Oyun yaşamım boyunca 2 Seneye yakın bir süre sizlerle geçirdiğim zamandan hiç pişman olmadım , oyunu bıraktığımdada
sizlerle geçirdiğim zaman için pişman değildim . Oyuna girmediğim süre zarfında sizlerle geçirdiğim eğlenceli vakitler , tartışmalar adeta film şeridi gibi gözümün önünde geçti de durdu ... Sizleri çok özledim. Özelliklede üzerimde emeği geçen arkadaşlarımı ...
Oyuna tekrar dönüyorum . Eski şevkimle rekabete girmek için olmasa bile sizlerle beraber vakit geçirmek için. Gerçi eskilerden eser yok ama Giden gitmiş Kalan sağlar bizim :lol: Tekrardan oyuna dönüyorum . Sizleri çok seviyorum şimdilik görüşmek üzere .. I Love You Meran
Yaşamak , Onu Uğrunda Ölecek Kadar Çok Sevmektir ! ...
Çok esprilisin Birisi yorum yazsın diye açmadım konuyu merak etme Sana diyeceklerimi bilirdim ama terbiyem müsade etmiyor , Bi tarafın yerse nickini ver görüşelim ...
Yaşamak , Onu Uğrunda Ölecek Kadar Çok Sevmektir ! ...
ikvking yazdı:oyundaki nikim Tomininanasıxpusula ikincisi Mrblackınkarısıxpusula pm at gorusek
Bak bak şu seviyeye bak Allahım ya şu yoruma bak buna herif adam denmez bu tam bir mal #@!? kime satasacağını sasırdı oğlum pusula senin baban yasında adam gibi konus sende meranden s***ktir ol git aa pardon senin meranda bir çarın bile yok dimi hımm pardn seni gerzek herif.At lan gercek imzanı aa pardn carın yokdu .
Kardeş bir gidiyonz bir geliyonuz Neyse hoşgeldin tekrardan...
Nick /color]Nora Sunucu /color]Meran(SoN)/TıLsıM(Başlangıç) Karakter Türü /color]SAVAŞÇIŞİFACIBÜYÜCÜ вєηιм кσякυмöℓмєк∂єgιℓ, ѕєη∂єηAуяιкAℓмAк. NoRa[49]Noraşifa[45]