Oyuna dönmek için geç mi?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Dofians
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Oyuna dönmek için geç mi?

Mesaj gönderen Dofians »

Ne karakter ne tılsım var baştan kassam oyuna para yatırmadan(plus artırıcı vs harici) ilerlemem mümkün mü? Karaköyde tılsım gerekiyor mu?
Since 2008
Kullanıcı avatarı
pegasusejder
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat

Re: Oyuna dönmek için geç mi?

Mesaj gönderen pegasusejder »

Dofians yazdı: 08 May 2018 17:29 Ne karakter ne tılsım var baştan kassam oyuna para yatırmadan(plus artırıcı vs harici) ilerlemem mümkün mü? Karaköyde tılsım gerekiyor mu?
Tılsımsız oyun şuan zor baya ve karaköy görevlerine geçmen çok sıkıntı çt fln yapman gerekiyor

Ama baştan başlamayı düşünüyorsan teşkilata gelirsen yardımcı oluruz 5-6 kişilik bi grubumuz var discord dan muhabbet fln ediyoruz eğerki katılmak istersen özelden yaz link atayım sana
Kullanıcı avatarı
movie
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen movie »

pegasusejder yazdı: 08 May 2018 17:45
Dofians yazdı: 08 May 2018 17:29 Ne karakter ne tılsım var baştan kassam oyuna para yatırmadan(plus artırıcı vs harici) ilerlemem mümkün mü? Karaköyde tılsım gerekiyor mu?
Tılsımsız oyun şuan zor baya ve karaköy görevlerine geçmen çok sıkıntı çt fln yapman gerekiyor

Ama baştan başlamayı düşünüyorsan teşkilata gelirsen yardımcı oluruz 5-6 kişilik bi grubumuz var discord dan muhabbet fln ediyoruz eğerki katılmak istersen özelden yaz link atayım sana
Tılsımsız nasıl zor? 1 seviye tılsımlarla gayet ilerleyebilirsin. Şu an oyuna başlamak için en iyi zamanlar. Tılsımlar zaten çok ucuzladı. Maden çekerek 1 ayda rahat iyi konumlara gelebilirsin.
Everything is about math just math
Kullanıcı avatarı
ReLenTLesSx
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Life and Death

Mesaj gönderen ReLenTLesSx »

Çemberlitaş zamanı tılsım zorunluyken Karaköy ile tılsım zorunluluğu kalktı. Herhangi bir tılsım olmadanda rahatça oynanabilir şuan.
Resim
Kuklacı
ıReLenTLesS

Life And Death YouTube kanalıGöster
Kullanıcı avatarı
ClaireRedfield
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen ClaireRedfield »

Başlamadan önce 2 defa düşünmende fayda var. Yardım isteyeceksin, etmeyecekler. Nadide üretmek çok pahalı. Tılsıma gerek yok. Bireysel takılarak yaratık kesersin. Sağlam bir grubun yoksa hiç başlama derim sana. Herkes çıkar peşinde. Kimse çıkarı olmadan iyilik yapmıyor. Kanser olmadan önce iyi bir düşün bence.
Kullanıcı avatarı
BayTerapi
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Ghosts Of Anatolia

Mesaj gönderen BayTerapi »

ClaireRedfield yazdı: 08 May 2018 21:12 Başlamadan önce 2 defa düşünmende fayda var. Yardım isteyeceksin, etmeyecekler. Nadide üretmek çok pahalı. Tılsıma gerek yok. Bireysel takılarak yaratık kesersin. Sağlam bir grubun yoksa hiç başlama derim sana. Herkes çıkar peşinde. Kimse çıkarı olmadan iyilik yapmıyor. Kanser olmadan önce iyi bir düşün bence.
Ayriyetten eminönü ve meteor bölgeleri boşalmış diyorlar. Bunlarda bir etken.
kedi
Kullanıcı avatarı
ClaireRedfield
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen ClaireRedfield »

BayTerapi yazdı: 08 May 2018 21:21
ClaireRedfield yazdı: 08 May 2018 21:12 Başlamadan önce 2 defa düşünmende fayda var. Yardım isteyeceksin, etmeyecekler. Nadide üretmek çok pahalı. Tılsıma gerek yok. Bireysel takılarak yaratık kesersin. Sağlam bir grubun yoksa hiç başlama derim sana. Herkes çıkar peşinde. Kimse çıkarı olmadan iyilik yapmıyor. Kanser olmadan önce iyi bir düşün bence.
Ayriyetten eminönü ve meteor bölgeleri boşalmış diyorlar. Bunlarda bir etken.
Pili, Kara Kürk, Dev Ana, İfliss mekanları, ekmek parasının döndüğü yer olması sebebiyle arada sırada uğrak yerleri olsada, dediğin gibi, bu Karaköy haricindeki bölgelerin bomboş olduğu gerçeğini değiştirmiyor.
Kullanıcı avatarı
ejedrogl
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü

Mesaj gönderen ejedrogl »

Arkadaşa katılıyorum. Ortamın yoksa bir hiçsin,başka oyunlar oynamanı tavsiye ederim.
Kullanıcı avatarı
Dofians
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Dofians »

Arkadaşlar öncelikle herkese cevapları için çok teşekkür ederim. Grup bölgeleri zamanı, adı üstünde ''grup'' olduğu için, bireysel olarak bir şey yapmak mümkün değildi. Holle bunu az da olsa kaldırdılar yani tek başıma xeno peptit salgı kasıp tılsım üretebiliyordum. Ama şimdi amacım sıfırdan başlayıp 59'a kadar kasmak. Başta güçsüz olurum karaköyde fare keserken zorlanırım, şansıma bi eşya düşürürüm azıcık daha rahat keserim. Böyle böyle hasarımı artırıp güçlenince boss yaratıklar için gruplara katılmaya başlarım, madem tılsım zorunluluğu yok. Ama bunu yaparken kimseye muhtaç kalmak istemiyorum. Bu mümkün mü ?

Düzeltme: Bir de karakürk dev ana filan demişsiniz, oyunu oynamadığım için anlamadım ne alaka onlar ?
Since 2008
Kullanıcı avatarı
noctiluca
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Son Kaptan

Mesaj gönderen noctiluca »

Sana dön deyip oyuncu kalabalikliginin artmasini ben de cok isterim ancak Karakoyde saglam lonca bulmalisin, o grup senin icin sureyle yarismali, boss kaciranlardan ve diger loncalardan yer kalirsa boss u 5 kez kesmeli ve esya recetesi dusurmeli daha sonra onu uretmek icin ucuk fiyatlardan malzeme satin almali veya saatlerini karakurk dev ana gibi bosslarda gecirip malzeme elde etmelisin ayrica klan savaslari da bitti, demem o ki gel ama sosyalsen gel
Resim
IKV Maden Haritalari Yazilimi: incele (250 kez indirildi)

IKV VIDEOLARI ICIN TIKLA!

“Genel Etkileşim” sayfasına dön