılır o kadar. Eskiden de defalarca kez tılsımsız kesildi bu boss sonuçta. Üç dakika süreceğine beş dakika sürer o kadar.gerekirse 3 şifa 1 savaşçı 2 büyücü girilir yine kesilir. Sadece insanlar grup bölgelerinde ne yazık ki çok anlayışsız ve sığ davranıyor, toksik oyunculardan uzak ve tatlı muhabbetle kesilemeyecek boss olmayacaktır çemberlitaşta
![]()
İmza+ kaşe+mühür. Katılıyorum bu görüşe
- BELİRSİZLİK
- RIPPER
- XVII
- Danisman
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Extremely Artist Crew
- Discord: mitwelt
RIPPER yazdı: ↑22 Tem 2024 09:54" toksik oyunculardan uzak ve tatlı muhabbetle kesilemeyecek boss olmayacaktır çemberlitaşta "Danisman yazdı: ↑22 Tem 2024 01:32 2 şifa 1 savaşçı ve 3 büyücü kombinasyonuyla gaffarın kesilebileceğini düşünüyorum, biraz pot kullanılır o kadar. Eskiden de defalarca kez tılsımsız kesildi bu boss sonuçta. Üç dakika süreceğine beş dakika sürer o kadar.gerekirse 3 şifa 1 savaşçı 2 büyücü girilir yine kesilir. Sadece insanlar grup bölgelerinde ne yazık ki çok anlayışsız ve sığ davranıyor, toksik oyunculardan uzak ve tatlı muhabbetle kesilemeyecek boss olmayacaktır çemberlitaşta
![]()
İmza+ kaşe+mühür. Katılıyorum bu görüşe![]()
Güzel Dostluklar Edinmek İçin Buradayız, Bu Oyunun da Oyuncularının da yeri hep ayrı kalacaktır