Öncelikle tüm İKV ailesine selamlar
Eminönü sunucusundan KuzgunXIII olarak bir takım sorularım olucak özellikle yönetim ekibine
5-6 aylık bir aradan sonra geri dönüş yapmış bulunmaktayım hevesle geri döndüğümü söylemek isterim fakat kısa sürede gözlemlediğim bir takım sorunları sizlerle paylaşmak istiyorum ve aradığım bazı cevaplar var ilk olarak karakterimi oyuna soktuğumda kendimi karaköyden dışarı atılmış şekilde buldum ve ÇT görev serisini bitirmeden (Gaffar) tekrar giriş yapamayacağımı öğrendim bu oldukça can sıkıcı bir durum çünkü görevler solo (Tek) yapılmıyıcak tarzda ve bu oyunda solo ilerleme bir yere kadar mümkün 1 günde gaffar dahil görevleri halletme şansı buldum lakin karaköy için aldığınız bu önlemde oyunculara şans tanımanızı da beklerdim eğer ki karaköy giriş şartını ÇT görevlerine bağlamak istiyorsanız buna saygı duyarım boss kaçırmaya bende maruz kalmıştım ve mantıklı bir yol görev şartı getirmeniz ama gaffar gibi zorlu bir boss un damage (hasar) def(savunma) gibi istatistikleriyle oynamanız gerektiği kanaatindeyim eğer ki görev zorunluysa görevlerin kolaylaştırılması da gerekir tabi bunun son noktasını yine siz değerli yönetim ekibi koyucaktır
2. Bir konu ise oyun için de yapılan oyun hatalarından faydalanma (Bug) materyal çoğaltma gibi usulsüzlüklerin kökten çözülmesi getektiği bunu yapan çok sayıda oyuncu sunucuda yada sunucularda hala farklı hesaplar kullanarak bu iğrençliği devam ettirmekte ana hesaplarına sadece aktarım için etkileşim kurduklarınada adım kadar eminim bu oyun içinde ki adalet sistemini tamamen altüst etmiş durumda siz değerli yönetim ekibi bu oyuncuların tespit edildikten sonra toplu bir şekilde ban atmasını talep ediyorum ben İKV yi görsellik animasyon gibi efektif şeyler için oynamıyorum ve bunların beklentisiyle dönmedim ama bir tarafta bilek hakkıyla dizilen saatlerini haftalarını aylarını harcayan insanlar var bu konuda acımasız olmanızı diliyorum ilginiz için şimdiden teşekkürler ve tüm İKV ailesine selamlar tekrardan
Materyal Kopyalama Hakkında
- KuzgunXIII
- İskele Babası
- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Sons Of Anarchy
Materyal Kopyalama Hakkında
Ruhlarımızın Tanrı Dağı'nda buluşacağı eminliği ile sevdiğimiz için,Dünyada vuslatı hesaba katmadık, Özlüyoruz vesselam.
- TOLGA
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Eminönü
- Discord: tolgaalbayrak
Re: Materyal Kopyalama Hakkında
Bu güncellemenin amacı zaten Karaköy'de huzur bozan kişileri imkan dahilinde elemektir. Zorlu bir şef olmadığı sürece kolaylıkla bu kişiler yeniden Karaköy'e girebilirdi bu yüzden bu görevin yerinde olduğunu düşünüyorum.KuzgunXIII yazdı: ↑07 May 2019 02:51 Öncelikle tüm İKV ailesine selamlar
Eminönü sunucusundan KuzgunXIII olarak bir takım sorularım olucak özellikle yönetim ekibine
