şavaşçi vs taktikleri ?
- recepivedikx
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Özgürlük için savas
Re: şavaşçi vs taktikleri ?
Konu yeri SAVAŞÇI kategorisi olamalıydı..
- essperanza
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Bu bölüm ne pekileoNHeaRt yazdı:Konu yeri SAVAŞÇI kategorisi olamalıydı..

Safequard Megaxesper MeGaXBrüTaL MeGaxeSPeRaNZaA
Savaşa başlar başlamaz dikkat atmalısın. Adam zihin toplama yaparsa vakit geçirmeden el tutulması yap ki adamın zihini tutulursa 1 kez bile çifte hasar vurabilme şansın olsun. Rakibin yanına gelince eğer kanatman varsa atabilirsin. Yoksa tekrar dikkat atıp ağır ve sert vuruşlarla canını azaltmalısın. İsteğe bağlı olarak da rakibin canı 10'un altına inince eline hafif bir silah alarak rahatlıkla kesebilirsin. İtem olarak ise Element + Solucan ya da Karacin kolye yüzük , kalanlar ise Element + Ardenneler olması gerekli bence. :arrow:
Yaşam soframdaki en güzel mezesin sen..
Paşazade-Toroskaplani-Toroskaplanii
Paşazade-Toroskaplani-Toroskaplanii
essperanza yazdı:Bu bölüm ne pekileoNHeaRt yazdı:Konu yeri SAVAŞÇI kategorisi olamalıydı..
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
Kör müsün dicem deleoNHeaRt yazdı:Konu yeri SAVAŞÇI kategorisi olamalıydı..
Burası ne kategorisi peki ??
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: #direngezi
rapper yazdı:Kör müsün dicem deleoNHeaRt yazdı:Konu yeri SAVAŞÇI kategorisi olamalıydı..
Kardeşim herşeyi eleştirmekten bıkmadınızmı artık insanları küçümseme ihtiyacı duymaya başladınız hiç aklınıza gelmiyormu bilmiyormusnuz ki yanlış yere açılan konular taşınıyor. Forum yetkililileri tarafından bu konu buraya taşındı ve arkadaşın yazısı konuda kaldı

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

Herşeyi eleştirmekten bıkmadın mı derken sen beni eleştiriyorsuun ama zeka kapasiten bunu farketmeye yeter mi bunu bilememCanceazi yazdı:rapper yazdı:Kör müsün dicem deleoNHeaRt yazdı:Konu yeri SAVAŞÇI kategorisi olamalıydı..
Kardeşim herşeyi eleştirmekten bıkmadınızmı artık insanları küçümseme ihtiyacı duymaya başladınız hiç aklınıza gelmiyormu bilmiyormusnuz ki yanlış yere açılan konular taşınıyor. Forum yetkililileri tarafından bu konu buraya taşındı ve arkadaşın yazısı konuda kaldı
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: #direngezi
rapper yazdı:Herşeyi eleştirmekten bıkmadın mı derken sen beni eleştiriyorsuun ama zeka kapasiten bunu farketmeye yeter mi bunu bilememCanceazi yazdı:rapper yazdı:Kör müsün dicem deleoNHeaRt yazdı:Konu yeri SAVAŞÇI kategorisi olamalıydı..
Kardeşim herşeyi eleştirmekten bıkmadınızmı artık insanları küçümseme ihtiyacı duymaya başladınız hiç aklınıza gelmiyormu bilmiyormusnuz ki yanlış yere açılan konular taşınıyor. Forum yetkililileri tarafından bu konu buraya taşındı ve arkadaşın yazısı konuda kaldıAyrıca konu taşınsaydı TAŞINDI vb. bir şey olurdu konunun taşındığına dair bir iz yok ! Bence sen ilk önce iğneyi kendine çuvaldızı başkasına batır ..
Ben başkalarının zeklarıyla alay etmekle yada eleştrimekle zaman kaybetmem zekamla mantığımı koordineli kullanırım olayı uzatmanın alemi yok konu gereksiz yerlere taşınıyor (KİLİT PLS)
Ayrıca Hiçbir konuda taşındı Yazmıyor

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN