Savaş narası için bir önerim var
Savaş narası slot üzerinde kullanıldığında bossun üzerindeki tüm hiddeti kendi üzrrine alıyor
Peki bu skill için bu kural şöyle birşey ile değiştirilse nasıl olur ?
Nara herhangi bir yaratığın üzerinde kullanıldığında yaratığın değil grup üyelerinin tüm hiddetini üzerine alır yani hakirin üzerindeki hiddeti grup dışında biri üzerine en yüksek hasarı vurarak alırsa nekadar nara atılırsa atılsın eğer aynı grupta değilseler hakiri üzerine alamasın .
NARA İÇİN BİR ÖNERİ NERULL İÇERİ
- Elanie
- İskele Babası
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Muckthesystem
Re: NARA İÇİN BİR ÖNERİ NERULL İÇERİ
Çok mantıklı olmuş nasıl hedef saptırma yeteneği sadece grup içine atılabiliyorsa bu da aynı şekilde düzenlenebilir. Sevdim bu fikri.

- Yatcinizz
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Kuva İ Milliye
Şaka bir yana baya mantıklı buldum.
Tank kullanmasını iyi bilen arkadaşların görüşünü merak ediyorum.
Tank kullanmasını iyi bilen arkadaşların görüşünü merak ediyorum.
Paşaxömerfaruk
Belirli bir hiddeti olmayan tank, o bos a nara atamasın
Ben kendi kendimle aklım karışık..
Bir bölge açık alan ise, nizami oyun oynanırken ne bir DEV'in, ne de bir GM'nin oyuna müdahalesi söz konusu olabilir. Karaköy'ün açık bir alanda ve zor geçmesini isteyen oyunculardı. Geliştirici ekipte oyuncuların isteklerini yerine getirdi. Bu konuda geliştirici ekip suçlanamaz. Oyuncuların kendi kaşınmaları diyebiliriz biz buna kısaca.

- Damir
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Anka
- Lonca: Meclis-i Ayan
Nara normalde bossun üzerindeki tüm hiddeti almıyor, daha çok kişi başı verilen en yüksek hiddetten bir tık fazlasını vermeye yarıyor. Zaten naradan sonra vurulduğunda dönmesinin sebebi de o.
Dediğin gibi olursa hedef saptirma bir miktar değer kaybeder.
Belki naraya "belli bir hiddetten aza sahip kişi atarsa etki etmesin" eklenebilir. Gerçi bunun da sıkıntılı kısımları var.
Belki naraya "belli bir hiddetten aza sahip kişi atarsa etki etmesin" eklenebilir. Gerçi bunun da sıkıntılı kısımları var.
FATALFORCE
- Whoods
- Cin Avcısı
- Lonca: Evli Mutlu Çocuklu
Dostum sen iyi misin ? Benimki bir öneri ben ne devleri ne de gm leri syçlamadım bir öneri sundum ve bunu oyunculara danıştım iki cümle ezberlemişsiniz her yere aynı şeyi yapıştırıyorsunuz işine gelmiyor ise forumda yüzlerce konu var çık konumdan diğetlrrine bakLaRaCRoFT yazdı: ↑12 Mar 2018 13:27 Bir bölge açık alan ise, nizami oyun oynanırken ne bir DEV'in, ne de bir GM'nin oyuna müdahalesi söz konusu olabilir. Karaköy'ün açık bir alanda ve zor geçmesini isteyen oyunculardı. Geliştirici ekipte oyuncuların isteklerini yerine getirdi. Bu konuda geliştirici ekip suçlanamaz. Oyuncuların kendi kaşınmaları diyebiliriz biz buna kısaca.
- Parlementxx
- Hızlı Koşan
- Sunucu: Karaköy
- Klan: Arzın Çocukları
- Discord: parlooo.
Guzel bir oneri.Fakat bu kacirmalarini engellemez 1 2 buyucu alir gruba daha kolay kaçar.

Katılıyorum mızıldayıp durdularLaRaCRoFT yazdı: ↑12 Mar 2018 13:27 Bir bölge açık alan ise, nizami oyun oynanırken ne bir DEV'in, ne de bir GM'nin oyuna müdahalesi söz konusu olabilir. Karaköy'ün açık bir alanda ve zor geçmesini isteyen oyunculardı. Geliştirici ekipte oyuncuların isteklerini yerine getirdi. Bu konuda geliştirici ekip suçlanamaz. Oyuncuların kendi kaşınmaları diyebiliriz biz buna kısaca.
- Whoods
- Cin Avcısı
- Lonca: Evli Mutlu Çocuklu
Hocam nara aynı nara sadece grup dışındakiler slotu üzerine almış ise gruptaki nekadar nara atarsa atsın diğerlerinin üzetinden alamasın ama gruptakilerin üzerinden alabilsinDamir yazdı: ↑12 Mar 2018 13:29 Nara normalde bossun üzerindeki tüm hiddeti almıyor, daha çok kişi başı verilen en yüksek hiddetten bir tık fazlasını vermeye yarıyor. Zaten naradan sonra vurulduğunda dönmesinin sebebi de o.