Tekrar oyuna dönmek

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
xHASANBEYx
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: İSTİLA

Tekrar oyuna dönmek

Mesaj gönderen xHASANBEYx »

Merhaba arkadaşlar 2007 den 2019 a kadar aralıksız oynadığım oyuna tekrar dönmek istiyorum. ilk defa bu kadar ara verdim. acaba değer mi oyuncu sayısı ne durumda ? hesaplarım 49 level 59 olmuş zorlanır mıyım ? fikir alabilir miyim :)
Resim

Massaka, piyasaya soğuk rüzgar essin.
Sokaklar sussun,aynalara sordum.
Vereceğimiz tek can, olacaksa olsun.
Kullanıcı avatarı
IFonQzrail
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: YENİ SUNUCU İSTİYORUZ

Re: Tekrar oyuna dönmek

Mesaj gönderen IFonQzrail »

Oyunun eski tadı yok. Piyasa yok. Değerli eşya olarak karaköy reçete ve lanet m23 tılsımından başka alışveriş dönmüyor. Hileleri kaldırsalarda oyunda milyonlarca kopyalanan materyal iksir halen duruyor. Biz istiyor aktarıma kapalı yeni bir sunucu !

Yönetim =
Resim

Resim

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
Jemor
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen Jemor »

IFonQzrail yazdı: 07 Haz 2024 21:48 Oyunun eski tadı yok. Piyasa yok. Değerli eşya olarak karaköy reçete ve lanet m23 tılsımından başka alışveriş dönmüyor. Hileleri kaldırsalarda oyunda milyonlarca kopyalanan materyal iksir halen duruyor. Biz istiyor aktarıma kapalı yeni bir sunucu !

Yönetim =
Resim

Resim
Abi seni yüzde yüz destekliyorum fakat görmeyen, duymayan bir yönetim yok hatta direkt olarak yönetim yok. Geliştirilmiyor oyun artık.
Kullanıcı avatarı
Windowss
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: Parallax Phenomenon

Mesaj gönderen Windowss »

xHASANBEYx yazdı: 07 Haz 2024 21:35 Merhaba arkadaşlar 2007 den 2019 a kadar aralıksız oynadığım oyuna tekrar dönmek istiyorum. ilk defa bu kadar ara verdim. acaba değer mi oyuncu sayısı ne durumda ? hesaplarım 49 level 59 olmuş zorlanır mıyım ? fikir alabilir miyim :)
oyuncu sayısı özellikle eminönü sunucusunda seni tatmin edecektir fakat onlarla etkileşimin sadece klan savaşlarıyla olabilir çünkü hiçbir şekilde ticaret dönmüyor hiçbir şeyin fiyatı belli değil 0dan hesap kasıp eski günleri yâd etmek isteyebilirsin bir seviyeye kadar nostaljiyi hissedersin onun dışında boss kesmek için bekleyen 2den fazla grup olduğu için bir tur boss kesmek 45-60dk. kadar sürebiliyor eğer pek vaktin yoksa önermiyorum ama ben özledim halen oynayan varsa geleceğim diyorsan çık gel buradaki kitle yeni sunucu istiyoruz oynamıyoruz dese de oyun içindeki insanların forum kitlesiyle uzaktan yakından ilgisi yok öyle ki fanatiklerde boş yer bile bulmakta zorlanıyorsun.
gelirsen eğer;
ticaret yapmaya kalktığında uzun süredir oyunda olmadığını hisseden/anlayan uyanıklar bir itemi 3krş fazla paraya satmak için kırk takla atacaklardır onlara dikkat et
elinde iş yapacak çift efsunlu düşük level takı,reçete,item vs. var ise onları bir bilene göster fiyat al (çünkü bazı item ve reçeteler çok güzel para edebiliyor hesabını dizecek kadar reçete ve madenlerle takaslayabilirsin)
hesaplarında kütük yaran varsa piyasaya bakmadan satmaya kalkışma (çünkü uçuk teklifler seni cezbedebilir 500bin iksir 20-30 bin maden vs.)
alışverişteki ilk önceliğin iksir ya da maden değil 3. kademe tılsım olsun (yoldan geçen her adamda yüzbinlerce iksir var çünkü)
bazı zamanlar boss keserken kaçıranlara denk gelebilirsin bunu üst üste yaşadığında insanın modu düşüp oynayası gelmiyor
hiç madenim iksirim yok bunları kolay yoldan nasıl elde edip kendi yağımda kavrulacağım düzeye gelirim diyorsan hole inip 1. kademe tılsım düşürebilirsin (1 adet met21 tılsımı ile sana oyunda 24 ay yetecek iksire bütün bir karaköy setini üretecek madene sahip olabilirsin)
"Bizler daimi tanıklarıyız hep varolan kentimizin şimdi ve kıyamette!"
Kullanıcı avatarı
benibanladilar
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen benibanladilar »

yeni sunucu açılırsa dön, açılmazsa dönme, oynanmaz.

gerçi işkence tadında olan oyunları seviyorsan sevebilirsin.
Kullanıcı avatarı
AGRESIF
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Karaköy
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen AGRESIF »

nostalji için girip takılabilirsin de ciddi ciddi oynamak için yeni sunucu gelmesi lazım piyasa baya kötü
Kullanıcı avatarı
xHASANBEYx
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

IFonQzrail yazdı: 07 Haz 2024 21:48 Oyunun eski tadı yok. Piyasa yok. Değerli eşya olarak karaköy reçete ve lanet m23 tılsımından başka alışveriş dönmüyor. Hileleri kaldırsalarda oyunda milyonlarca kopyalanan materyal iksir halen duruyor. Biz istiyor aktarıma kapalı yeni bir sunucu !