5-6 aylık bir aradan sonra geri dönüş yapmış bulunmaktayım hevesle geri döndüğümü söylemek isterim fakat kısa sürede gözlemlediğim bir takım sorunları sizlerle paylaşmak istiyorum ve aradığım bazı cevaplar var ilk olarak karakterimi oyuna soktuğumda kendimi karaköyden dışarı atılmış şekilde buldum ve ÇT görev serisini bitirmeden (Gaffar) tekrar giriş yapamayacağımı öğrendim bu oldukça can sıkıcı bir durum çünkü görevler solo (Tek) yapılmıyıcak tarzda ve bu oyunda solo ilerleme bir yere kadar mümkün 1 günde gaffar dahil görevleri halletme şansı buldum lakin karaköy için aldığınız bu önlemde oyunculara şans tanımanızı da beklerdim eğer ki karaköy giriş şartını ÇT görevlerine bağlamak istiyorsanız buna saygı duyarım boss kaçırmaya bende maruz kalmıştım ve mantıklı bir yol görev şartı getirmeniz ama gaffar gibi zorlu bir boss un damage (hasar) def(savunma) gibi istatistikleriyle oynamanız gerektiği kanaatindeyim eğer ki görev zorunluysa görevlerin kolaylaştırılması da gerekir tabi bunun son noktasını yine siz değerli yönetim ekibi koyucaktır
İstanbul Kıyamet Vakti'ni ne kadar benimsesek de son zamanlarda ilgisizliğin artması sonucunda birtakım çatışmalar olmuştur. Bunun yüzünden olumsuz eleştiri yapmaktayız ancak eminim ki bu oyunu geliştiren ve sürdüren ekip her zaman elinden geleni yapmıştır ve yapacaktır. Bağlı oldukları kurum, kuruluş ve şartlar neticesinde durumu en iyi hale getireceklerinden eminim, umarım bu ve bunun gibi sorunlar ortadan kalkacaktır.KuzgunXIII yazdı: ↑07 May 2019 02:51 2. Bir konu ise oyun için de yapılan oyun hatalarından faydalanma (Bug) materyal çoğaltma gibi usulsüzlüklerin kökten çözülmesi getektiği bunu yapan çok sayıda oyuncu sunucuda yada sunucularda hala farklı hesaplar kullanarak bu iğrençliği devam ettirmekte ana hesaplarına sadece aktarım için etkileşim kurduklarınada adım kadar eminim bu oyun içinde ki adalet sistemini tamamen altüst etmiş durumda siz değerli yönetim ekibi bu oyuncuların tespit edildikten sonra toplu bir şekilde ban atmasını talep ediyorum ben İKV yi görsellik animasyon gibi efektif şeyler için oynamıyorum ve bunların beklentisiyle dönmedim ama bir tarafta bilek hakkıyla dizilen saatlerini haftalarını aylarını harcayan insanlar var bu konuda acımasız olmanızı diliyorum ilginiz için şimdiden teşekkürler ve tüm İKV ailesine selamlar tekrardan

- KuzgunXIII
- İskele Babası
Bu güncellemenin amacı zaten Karaköy'de huzur bozan kişileri imkan dahilinde elemektir. Zorlu bir şef olmadığı sürece kolaylıkla bu kişiler yeniden Karaköy'e girebilirdi bu yüzden bu görevin yerinde olduğunu düşünüyorum.
Görevin yerinde ve gerekli olduğu konusunda sizinle hemfikirim değinmek istediğim konu görev şartının koyulması yada kaldırılması değil evet gerekli bir zorunluluk eklenmesi çok doğru ama aynı görevi yapan 5 kişinin halledebileceği bir zorluğa düşürülmesi gerektiğini düşünüyorum belli bir seviyeye gelmiş oyunculardan yardım alınmadığı takdir de görevin tamamlanması imkansız gibi
İstanbul Kıyamet Vakti'ni ne kadar benimsesek de son zamanlarda ilgisizliğin artması sonucunda birtakım çatışmalar olmuştur. Bunun yüzünden olumsuz eleştiri yapmaktayız ancak eminim ki bu oyunu geliştiren ve sürdüren ekip her zaman elinden geleni yapmıştır ve yapacaktır. Bağlı oldukları kurum, kuruluş ve şartlar neticesinde durumu en iyi hale getireceklerinden eminim, umarım bu ve bunun gibi sorunlar ortadan kalkacaktır.
