OLANLARIN FARKINDA MISINIZ ?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Zevk
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Broklynn

OLANLARIN FARKINDA MISINIZ ?

Mesaj gönderen Zevk »

Öncelikle 25 ilden beri oynayan Eski bir beta Oyuncusu olarak söze başlamak istiyorum. Bu konuyu biraz mantıklı ve şapkayı elinize alarak düşünmenizi arz ve talep ediyorum .

OYUNUN tabiki bir çok yenilik gelmesini Anlıyorum. Beklediğimiz bir konu ve olaydı Öncelikle emekelriniz için hayranım . NE OLURSA olsun ortada emek söz konusu .

45 içi itemlerrin 55 den sonraa muazzam Taşar düşmesine Bir yandan karsi bir yandan haklı biliyorum

Karşı çıktığım konu Önce verilen emek.para her ne olursa olsun 1 ayı oyuncu ile 8 yıllık oyuncu arasındaki farkı düşünmenizi beklerdim. Kesinlikle.online bir ortam ve kurulu bir düzen orasi sor kalmis. Bir nevi enayi yerine koyulmuş gibi olaraktan yapacak birşey yok desekte bunu en azından ANKET olarak sunabilirdiniz.

EN önemli NOKTAYI vurgulamak istiyorum . tamam hasarr düşünü anlıyorum ama maraton ayakkabı ve gözlüm gelmemesine HALA ANLAM veremiyorum bunun için acilen bir ÇÖZÜM getirilmesini taraftariyim. Ne oyunsa tat nede tuz kalmakta. HERŞEYE verilen değeri anlıyorum. Şimdi.yapilanlarida göz önüne alırsak doğruya yanlışı da konuşmak.en doğrusu . OYUN TABIKI DEV lerde bitmekte . Ne kadar açık olsada, yapılan guncellemelerin bira daha Yeni gözlük yada en azından ASALARIN hasarlarının düşmemesi taraftariyim. Giyisi neysede Basılan asalar çöp olmamali.

Umarım sesimiz.bir yerlere gider

Eminönü: zevk
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Ruh Taşı Gezgini
Ruh Taşı Gezgini
Sunucu: Karaköy

Re: OLANLARIN FARKINDA MISINIZ ?

Mesaj gönderen TOLGARDA »

Şu yazı boyutu aşırı hoşuma gitti, rahatça tüm metni okudum. Bunun yanı sıra ben gözlüklerin bilerek hemen getirilmediği birkaç ay içinde getirileceği fikrindeyim
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
muhammetali395
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Ma B

Mesaj gönderen muhammetali395 »

Yazı sanki çeviri aracılığı ile Türkçeye çevrilmiş gibi , anlam bütünlüğü yok ne dediğin anlaşılmıyor yazdıklarını bir gözden geçirmende yarar var .
:flag_tr: MaB:flag_tr:
Gerçekçi ol
imkansızı iste
.

01.05.2009
01.05.2018".
Zevk
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Zevk »

UMARIM verilen onca Emek , hırs, ve verilen en büyük zaman dediğimiz kavram bosa gitmez

ACILEN Yeni 55 lvl Gozluk, ayakkabı ve ve en Önemlisi BASILAN çemberlitaş (+) asalarin hasarlarının dusmemesi. ANKET ISTIYORUM BEN VE tüm arkadaşlarımız için en azından acilen çözülmesi gereken bir konu

Kullanıcı avatarı
KraToSs
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Mesaj gönderen KraToSs »

Oyuncu olarak kendini düşünüyorsun.
Oyunu düşünürsen neden getirilmediğini anlarsın.

Getir bir level y2 yine kes en pahalı karaköy itemlerini düşür hemde level kas ona oh ne ala

Zaten dengesi bozulmuş oyunun iyicene boz ohh, iyi bayramlar.
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
Zevk
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Zevk »

y2 ne alaka benim güzel kardesim. Karakter koşmuyor sen y2 al item kas diyorsun .

Güncel +
Kullanıcı avatarı
BenKutto
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: ÇaRŞı

Mesaj gönderen BenKutto »

Öncelikle cümlelerin pek anlaşılmıyor.İkinci olarak yeni bir paket gelmiş önceki asaların turşusunu kurmayı düşünmüyorsunuzdur umarım ? Gözlük konusunda haklısınız acilen yeni gözlükler gelmesi lazım.
Resim
Kullanıcı avatarı
yavuzlarbey
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen yavuzlarbey »

KraToSs yazdı: 12 Mar 2018 22:47 Oyuncu olarak kendini düşünüyorsun.

Getir bir level y2 yine kes en pahalı karaköy itemlerini düşür hemde level kas ona oh ne ala

1 level y2 güzelmiş nerde satılıyor.
Kullanıcı avatarı
saglam
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Sancak
Lonca: Hamidiye

Mesaj gönderen saglam »

Bence de kıyafetler değil de parlatılmış asaların hasarlarının düşmemesi güzel olurdu
Sahira

Stodig

drNOVALGİN
Kullanıcı avatarı
KraToSs
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Mesaj gönderen KraToSs »

yavuzlarbey yazdı: 13 Mar 2018 07:11
KraToSs yazdı: 12 Mar 2018 22:47 Oyuncu olarak kendini düşünüyorsun.

1 level y2 güzelmiş nerde satılıyor.
Bunu anlamayacak kadar IQ yoksunu musun yoksa bilerek mi böyle yapıyorsun.
Yeni ma gözlük ve ayakkabı demek 1 level karakterleri y2 büyücü ile yine eskisi gibi kasmak demek anladın?? Holde, orda, burda. Ayriyeten bunlar yüzünden karaköy de slot kalmaz y2ler sadece kasar döndürerek. Adam yönetiminden bu konuyu daha iyi biliyor ya

Çemberlitaş eşyaları ile ilgili de 5500 kez cevap verildi.
Derindeki sırdan itibaren 8 yıldır böyle yeni mi aklınıza geldi? Bizim de zamanında 100m lik yücelen ceketimiz çöp oldu şimdi o yücelen ardenneler ceket 1m.
Bizimde mag dış kolyemiz o zamanın en yüksek rakamlarındam olan 10m idi şimdi birşeye yaramıyo.
Zilfallon plevne kolye 25mdi şimdi 500 bine satamazsın.6 yıl ekmeğini yedin o çemberlitaş eşyalarının.
Bunuda o arkadaşa yazıyorum.
İyi forumlar
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön