AMD ryzen 5600 İşlemci
AMD Radeon RX 6750 XT
Donanımlar bunlar oyuna giremiyorum şifre girdikten sonra oyun açılmıyor.
Oyunu Silip yüklememe rağmen açılmıyor, AMD İşlemci ekran kartı
- topaloglu74
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Sancak
Oyunu Silip yüklememe rağmen açılmıyor, AMD İşlemci ekran kartı
BİR GÜN DEĞİL! HER GÜN...
Cnquerorxmanyak
Tkxxmanyak
sEuLmaNyAk
Cnquerorxmanyak
Tkxxmanyak
sEuLmaNyAk
Re: Oyunu Silip yüklememe rağmen açılmıyor, AMD İşlemci ekran kartı
Merhaba,topaloglu74 yazdı: ↑21 Tem 2024 11:06 AMD ryzen 5600 İşlemci
AMD Radeon RX 6750 XT
Bilgisayarınızın görüntü ayarlarındaki ekran çözünürlüğü ile İKV launcher ayarlarındaki ekran çözünürlüğünüz aynı olmalıdır.
(Örnek: Her ikisi de 1920x1080 gibi)
Id şifre girişinden 1 saniye sonra yükleme ekranı gözükmeden kritik hata almaya devam ediyorum. Hem çözünürlüğümü pref_launch.prefs den 2k ekranımla uyumlu çözünürlük değerlerine ayarladım hem de yönetimin çözüm olarak sundukları sobee>ikv>base>data klasöründeki içerikleri sildim. Hâlâ sorun maalesef devam etmekte. Ekran kartım 4070 ti. İşlemci de Amd 5800x3d (kuvvetle muhtemel işlemciyle ilgili bir problem)Gerilim yazdı: ↑22 Tem 2024 09:44Merhaba,topaloglu74 yazdı: ↑21 Tem 2024 11:06 AMD ryzen 5600 İşlemci
AMD Radeon RX 6750 XT
Bilgisayarınızın görüntü ayarlarındaki ekran çözünürlüğü ile İKV launcher ayarlarındaki ekran çözünürlüğünüz aynı olmalıdır.
aynı hata mevcut çözümünü bilen yokmudur
marlyn71 yazdı: ↑23 Tem 2024 23:36Id şifre girişinden 1 saniye sonra yükleme ekranı gözükmeden kritik hata almaya devam ediyorum. Hem çözünürlüğümü pref_launch.prefs den 2k ekranımla uyumlu çözünürlük değerlerine ayarladım hem de yönetimin çözüm olarak sundukları sobee>ikv>base>data klasöründeki içerikleri sildim. Hâlâ sorun maalesef devam etmekte. Ekran kartım 4070 ti. İşlemci de Amd 5800x3d (kuvvetle muhtemel işlemciyle ilgili bir problem)Gerilim yazdı: ↑22 Tem 2024 09:44Merhaba,topaloglu74 yazdı: ↑21 Tem 2024 11:06 AMD ryzen 5600 İşlemci
AMD Radeon RX 6750 XT
'İKV asistan' adlı uygulamayı indirip oyuna giriş yapmayı dener misiniz? Belki bu yöntem sorununuzu çözer .
çözülmedi malesef aynı sorun data ya giriyorun 1kb gösteriyor hep sanırım birinin dosyayı yollaması lazımGerilim yazdı: ↑24 Tem 2024 10:16marlyn71 yazdı: ↑23 Tem 2024 23:36Id şifre girişinden 1 saniye sonra yükleme ekranı gözükmeden kritik hata almaya devam ediyorum. Hem çözünürlüğümü pref_launch.prefs den 2k ekranımla uyumlu çözünürlük değerlerine ayarladım hem de yönetimin çözüm olarak sundukları sobee>ikv>base>data klasöründeki içerikleri sildim. Hâlâ sorun maalesef devam etmekte. Ekran kartım 4070 ti. İşlemci de Amd 5800x3d (kuvvetle muhtemel işlemciyle ilgili bir problem)Gerilim yazdı: ↑22 Tem 2024 09:44Merhaba,topaloglu74 yazdı: ↑21 Tem 2024 11:06 AMD ryzen 5600 İşlemci
AMD Radeon RX 6750 XT
'İKV asistan' adlı uygulamayı indirip oyuna giriş yapmayı dener misiniz? Belki bu yöntem sorununuzu çözer .