Farklı bir fikir
Farklı bir fikir
Arkadaşlar malumunuz çoğu oyuncu çantada ki kıtlıktan ya da kasanın yetersizliğinden bahsetmiş ki bence haklılar.Bende farklı bir konuya değineceğim bildiğiniz gibi bir grupta en fazla 6 kişi olabiliyor bu sayıyı arttırsak daha iyi olmaz mı ? Bir boss başında dakikalarca bekleyip 2. Grup için beklemek hatta 3. Grup için beklediğimizi biliyorum fakat bazı arkadaşlar görevi olur olmaz bölgeyi terk ediyor.Bunun yerine hem zamandan kazansak hem de boss başında sürekli grup kurmaya uğraşmasak nasıl olur ?
- RamazanBey
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: City Of Death
Re: Farklı bir fikir
Şöylede diyebiliriz 1.Grup 6 kişi full olacak 2.grubunun lideride sembolik olarak 1. grubun 7.Ancande yazdı: ↑09 Mar 2018 10:21 Arkadaşlar malumunuz çoğu oyuncu çantada ki kıtlıktan ya da kasanın yetersizliğinden bahsetmiş ki bence haklılar.Bende farklı bir konuya değineceğim bildiğiniz gibi bir grupta en fazla 6 kişi olabiliyor bu sayıyı arttırsak daha iyi olmaz mı ? Bir boss başında dakikalarca bekleyip 2. Grup için beklemek hatta 3. Grup için beklediğimizi biliyorum fakat bazı arkadaşlar görevi olur olmaz bölgeyi terk ediyor.Bunun yerine hem zamandan kazansak hem de boss başında sürekli grup kurmaya uğraşmasak nasıl olur ?
kişisi olarak görünecek boss kesildiğinde 2. grubunda görevi olmus olacak ?
La Tahzen İnnallahe Meana---لاَ تَحْزَنْ إِنَّ اللّهَ مَعَنَا

- Sadraazam
- Sahaf Yardımcısı

- Lonca: Lodos Sert Eser
Yada grup birleştirmesi gibi bir durum eklense çok güzel olur.Ancande yazdı: ↑09 Mar 2018 10:21 Arkadaşlar malumunuz çoğu oyuncu çantada ki kıtlıktan ya da kasanın yetersizliğinden bahsetmiş ki bence haklılar.Bende farklı bir konuya değineceğim bildiğiniz gibi bir grupta en fazla 6 kişi olabiliyor bu sayıyı arttırsak daha iyi olmaz mı ? Bir boss başında dakikalarca bekleyip 2. Grup için beklemek hatta 3. Grup için beklediğimizi biliyorum fakat bazı arkadaşlar görevi olur olmaz bölgeyi terk ediyor.Bunun yerine hem zamandan kazansak hem de boss başında sürekli grup kurmaya uğraşmasak nasıl olur ?
UĞRUNA ÖLÜNEBİLECEK BİR ŞEY GÖSTER ! >>>Göster

- kandemir
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Yok
Bence olmaması gereken bir düşünce neden grup sayısını çoğaltılsın ki sistem açısından gayet uygun bir olay zaten temiz insanlarla temiz kesimler yapılmalı gbz zaten 1 grup kesiliyor büyük büyücü 2 grup gözü kapalı kesiyor komiser keza öyle hakir olayı biraz sıkıntı onuda lonca lar ile birleşip yapmak lazım
xKANDEMİRx Qubinxyunanlı xKANDEMİRxII
Since 2007 © BeyazKöşk
Since 2007 © BeyazKöşk
- diltemiz
- Çınaraltı Müdavimi

- Lonca: Anatolian Soldiers
Şu yüzden evet vericem , Çemberlitaş ve diğer bölgelerin(tüm) (herkese açık hale gelmesiyle) bu bölgelerde bulunan slotlarınAncande yazdı: ↑09 Mar 2018 10:21 Arkadaşlar malumunuz çoğu oyuncu çantada ki kıtlıktan ya da kasanın yetersizliğinden bahsetmiş ki bence haklılar.Bende farklı bir konuya değineceğim bildiğiniz gibi bir grupta en fazla 6 kişi olabiliyor bu sayıyı arttırsak daha iyi olmaz mı ? Bir boss başında dakikalarca bekleyip 2. Grup için beklemek hatta 3. Grup için beklediğimizi biliyorum fakat bazı arkadaşlar görevi olur olmaz bölgeyi terk ediyor.Bunun yerine hem zamandan kazansak hem de boss başında sürekli grup kurmaya uğraşmasak nasıl olur ?
hasarında , canında ve yeniden doğuş sürelerinde ayarlamaya gidilip zorlaştırıldı.
6 kişilik girilen grup sayısında bu sayıyı 1 arttırabilirsek , belki kesimler daha kolay olabilir.
Ayrıca2
Karaköy bölgesinde görev için bekleyen sayısı fazla olduğu için , grup kişi sayısı sınırlandırılmasının 7 ye çekilmesi taraftarıyım.
Eğer sayı artarsa , 2 Tank 2 Şifacı 3 Büyücü Şeklinde
Yada 1 Tank 2 Şifacı 4 Büyücü şeklinde güzel kombinasyonlar yapılarak daha rahat boss kesilebilir.

