NESE ARAKADAŞLAR oyun içi küfürbazım KABULUM bu yüzden ban bile yedim 999 gün ÇOK susturuldum
KÜFÜR aciz insanlara mahsustur buna inanın bende acizim pc başında AMA biri yanımda olsa tek atarım başka atmam o yüzden küfür ettiklerim hariçç HERKESTEN ÖZÜR DİLERİM
TAMAM küfürbazım ama HIRSIZ değilimmmm kim bana
HIRSIZ DERSE küfür ederim değilim biri kanıtlasın FOTO moto YOK ÇÜNKÜÜ. SANAL ORKUNUN fotosunu koyarlar HERKES orkuna kanka çeker BANA gelince hırsızssın olum sen OLURUM bende ozamn bana hırsız dienlerin ANNELERİNİN ellerinden öperim....m ÖLMÜŞ babama küfür ederler kmse duymaz ben edince paso şikayet alıp veremediğiniz neee benle söyleyin onu bileyim kendimi düzeltem dedm bi kaç kişiye söz verdim adamlar rahat durmazki. adam kesmişim aç olmuşum keserim kardşeim oyunun amacı ne S:S:S klan savaşları değilmi zoruna giden çıkar klandan kp kasarken kestii EĞER o kişi bana küfür eden kişiyse YİNE keserim kardeşimm bu yoruma kimse cevap yazmasın OKUMASIn bileee beni bilenler okusun yeter saçma yorumlar yazmayın SONRA küfür etti oluor yaa birkerede mantıklı olun tamam KÜFÜR yok artık oyunda KARDeşim HIRSIZ demesin KİMSE bana diğene yine ederim küfür bu kişi kim olursa olsun YİNE EDERİM adam resmen beni dolandırdı yalakalar CLASSA abi çektii KANKA ÇEKTİİ tamam ben acizim akıl yoksunuyum yaşım büyük ama aklım küçük ama ŞERREFLİYİM........