KARAKÖY BOSS'LAR HK.
- OneNisseDCaLL
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: M İ R
KARAKÖY BOSS'LAR HK.
Sayın Destek ekibi ve oyuncu arkadaşlarım sizcede karaköy bölgesindeki BOSS (Gbz,Büyük Büyücü vb.) slotlar için menzil düzenllemesi veya gruplar halinde bölge şeklinde girilmesi daha mantıklı olmaz mıydı ? Bugün 3. kez 5 canda kaçan Büyükbüyücü sabırlarımızı taşırdı. Her gelen kötü niyetle olmasa bile menzile girdiği taktirde boss kaçabiliyor lütfen bunun hakkında gerekli düzenleme ve açıklama yapılmasını rica ediyorum.
Re: KARAKÖY BOSS'LAR HK.
Sanırım Menzil güncellemesinden kastın GBZ vs. kaçıranlara karşı bir güvence sağlamak?OneNisseDCaLL yazdı: ↑15 Mar 2018 17:44 Sayın Destek ekibi ve oyuncu arkadaşlarım sizcede karaköy bölgesindeki BOSS (Gbz,Büyük Büyücü vb.) slotlar için menzil düzenllemesi veya gruplar halinde bölge şeklinde girilmesi daha mantıklı olmaz mıydı ? Bugün 3. kez 5 canda kaçan Büyükbüyücü sabırlarımızı taşırdı. Her gelen kötü niyetle olmasa bile menzile girdiği taktirde boss kaçabiliyor lütfen bunun hakkında gerekli düzenleme ve açıklama yapılmasını rica ediyorum.
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
- OneNisseDCaLL
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: M İ R
Kesinlikle öyle, klansız olan bir kişi bile tek başına o kadar saat ve emek verilen bir boss'u rahatlıkla kaçırabiliyor.Buna bir önlem alınmalıEsadullah yazdı: ↑15 Mar 2018 17:48Sanırım Menzil güncellemesinden kastın GBZ vs. kaçıranlara karşı bir güvence sağlamak?OneNisseDCaLL yazdı: ↑15 Mar 2018 17:44 Sayın Destek ekibi ve oyuncu arkadaşlarım sizcede karaköy bölgesindeki BOSS (Gbz,Büyük Büyücü vb.) slotlar için menzil düzenllemesi veya gruplar halinde bölge şeklinde girilmesi daha mantıklı olmaz mıydı ? Bugün 3. kez 5 canda kaçan Büyükbüyücü sabırlarımızı taşırdı. Her gelen kötü niyetle olmasa bile menzile girdiği taktirde boss kaçabiliyor lütfen bunun hakkında gerekli düzenleme ve açıklama yapılmasını rica ediyorum.
-
- Kobra Takipçisi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Nemesis
Video çekimi ile desteğe şikayet edebilirsiniz kasti olarak yapanları, onun haricinde farklı klandan birinin size saldırması/ engellemesi vs bunlar oyun içi durum. Söylediğiniz konuya da kısa vadede bir çözüm üretilmesi imkansız.
xLuCaGox | LLAMA | dRopheaLing | Smegma | PaRCHeR | PaRCHeRII | PaRCHeRIII | Lucago | DrKojiro
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*
-
- Cin Avcısı
- Sunucu: Eminönü
Haklısın
Video diyenlere sesleniyorum adam sırf kanlı bıçaklı oldugu oyundaki düşmanı için gider internet kafeye kullanmadığı hesabı açar naralar bossu kaçırır ban atsalar nolacak ? İnternet kafeden başka çara girmediği sürece bi sıkıntısı olmaz kalıcı çözümler lazım..Mesela Hol girişi gibi ruh taşları olabilir. İki ruh taşı arz ve lodosa özel her bossun oldugu yerlerde sağ tık gir yaparak bosslar buraya taşınabilir klanlara özel
Video diyenlere sesleniyorum adam sırf kanlı bıçaklı oldugu oyundaki düşmanı için gider internet kafeye kullanmadığı hesabı açar naralar bossu kaçırır ban atsalar nolacak ? İnternet kafeden başka çara girmediği sürece bi sıkıntısı olmaz kalıcı çözümler lazım..Mesela Hol girişi gibi ruh taşları olabilir. İki ruh taşı arz ve lodosa özel her bossun oldugu yerlerde sağ tık gir yaparak bosslar buraya taşınabilir klanlara özel
- DavidBeckham
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
Hocam şikayet etsek bile giden zaman ve emek geri gelmez.Allah bu durumu yaşayanlara sabır versin.Daha başıma gelmedi.İnşallah da gelmez.
Bu olayın amacı cezalar sebebiyle zamanla boss kaçırmanın tamamen engellenmesini sağlamak. Ne kadar etkili olur orası bilinmezDavidBeckham yazdı: ↑15 Mar 2018 20:24Hocam şikayet etsek bile giden zaman ve emek geri gelmez.Allah bu durumu yaşayanlara sabır versin.Daha başıma gelmedi.İnşallah da gelmez.
Dediklerine aynen katılıyorum nadide mor zırh ve asalar ütetilsin iyi güzel ama şu karaköydeki bosslar kapalı bir bölgeye alınmalı gruplar halinde girilmeli arz ve lodos şeklinde ve herkesin ayağının altına torba atmalı gb mantığı sadece şu boss larda işlemeli şu saçmalığa son verilmelidirOneNisseDCaLL yazdı: ↑15 Mar 2018 17:44 Sayın Destek ekibi ve oyuncu arkadaşlarım sizcede karaköy bölgesindeki BOSS (Gbz,Büyük Büyücü vb.) slotlar için menzil düzenllemesi veya gruplar halinde bölge şeklinde girilmesi daha mantıklı olmaz mıydı ? Bugün 3. kez 5 canda kaçan Büyükbüyücü sabırlarımızı taşırdı. Her gelen kötü niyetle olmasa bile menzile girdiği taktirde boss kaçabiliyor lütfen bunun hakkında gerekli düzenleme ve açıklama yapılmasını rica ediyorum.