▒ ꧂ ⋱ ▒ ♖ ώ ε ♖ ค я ε ♖ ร σ Ł đ ί ε я ร ♖ ▒ ⋰ ꧁ ▒
꧁ ☪ 𝒜 𝓃 𝒶 𝓉 ℴ 𝓁 𝒾 𝒶 𝓃 𝒮 ℴ 𝓁 𝒹 𝒾 ℯ 𝓇 𝓈 ☪ ꧂
▒ ⋰ ▒ ⊽ ⊽ тαηıтıм кσηυмυzα gιтмєк ιcιη ⊽ ⊽ ▒ ⋱ ▒
Loncası olmayanlar ne yapıcak peki onu da söyler misin ? Herkes kendi tanıdığının ya da loncasının görevini yapıp gidiyor işleri bittiği için ben bunun önüne geçilmesi için böyle bir şey olabilir diyorum.kandemir yazdı: ↑09 Mar 2018 11:03 Bence olmaması gereken bir düşünce neden grup sayısını çoğaltılsın ki sistem açısından gayet uygun bir olay zaten temiz insanlarla temiz kesimler yapılmalı gbz zaten 1 grup kesiliyor büyük büyücü 2 grup gözü kapalı kesiyor komiser keza öyle hakir olayı biraz sıkıntı onuda lonca lar ile birleşip yapmak lazım
- kandemir
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Yok
Şu zamanda loncası olmuyan kimsenin oldugunu sanmıyorum temiz efendi oynuyan herkesin mutlaka başını sokucağı bir yuvası olur hatta temiz ve efendi olmuyanların bile loncası nın bulunduğu bir oyun o olay eskide kaldı ve ben bu oyunda şuana kadar loncasız klansız çok şey başaran gördüm herkes hazır ve olumluya alışmış durumda zorluklarla mücadele etmek isteyen yok rahat giriş herşey hazır olsun istiyor ben birşeylere çabalamıyayım ama olsun isteğinde olan çok bu yüzden bu olaya karşıyım ben o loncasızların geçtiği yollardan herkes geçti bi zahmet uğraşsınlarAncande yazdı: ↑09 Mar 2018 15:05Loncası olmayanlar ne yapıcak peki onu da söyler misin ? Herkes kendi tanıdığının ya da loncasının görevini yapıp gidiyor işleri bittiği için ben bunun önüne geçilmesi için böyle bir şey olabilir diyorum.kandemir yazdı: ↑09 Mar 2018 11:03 Bence olmaması gereken bir düşünce neden grup sayısını çoğaltılsın ki sistem açısından gayet uygun bir olay zaten temiz insanlarla temiz kesimler yapılmalı gbz zaten 1 grup kesiliyor büyük büyücü 2 grup gözü kapalı kesiyor komiser keza öyle hakir olayı biraz sıkıntı onuda lonca lar ile birleşip yapmak lazım
xKANDEMİRx Qubinxyunanlı xKANDEMİRxII
Since 2007 © BeyazKöşk
Since 2007 © BeyazKöşk
- MaHKuMII
- Sivri Ada Kaşifi

- Sunucu: Tılsım
- Lonca: A. H. H
KatılıyorumAncande yazdı: ↑09 Mar 2018 15:05Loncası olmayanlar ne yapıcak peki onu da söyler misin ? Herkes kendi tanıdığının ya da loncasının görevini yapıp gidiyor işleri bittiği için ben bunun önüne geçilmesi için böyle bir şey olabilir diyorum.kandemir yazdı: ↑09 Mar 2018 11:03 Bence olmaması gereken bir düşünce neden grup sayısını çoğaltılsın ki sistem açısından gayet uygun bir olay zaten temiz insanlarla temiz kesimler yapılmalı gbz zaten 1 grup kesiliyor büyük büyücü 2 grup gözü kapalı kesiyor komiser keza öyle hakir olayı biraz sıkıntı onuda lonca lar ile birleşip yapmak lazım
Grupların kapasitesinin artması fikrine katılıyorum. Ben bunu 39'dan beri sorgularım. Neden gruplarda sınır var diye
- Whoods
- Cin Avcısı

- Lonca: Evli Mutlu Çocuklu
Grup sisteminde şöyle bir değişikliğe gidilebilir lider 7. Kişiyi almaya çalıştığinda görev grubu kurmak istiyor musunuz diye uyarı çükar ve 6 kişiyi 10 kişiye veya 12 kişiye çıkarmanıza izin verir ama 2. Gruba yani 7 ve 7 den sonraki grup biteyleri görev dışında ne tecrübeden ne de grup bölgelerinddn faydalanamaz.