Yönetim =
Resim

Resim
8 tane karakter var hepsi full tılsımlı zamanında bırakırken yok yoktu fazlasıyla vardı. iksir konusunda depo olarak kullandığım çarlar vardı sınırsız iksir vs var ama hile diyince içim karardı
Resim

Kullanıcı avatarı
xHASANBEYx
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Windowss yazdı: 08 Haz 2024 03:13
xHASANBEYx yazdı: 07 Haz 2024 21:35 Merhaba arkadaşlar 2007 den 2019 a kadar aralıksız oynadığım oyuna tekrar dönmek istiyorum. ilk defa bu kadar ara verdim. acaba değer mi oyuncu sayısı ne durumda ? hesaplarım 49 level 59 olmuş zorlanır mıyım ? fikir alabilir miyim :)
oyuncu sayısı özellikle eminönü sunucusunda seni tatmin edecektir fakat onlarla etkileşimin sadece klan savaşlarıyla olabilir çünkü hiçbir şekilde ticaret dönmüyor hiçbir şeyin fiyatı belli değil 0dan hesap kasıp eski günleri yâd etmek isteyebilirsin bir seviyeye kadar nostaljiyi hissedersin onun dışında boss kesmek için bekleyen 2den fazla grup olduğu için bir tur boss kesmek 45-60dk. kadar sürebiliyor eğer pek vaktin yoksa önermiyorum ama ben özledim halen oynayan varsa geleceğim diyorsan çık gel buradaki kitle yeni sunucu istiyoruz oynamıyoruz dese de oyun içindeki insanların forum kitlesiyle uzaktan yakından ilgisi yok öyle ki fanatiklerde boş yer bile bulmakta zorlanıyorsun.
gelirsen eğer;
ticaret yapmaya kalktığında uzun süredir oyunda olmadığını hisseden/anlayan uyanıklar bir itemi 3krş fazla paraya satmak için kırk takla atacaklardır onlara dikkat et
elinde iş yapacak çift efsunlu düşük level takı,reçete,item vs. var ise onları bir bilene göster fiyat al (çünkü bazı item ve reçeteler çok güzel para edebiliyor hesabını dizecek kadar reçete ve madenlerle takaslayabilirsin)
hesaplarında kütük yaran varsa piyasaya bakmadan satmaya kalkışma (çünkü uçuk teklifler seni cezbedebilir 500bin iksir 20-30 bin maden vs.)
alışverişteki ilk önceliğin iksir ya da maden değil 3. kademe tılsım olsun (yoldan geçen her adamda yüzbinlerce iksir var çünkü)
bazı zamanlar boss keserken kaçıranlara denk gelebilirsin bunu üst üste yaşadığında insanın modu düşüp oynayası gelmiyor
hiç madenim iksirim yok bunları kolay yoldan nasıl elde edip kendi yağımda kavrulacağım düzeye gelirim diyorsan hole inip 1. kademe tılsım düşürebilirsin (1 adet met21 tılsımı ile sana oyunda 24 ay yetecek iksire bütün bir karaköy setini üretecek madene sahip olabilirsin)
İçim çok karardı piyasa çok kötü 8 tane karakterim var fazlasıyla tılsımları var iksir vs sınırsız bosslar çt gibi sonda olmuyor mu direk bosslara ulaşabiliyor musun ?
Resim

Kullanıcı avatarı
xHASANBEYx
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

benibanladilar yazdı: 08 Haz 2024 13:07 yeni sunucu açılırsa dön, açılmazsa dönme, oynanmaz.

gerçi işkence tadında olan oyunları seviyorsan sevebilirsin.
eminönünde oynuyorum ama yönetim vs değişmiş oyuna değer veren kalmamış ipini koparmışlar son demlerini yaşıyor galiba ikv yeni sunucu açmak yerine bütün sunucuları birleştirseler faydası olmaz mı ?
Resim

Kullanıcı avatarı
Windowss
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: Parallax Phenomenon

Mesaj gönderen Windowss »

xHASANBEYx yazdı: 08 Haz 2024 22:32
Windowss yazdı: 08 Haz 2024 03:13
gelirsen eğer;
İçim çok karardı piyasa çok kötü 8 tane karakterim var fazlasıyla tılsımları var iksir vs sınırsız bosslar çt gibi sonda olmuyor mu direk bosslara ulaşabiliyor musun ?
bosslar açık bölge mantığı grup bölgesi gibi değil maalesef. yoldan geçen bir hanzo nara atıp rahatlıkla kaçırabiliyor yönetim gerekli yaptırımı er ya da geç uyguluyor olsa da insanlarda çok fazla karakter olduğu için kullanmadığı bir hesapla gelip tüm emeğini hiçe sayıyor fakat tüm bu karamsarlığa rağmen ara sıra gelip vakit geçirebilirsin eskiye özlem duyan nice oyuncular var...sırf sohbet muhabbet etmek için bile gelinir.
esenlikler.
"Bizler daimi tanıklarıyız hep varolan kentimizin şimdi ve kıyamette!"

“Genel Etkileşim” sayfasına dön