Yönetim ekibinin elinden geleni yaptığına tüm samimiyetimle inanıyorum gerek çıkış tarihi ve görsellikleriyle olsun hala bu oyunun yaşatılmaya çalışıyor olması bile çalıştıklarının bir göstergesidir aynı oyun tarzına sahip çeşitli oyunlar milyon dolarlar gibi kazanımlar elde ederken 10 yılı aşmış bir oyunun elinde belli bir kitleyi sürekli olarak tutması başarılarının en büyük kanıtıdır oyun açıklarının faydalanıp bu insanların emeklerini hiçe sayarak usulsüzlük yapıp hem yönetimin hem oyuncuların emeklerini çalanlara ister istemez canım sıkılıyor İstanbul Kıyamet Vakti bir pay to win (para basıp çar dizme) oyunu değil emek oyunudur bunu en iyi benim gibi beta oyuncuları bilir oyuna ve oyuncuya yapılan bu saygısızlığı umarım yönetim ekibi titiz bir çalışmayla temizler yorumların için teşekkür ediyorum
Görevin yerinde ve gerekli olduğu konusunda sizinle hemfikirim değinmek istediğim konu görev şartının koyulması yada kaldırılması değil evet gerekli bir zorunluluk eklenmesi çok doğru ama aynı görevi yapan 5 kişinin halledebileceği bir zorluğa düşürülmesi gerektiğini düşünüyorum belli bir seviyeye gelmiş oyunculardan yardım alınmadığı takdir de görevin tamamlanması imkansız gibi
İstanbul Kıyamet Vakti'ni ne kadar benimsesek de son zamanlarda ilgisizliğin artması sonucunda birtakım çatışmalar olmuştur. Bunun yüzünden olumsuz eleştiri yapmaktayız ancak eminim ki bu oyunu geliştiren ve sürdüren ekip her zaman elinden geleni yapmıştır ve yapacaktır. Bağlı oldukları kurum, kuruluş ve şartlar neticesinde durumu en iyi hale getireceklerinden eminim, umarım bu ve bunun gibi sorunlar ortadan kalkacaktır.
Yönetim ekibinin elinden geleni yaptığına tüm samimiyetimle inanıyorum gerek çıkış tarihi ve görsellikleriyle olsun hala bu oyunun yaşatılmaya çalışıyor olması bile çalıştıklarının bir göstergesidir aynı oyun tarzına sahip çeşitli oyunlar milyon dolarlar gibi kazanımlar elde ederken 10 yılı aşmış bir oyunun elinde belli bir kitleyi sürekli olarak tutması başarılarının en büyük kanıtıdır oyun açıklarının faydalanıp bu insanların emeklerini hiçe sayarak usulsüzlük yapıp hem yönetimin hem oyuncuların emeklerini çalanlara ister istemez canım sıkılıyor İstanbul Kıyamet Vakti bir pay to win (para basıp çar dizme) oyunu değil emek oyunudur bunu en iyi benim gibi beta oyuncuları bilir oyuna ve oyuncuya yapılan bu saygısızlığı umarım yönetim ekibi titiz bir çalışmayla temizler yorumların için teşekkür ediyorum
Ruhlarımızın Tanrı Dağı'nda buluşacağı eminliği ile sevdiğimiz için,Dünyada vuslatı hesaba katmadık, Özlüyoruz vesselam.
- Willsocuet
- Salgın Koruyucusu
Dayı sen ne anlatıyorsun. Önceki form konularını bir kontrol et arada..
- KuzgunXIII
- İskele Babası
Neden agresif yorum yaptığını anlamadım ama yazımı dikkatli okusan oyuna geri döndüğümü belirttiğimi anlardın oyunu oynamayan birinin forumun eski konularını bilmemesi kadar normal bişey yok bence anlattığım şey saçma yada seni ilgilendirmiyosa polemik yapmanın bir anlamıda yok iyi forumlarWillsocuet yazdı: ↑07 May 2019 23:17 Dayı sen ne anlatıyorsun. Önceki form konularını bir kontrol et arada..
-
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Bu neyin kafasi. Hangi kimyasal. Oynayin bakalim polyanaciliginizi
- KuzgunXIII
- İskele Babası
Polyanacılık ? Güncel durum hakkında fikir belirtip tartışmak mı polyanacılık real life (gerçek yaşantım)da sizin gibi insanları kaale alıp tartışmakla zaman tüketmem sadece kayıp olur çünkü yapıcı yorumlar yerine olaylara sürekli karamsar bakmak ve kötüye yorumlamak bunca zaman ne kazandırdı sana ve hemcinslerine ? olgun kitlenin gözlerine ve kulaklarınadır foruma açtığım konu ve sonra ki açılıcak konular sunucularınızda it dalaşı yaptığınız insanlarla karıştırmayın beni kimseye bağlılığım yoktur kimseye saygısızlığım da yoktur yapıcı eleştirilere her zaman açık bir konu ama sadece karalamak adına oturmayın klavye başınasnapdragon yazdı: ↑07 May 2019 23:40 Bu neyin kafasi. Hangi kimyasal. Oynayin bakalim polyanaciliginizi
"Real life" falan bu concon işleri bırak bir kere birde parantezde açıklama yapmış. İnsanlar agresifse agresifliklerinde sonuna kadar haklılar çünkü oyunla ilgilenilmiyor. Bir iki gönüllü çalışan dışında işi bilen biri yada mühendisleri yok. sende gidip ellerinden geleni yaptıklarından eminim dersen bir yerleriyle güler insanlar sana , iyi niyetlileri de benim gibi sinirlenir. Çok eskiden de bu geri sarmalar oluyordu hemen düzeltmişlerdi. 39 zamanlarında ve kenan zamanlarında hatırlıyorum o kadar da zor işler değil yani bunlar ama ilgilenilmiyor.
