Arkadaşlar ve sevgili yönetim
Şu an oyuna yeni başlayan veya eski çarlarına başlayan insanların çarına dizmesi çok zor değil mi ?
Hele şifacı sınıfının tek başına bir şey yapamaması ? Oyunda eğer tanıdığın yoksa nerdeyse imkansız derecede kasılaman ?
Bana katılıyor musunuz ?
Yeni Başlayanlar
- Boludanoyuncu
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- yun1010
- Labirent Rehberi

- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Ancient Legends
Re: Yeni Başlayanlar
Yoo
------------------------------------------Ancient Legends Lonca Lideri-----------------------------------------
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI
Zor dostum zor. Ekibin yoksa üretimden başka bir yol görünmüyor, üretimde ateş pahası şu an için...
LethieN
İnzivaya Çekilmiş Münzevi
Mehmet Ali
- Boludanoyuncu
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
Re: Yeni Başlayanlar (Bir Gm cevap verebilir mi ?)
Karaköye görev yapılmadan girilmesin diyoruz ama gaffar kesilmiyor gaffarı kesemeden insanlar nasıl giricek ? İnsanlarda bu yüzden oyunu bırakıyor.Yönetim oyuncu kaybediyoruz ama ilgilenmiyor.
2m etmicek sari efsunlu itemlere 300m çekiyorlar:)
Yine 300 Milyon iyi. Eminönü sunucusunda mikroçip soruyorum. 800 Milyon gibi bir rakam veriyorlar. İKV oyuncusu çıldırmış olmalı.
LethieN
İnzivaya Çekilmiş Münzevi
Mehmet Ali
Bölgenin yeniliğinden dolayı bu gibi etkenler malesef mevcut. Hatırlıyorsanız Yeraltı ilk geldiğinde Urban ve Yücelen efsunların fiyatı aşırı derecede uçuyordu.. Aradan bir kaç ay sonra artık yaratıktan düştüğünde çantadan alınmamaya başlandı. İleri ki aylarda bölge oyuncuları geliştikçe bu gibi etkenler çöküş gösterecektir..
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN