BUZUN ZIRH YENİLE SÖYLENTİSİ
BUZUN ZIRH YENİLE SÖYLENTİSİ
Fizik kesim yapılan bir boss'a, abim hep buz atma derdi. Nedenini sorduğumda ise zırhı yeniler diye cevap verirdi bu doğrumu ?
Re: BUZUN ZIRH YENİLE SÖYLENTİSİ
Doğru değil abin kara bir cahilmiş. Delinin biri kuyuya taş atmış kırk akıllı çıkaramamış misali. Böyle şeyleri ilk kim uydurduysa neye göre uydurdu çok merak ediyorum. Asıl şaşkınlık uyandıran ise buna inananlar niye inandı
Everything is about math just math
- Cankurtarann
- Kobra Takipçisi
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
bildiğim kadarıyla kritik ile gelen fizik büyüsünün ardından gelen meteoritler zırhının yüzdesini azaltıyor ve verilen hasarı çoğaltıyor ve kritik meteorit büyüsü atmanı çoğaltıyor . aksi takdirde buz büyüsü atınca hem ardı ardına gelen meteorit büyü zinciri bozuluyor ve doğruysa hem de düşen zırh sıfıra çekiyor .
- Parlementxx
- Hızlı Koşan
- Sunucu: Karaköy
- Klan: Arzın Çocukları
- Discord: parlooo.
Çemberlitaştan kalma bir şehir efsanesiydi o yanlis hatirlamiyorsam GB makinelerine buz atinca zirhlari artiyordu , burdan yola cikarak buzun zirh arttirdigina inanmaya basladi oyuncular.

-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: EBG
Dolaylı olarak doğru, genel itibari ile yanlış.
Buz attığın zaman, diğer tüm büyüler 1 saniye yenileme süresine girer. Bu da zırhı kırık yaratığın kendini toparlaması ve boşa gitmiş 1 saniye demek. O 1 saniyede buz yerine meteorit atılıp zırh tekrar kırılabilir
Buz attığın zaman, diğer tüm büyüler 1 saniye yenileme süresine girer. Bu da zırhı kırık yaratığın kendini toparlaması ve boşa gitmiş 1 saniye demek. O 1 saniyede buz yerine meteorit atılıp zırh tekrar kırılabilir
-
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Elbet Bir Gün
- Discord: aquLiar
Önce hızlı desteğe sorup sonrasında dev anada bu durumu deneme fırsatım oldu. Dev anayı keserken 15 can da meteorit büyünüz kritik vurmaz ise eğer hasar vermiyor zırhı düşmediği için ama buz vuruyor sorunsuz bir biçimde şimdi tam kritik vurduktan sonra buz atıp ardından meteorit vurursanız canı kritik vurmasa bile düşüyor yani hasar veriyor. Bu da bu efsaneyi çürütüyor. Zannımca öyle yani.
Saygılarımla iyi forumlar
Saygılarımla iyi forumlar

- cCcKADIOGLUcCc
- İskele Babası
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Ottoman
elek atınca değil miydi o gerçi o da çt'deki makinelerde öyleydi.
DÜŞÜNMEK ÖNEMLİ
- legendpolice
- Cin Avcısı
Çemberlitaşta gbm makinelere elektirik attığın zaman can yenilenmesi olurdu
-
- FareAdam Düşmanı
Hurafeden başka bir şey değil.
Buzcu büyücü oynayan biriyim ve benim kadar büyük büyücüye vurabilen fizikçi daha göremedim. Gruptakiler fizik atıyor atmasına ama bende buz ve elektrik atıyorum. Gördüğüm hasarlardan 7k ile 32k arasında fiziksel vuruşlar oluyor. Eğer ki buz ya da fiziğin zırhı sıfırlama söz konusu olsa idi hiç bir fiziksel büyücü 10k dan fazla vuramazdi.
Vesselam atladiginiz bir konu var. Gruptakilerden birinin tılsımı m23 değilde m22 ise eğer n23 ün kırdığı zırhı azaltabilir !
Bence bu son sözümü incelemekte fayda var.
Buzcu büyücü oynayan biriyim ve benim kadar büyük büyücüye vurabilen fizikçi daha göremedim. Gruptakiler fizik atıyor atmasına ama bende buz ve elektrik atıyorum. Gördüğüm hasarlardan 7k ile 32k arasında fiziksel vuruşlar oluyor. Eğer ki buz ya da fiziğin zırhı sıfırlama söz konusu olsa idi hiç bir fiziksel büyücü 10k dan fazla vuramazdi.
Vesselam atladiginiz bir konu var. Gruptakilerden birinin tılsımı m23 değilde m22 ise eğer n23 ün kırdığı zırhı azaltabilir !
Bence bu son sözümü incelemekte fayda var.
- MamiquReborn
- İskele Babası
- Sunucu: Eminönü
wrong.
buz zaten zırhdan vurmuyor ki dirençten vuruyor.
fiziksel de zırh kırıyor fiziksel dışında başka zırha etki eden büyücü yeteneği yok.
hatta buzla ani hasar verebilirsin ancak fiziksel ile grup zırh kırdığı için fiziksel ile kesmek daha doğru olur.
buz zaten zırhdan vurmuyor ki dirençten vuruyor.
fiziksel de zırh kırıyor fiziksel dışında başka zırha etki eden büyücü yeteneği yok.
hatta buzla ani hasar verebilirsin ancak fiziksel ile grup zırh kırdığı için fiziksel ile kesmek daha doğru olur.
Bir musibet bin nasihatten iyidir.
xXBigTroubleXx-XxAllForOnexX
-xXKillCommandXx Dazzle
xXBigTroubleXx-XxAllForOnexX
-xXKillCommandXx Dazzle