Çare dersen oyunu satın alacak birisi çıkacak, işi bilen mühendislerin kapsamlı çalışmalarıyla elden geçeçek oyun. Oyun motorunu değiştirecekler, grafikler iyileşecek sonrada insanları manyak gibi grup bölgelerinde yada bosslarda aynı şeyleri yapmak zorunda bırakmayacak, bu oyunun diğer oyunlardan en büyük farkı olan SAVAŞMAK felsefesini yeniden getirecek adam akıllı 69 lvl getirecekler ya da nostalji sunucu açacaklar. Biliyorum kulağa imkansıza yakın geliyor gerçektende öyle. Bu mucizevi şeyler olmazsa sene sonunu görmez oyun . Açtıkları gün olan 21 aralıkta final verirler. Daha da uzatmaya etmeye gerek yok.
Çare dersen oyunu satın alacak birisi çıkacak, işi bilen mühendislerin kapsamlı çalışmalarıyla elden geçeçek oyun. Oyun motorunu değiştirecekler, grafikler iyileşecek sonrada insanları manyak gibi grup bölgelerinde yada bosslarda aynı şeyleri yapmak zorunda bırakmayacak, bu oyunun diğer oyunlardan en büyük farkı olan SAVAŞMAK felsefesini yeniden getirecek adam akıllı 69 lvl getirecekler ya da nostalji sunucu açacaklar. Biliyorum kulağa imkansıza yakın geliyor gerçektende öyle. Bu mucizevi şeyler olmazsa sene sonunu görmez oyun . Açtıkları gün olan 21 aralıkta final verirler. Daha da uzatmaya etmeye gerek yok.
- KuzgunXIII
- İskele Babası
arallbaba yazdı: ↑10 May 2019 04:53 "Real life" falan bu concon işleri bırak bir kere birde parantezde açıklama yapmış. İnsanlar agresifse agresifliklerinde sonuna kadar haklılar çünkü oyunla ilgilenilmiyor. Bir iki gönüllü çalışan dışında işi bilen biri yada mühendisleri yok. sende gidip ellerinden geleni yaptıklarından eminim dersen bir yerleriyle güler insanlar sana , iyi niyetlileri de benim gibi sinirlenir. Çok eskiden de bu geri sarmalar oluyordu hemen düzeltmişlerdi. 39 zamanlarında ve kenan zamanlarında hatırlıyorum o kadar da zor işler değil yani bunlar ama ilgilenilmiyor.
