Karaköy Sağlam Lonca Aranıyor
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Akademi
Karaköy Sağlam Lonca Aranıyor
Sağlam full grup bölgeleri yapacak whatsapp gruplu yardımlaşmalı online bir lonca arıyorum.Hem görevler hem de grup bölgeleri için başlangıçta hızlı olursak çok fark açılabileceğini düşünüyorum. Şu zorunlu bu zorunlu yok çarın şifresini ver yok tüm madenler bir kişide toplanacak tarzı garip loncalar istemiyorum. Karakterine bakan harcama yapabilen birisiyim. Daha önceleride loncalarım vardı fakat aradan uzun yıllar geçtiği için neredeyse herkesi kaybettim.Beyazköşk ve Eminönünde uzun yıllar oynadım. Ana karakterim normalde şifa, çok iyi oynarım (Ara gbz tek ezik şifa ile bile tutarım
) fakat büyücü ile başlangıç yapıcam ileride şifa ana karakter yapıcam. Eğer organize olmuş kimseler yoksa bu başlık altına yazın bir lonca toplayalım. Öncelikle 59 level olup karaköy girebilelim sonrasına diğer loncalarla gücümüz ölçüsünde birleşme ayrılma vs. de yapabiliriz.
- Parlementxx
- Hızlı Koşan
- Sunucu: Karaköy
- Klan: Arzın Çocukları
- Discord: parlooo.
Re: Karaköy Sağlam Lonca Aranıyor
Merhaba , Genel Etkileşim kısmında Meclis İ Ayan adı altında konumuz mevcut başvuru formu oluşturabilirsin.Aradığın ortamı ve ekibi yakalayacagına eminim.