Yansıtma sorunu

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
SanirsamTR
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: Evrensel Imha

Yansıtma sorunu

Mesaj gönderen SanirsamTR »

Bugün Eminönü sunucusunda birisi bana kanuni yatağanı reçetesi yansıttı ve malzemelerini gördüğümde çok şaşırdım sadece 999x Eski Kondrit istiyordu bu Eski Kondrit denilen şey nedir?
meet sexy singles near you - https://secrelocal.com - adult hookups online
Ustrahs
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Re: Yansıtma sorunu

Mesaj gönderen Ustrahs »

Merhaba,

Çok çok eskiden beta zamanı mı tam emin değilim ama oyunda kondrit denilen maden mevcuttu.Fakat bu maden daha sonraları oyundan kaldırılmıştı. Arz ve Lodos genişleme paketinin dahil edilmesiyle yani büyük hol bölgesinin gelmesiyle kondrit madeni yeniden oyuna eklendi. Şöyle bir benzetme yapacak olursak yine Arz ve Lodos paketinden önce oyunda meteorit diye bir maden vardı. Bu maden mor fare görevinin ganimetiydi.

Bu video açıklamalı görev listesinde yer alan ilgili görevin videosudur. Dikkat ederseniz görev sonunda ganimet olarak "Meteorit" verilmektedir. Ancak Arz ve Lodos paketinden sonra bu madenin ismi "Meteorit Parçası" olarak güncellenmiştir. Meteorit ise şu an sadece meteorit madenlerinden çekilebilmektedir. Benzer bir mantıkla oyunda halihazırda bulunan kondrit madenleri "Eski Kondrit" olarak isimlendirilmiş ve oyuna eklenen yeni kondrit madenleri "Kondrit" olarak isimlendirilmiştir.
Resim
Kullanıcı avatarı
MuratYABANGULU
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: PREMİUM

Re: Yansıtma sorunu

Mesaj gönderen MuratYABANGULU »

Fotoğraf yükleseydin keşke merak ettim bende
MURATYABANGÜLÜ