Öncelikle sanada merhaba fikirlerini dile getirmişsin bu güzel birşey konuşma tarzımı beğenmeyebilirsin bu benim umrumda olmaz concon diye tabir ettiğin yakıştırmaları kendi mahalle ortamına saklaman daha uygun sonuç olarak ben senin yakının değilim
Oyun hakkında pek çok beklentin var anladığım kadarıyla lakin bu oyunun potansiyelini ve gelişim kapasitesini doğru algılayamamışsın insanlar pek çok şey istiyolar mesela en basit örneği bende 55 level gözlük gelmesini isterdim başkası global bir chat isteyebilir mesela ticaretini her yerde yapabilmek için o onu ister bu bunu ister istekler bitmez çok sevdiğim bir söz vardır bu İKV ile çok güzel örtüşür
'Mükemmel anı bekleme anı al mükemmelleştir'
Oyuna tekrar döneli nerdeyse 1 hafta oldu insanların agresifliği saldırganlığı o kadar yüksek ki yönetim sanki bu agresifliği görünce harekete geçicekmiş gibi bir algı var yapılan kopyalar hakkında konuştuk 59 level alt yapısında bir sıkıntı olduğu aşikar bu sıkıntı mevcutken kalkmış 69 dan bahsediyo olman komik bu konu insanların saldırıları yazılı olarak gözüksün diye açılmadı yapıcı eleştiri yapanlar sayısı bukadar az olmasına rağmen sürekli şikayet post(mesaj)ları görüyorum eğer daha güzel bir ortam istiyorsak bence herkes bunu ister yönetimden önce dönüp bir kendimize bakmamız özeleştiri yapmamız gerekiyo bu konuların detaylı olarak eleştirisini ve yorumunu yapıcağım bir konu yakında açıcam sanırım daha detaylı anlatmak gerekiyor bazı şeyleri
kardeş ne özeleştirisinden bahsediyorsun sen ya lütfen komik konuşma .d kırmakta istemiyorum kibar bir arkadaşsın belli asıl sen benim dediğimi anlayamamışsın bak ben diyorum ki istediğin kadar yapıcı eleştiri yap yıkıcı eleştiri yap olmaz bu yönetici kadrosu ile olmaz. Ben sana diyorum ki oyun motorunun toptan değişmesi lazım. Ne dediğimi anlıyor musun bilmiyorum ama demek istediğim şeyde oyunun komple baştan yazılması gerekir. Bu da yeni bir şirket, yeni mühendislerle olabilecek bir durum. Bu da imkansız gibi bir şey diyorum heveslendiğim ettiğim falan yok ben sadece olması gerekeni söylüyorum böyle bir beklentim falan yok olmayacak çünkü. Sen istediğini söyle yap kopya cart curt düzelmeyecek insanlar bunun farkında oldukları için agresif, sinirli,üzgün ve kırgınlar.KuzgunXIII yazdı: ↑10 May 2019 21:59arallbaba yazdı: ↑10 May 2019 04:53 "Real life" falan bu concon işleri bırak bir kere birde parantezde açıklama yapmış. İnsanlar agresifse agresifliklerinde sonuna kadar haklılar çünkü oyunla ilgilenilmiyor. Bir iki gönüllü çalışan dışında işi bilen biri yada mühendisleri yok. sende gidip ellerinden geleni yaptıklarından eminim dersen bir yerleriyle güler insanlar sana , iyi niyetlileri de benim gibi sinirlenir. Çok eskiden de bu geri sarmalar oluyordu hemen düzeltmişlerdi. 39 zamanlarında ve kenan zamanlarında hatırlıyorum o kadar da zor işler değil yani bunlar ama ilgilenilmiyor.
Öncelikle sanada merhaba fikirlerini dile getirmişsin bu güzel birşey konuşma tarzımı beğenmeyebilirsin bu benim umrumda olmaz concon diye tabir ettiğin yakıştırmaları kendi mahalle ortamına saklaman daha uygun sonuç olarak ben senin yakının değilim
Oyun hakkında pek çok beklentin var anladığım kadarıyla lakin bu oyunun potansiyelini ve gelişim kapasitesini doğru algılayamamışsın insanlar pek çok şey istiyolar mesela en basit örneği bende 55 level gözlük gelmesini isterdim başkası global bir chat isteyebilir mesela ticaretini her yerde yapabilmek için o onu ister bu bunu ister istekler bitmez çok sevdiğim bir söz vardır bu İKV ile çok güzel örtüşür
'Mükemmel anı bekleme anı al mükemmelleştir'
Oyuna tekrar döneli nerdeyse 1 hafta oldu insanların agresifliği saldırganlığı o kadar yüksek ki yönetim sanki bu agresifliği görünce harekete geçicekmiş gibi bir algı var yapılan kopyalar hakkında konuştuk 59 level alt yapısında bir sıkıntı olduğu aşikar bu sıkıntı mevcutken kalkmış 69 dan bahsediyo olman komik bu konu insanların saldırıları yazılı olarak gözüksün diye açılmadı yapıcı eleştiri yapanlar sayısı bukadar az olmasına rağmen sürekli şikayet post(mesaj)ları görüyorum eğer daha güzel bir ortam istiyorsak bence herkes bunu ister yönetimden önce dönüp bir kendimize bakmamız özeleştiri yapmamız gerekiyo bu konuların detaylı olarak eleştirisini ve yorumunu yapıcağım bir konu yakında açıcam sanırım daha detaylı anlatmak gerekiyor bazı şeyleri