Maşallah 2024'ün sonunda açılacak olan hesabımı 2106 yılına uzatmışlar. 999 günden geri saymak kolaydı da 2106 ne be :d
Hayır benim anlamadığım adamlar M23 'e 2 milyon çip veriyorlar, biz de satıyoruz diye niye suçlu oluyoruz?
Şu anda m23' e 10 milyon iksir veriyor adamlar. Ha diyeceksin ki o kadar iksiri ne yapacaksın?
Ticarette kullanacağım. Mesela basit 5 lvl yüzük alacağım adamlar 250 bin can kudret diyorlar. Burada ben m23'ü 10m ye satacağım ki ticaret yapabileyim.
Gerçekten moderatörlerin kafa yapısını anlamak çok zor.
2106 yılına kadar ban.
- bymehmett
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: 5 SUNUCU KAPATILSIN !
Re: 2106 yılına kadar ban.
ateş olmayan yerden duman çıkmaz yönetim adil bir ceza sistemi uyguluyor bekle ban acılınca oynarsın iyi forumlar
sayılı gün çabuk geçer
- ReaListGangsta
- İri Fare Avcısı
Allah kurtarsin kardes :)Oyundan muhebbet yemek nasil bir duygu ? ya zaten soyle dusun ban acilmis olsaydi ban cezan bitmis olsaydi bile itemlerin herseyin silinecekti
boylesi daha guzel bence guzel bir sifirdan baslamak iyi gelir 
- Alicavus
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Saygı Or Sevgi
Öncelikle geçmiş olsun dileklerimi sunmak isterim.yeCs yazdı: ↑28 May 2024 03:29 Maşallah 2024'ün sonunda açılacak olan hesabımı 2106 yılına uzatmışlar. 999 günden geri saymak kolaydı da 2106 ne be :d
Hayır benim anlamadığım adamlar M23 'e 2 milyon çip veriyorlar, biz de satıyoruz diye niye suçlu oluyoruz?
Şu anda m23' e 10 milyon iksir veriyor adamlar. Ha diyeceksin ki o kadar iksiri ne yapacaksın?
Ticarette kullanacağım. Mesela basit 5 lvl yüzük alacağım adamlar 250 bin can kudret diyorlar. Burada ben m23'ü 10m ye satacağım ki ticaret yapabileyim.
Yönetim satan adamı değil, alan kişiyi cezalandırarak çözüm bulacağını sanıyor ama maalesef yanılıyor.
Şimdilik geri sarma olaylarını çözmüş görünen yönetim ikinci bir adım olarak yüksek meblağ görünen 3.derece madenlerin sayısını tek sefere mahsus 10.000 bandına getirebilir.
Örneğin; 3.derece xxx adlı bütün materyallerin bütün kasalardaki maksimum sayısı 9999 olarak düzenleme getirebilir. Bu şekilde milyonlarca olan madenlerin önüne geçilmiş olur.
Ama sadece ismi olan yönetiminden ne gibi beklentimiz olacak bu ayrı bir muamma ve karşılıksız bir beklenti olur.
Eski oyunu ve oyuncuları mum ışığıyla arıyoruz...
Güvenilir olmayan ve 1 lvl carlarla aktarım veya üretim yapmayınız.
Karakter sahibi olmak asil insanlara mahsustur.Asiller hep kıskanılmıştır.
ALİÇAVUŞ
Saygı Or Sevgi / Sevgi Or Saygı
(S.O.S)
Güvenilir olmayan ve 1 lvl carlarla aktarım veya üretim yapmayınız.
Karakter sahibi olmak asil insanlara mahsustur.Asiller hep kıskanılmıştır.
ALİÇAVUŞ
Saygı Or Sevgi / Sevgi Or Saygı
(S.O.S)
- istanbulunsesi
- FareAdam Düşmanı
2106 da durduran ne oldu acaba? 
- Lighthouse
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Brothership Of Nobility
- Discord: recthaltouche
2011'de etkinlikte GM'e otur kalk yaptığım için 999 yemiştim 3 sene sonra açılmıştı çarım ama içindeki herşey silinmiştir.
Mapusta yolmuşlar benim çarı, ha bide saçıda gitmişti
Mapusta yolmuşlar benim çarı, ha bide saçıda gitmişti
2009 - 2012 Beyazköşk
2012 - 2017 Kuklacı
2017 - 2024 Eminönü
2024 Karaköy
2012 - 2017 Kuklacı
2017 - 2024 Eminönü
2024 Karaköy
Yeni yetme gm ye adama bak bıçağının iki yüzüde kesiyor dediğim için 999 yedim . Desteğe yadım dalga gectiler bende destekle beraber ceza veren yenş yetmeye giydirdim tekrar yazdım desteğe gm ye küfür etmişsin deyip cezayı haklı gördüler . Anlıcanız bırakın oyunu bu yeni yetmeleride başımıza adam etmeyinAlicavus yazdı: ↑28 May 2024 13:53Öncelikle geçmiş olsun dileklerimi sunmak isterim.yeCs yazdı: ↑28 May 2024 03:29 Maşallah 2024'ün sonunda açılacak olan hesabımı 2106 yılına uzatmışlar. 999 günden geri saymak kolaydı da 2106 ne be :d
Yönetim satan adamı değil, alan kişiyi cezalandırarak çözüm bulacağını sanıyor ama maalesef yanılıyor.
Şimdilik geri sarma olaylarını çözmüş görünen yönetim ikinci bir adım olarak yüksek meblağ görünen 3.derece madenlerin sayısını tek sefere mahsus 10.000 bandına getirebilir.
Örneğin; 3.derece xxx adlı bütün materyallerin bütün kasalardaki maksimum sayısı 9999 olarak düzenleme getirebilir. Bu şekilde milyonlarca olan madenlerin önüne geçilmiş olur.
Ama sadece ismi olan yönetiminden ne gibi beklentimiz olacak bu ayrı bir muamma ve karşılıksız bir beklenti olur.
- bymehmett
- Demirci Çırağı
- Lonca: 5 SUNUCU KAPATILSIN !
yönetimle adam gibi konusun ban yemezsınız yenı ekibe laf yok boş yorum yapmayın iyi forumlarCeki yazdı: ↑29 May 2024 02:55Yeni yetme gm ye adama bak bıçağının iki yüzüde kesiyor dediğim için 999 yedim . Desteğe yadım dalga gectiler bende destekle beraber ceza veren yenş yetmeye giydirdim tekrar yazdım desteğe gm ye küfür etmişsin deyip cezayı haklı gördüler . Anlıcanız bırakın oyunu bu yeni yetmeleride başımıza adam etmeyinAlicavus yazdı: ↑28 May 2024 13:53Öncelikle geçmiş olsun dileklerimi sunmak isterim.yeCs yazdı: ↑28 May 2024 03:29 Maşallah 2024'ün sonunda açılacak olan hesabımı 2106 yılına uzatmışlar. 999 günden geri saymak kolaydı da 2106 ne be :d
- flybaris12
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Dikduran Piyasakuran