Her sabah 9 gibi oyuna girip gece 2-3 lere kadar hiç bir şey yapmadan bankada oturan oyunculardır. Köşk'te oldukça fazla var bu tiplerden. Aylardır tek bir skor kestiğini , bir boss kestiğini veya Karaköy'de ki bankanın dışına çıktığını görmedim bu adamları.
Bir oyuncu neden her gün 18-20 saat bankada oturur aklım ermiyor. Yazık harcanan elektriğe :d
Sürekli AFK Kalan Oyuncular
- IKVFATALITY
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Game Of Karaköy
Sürekli AFK Kalan Oyuncular
Eminönü: onix - onixx - oonix
Re: Sürekli AFK Kalan Oyuncular
Elektrik parasını alım satımda karşılıyorlardır muhtemelen. : )
- Equalero
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Gusion MLBB GLOBAL,TR 1
Bunu hobi olarak yapan var ...IKVFATALITY yazdı: ↑04 Tem 2021 15:24 Her sabah 9 gibi oyuna girip gece 2-3 lere kadar hiç bir şey yapmadan bankada oturan oyunculardır. Köşk'te oldukça fazla var bu tiplerden. Aylardır tek bir skor kestiğini , bir boss kestiğini veya Karaköy'de ki bankanın dışına çıktığını görmedim bu adamları.
Bir oyuncu neden her gün 18-20 saat bankada oturur aklım ermiyor. Yazık harcanan elektriğe :d
Champion Class
KaiHavertz VanessaIves BLackBeauty
- SPIEGLEIN
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Lonca: Kök Tengri
- Discord: met00
Köşk demişken genelde büyücüm boss kesmediğim zamanlar bankada açık duruyor
veya yan karakterlerle kesiyorum.
Rahatlıkla afk kalabiliyorum çünkü sadece ticaretimi ya etkinlik karakterleri yada gm ile yapıyorum. Hiç bir oyuncudan 1 tane ticaret geçmişi yok

gönül rahatlığıyla oturuyorum banka da sohbetimiz ediyorum.
Rahatlıkla afk kalabiliyorum çünkü sadece ticaretimi ya etkinlik karakterleri yada gm ile yapıyorum. Hiç bir oyuncudan 1 tane ticaret geçmişi yok
- begRenZT
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Adam sadece ticareti AhiEvran ile yapıyor. Bize bile ticaret açmıyorSPIEGLEIN yazdı: ↑04 Tem 2021 19:47 Köşk demişken genelde büyücüm boss kesmediğim zamanlar bankada açık duruyorveya yan karakterlerle kesiyorum.
Rahatlıkla afk kalabiliyorum çünkü sadece ticaretimi ya etkinlik karakterleri yada gm ile yapıyorum. Hiç bir oyuncudan 1 tane ticaret geçmişi yokgönül rahatlığıyla oturuyorum banka da sohbetimiz ediyorum.
- SPIEGLEIN
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Discord: met00
begRenZT yazdı: ↑04 Tem 2021 19:53Adam sadece ticareti AhiEvran ile yapıyor. Bize bile ticaret açmıyorSPIEGLEIN yazdı: ↑04 Tem 2021 19:47 Köşk demişken genelde büyücüm boss kesmediğim zamanlar bankada açık duruyorveya yan karakterlerle kesiyorum.
Rahatlıkla afk kalabiliyorum çünkü sadece ticaretimi ya etkinlik karakterleri yada gm ile yapıyorum. Hiç bir oyuncudan 1 tane ticaret geçmişi yokgönül rahatlığıyla oturuyorum banka da sohbetimiz ediyorum.
![]()
- Equalero
- Labirent Rehberi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Gusion MLBB GLOBAL,TR 1
Senin gibi 10 kişi olsa doldu işte Bankanın önüSPIEGLEIN yazdı: ↑04 Tem 2021 19:47 Köşk demişken genelde büyücüm boss kesmediğim zamanlar bankada açık duruyorveya yan karakterlerle kesiyorum.
Champion Class