Şifacı ve Seviye Atlama Sorunu
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Symbol of Justice
Şifacı ve Seviye Atlama Sorunu
Merhabalar, çok uzatmayacağım sadece fikrimi belirtip sizin de fikrinizi almak istediğim bir konuyu tartışacağım bildiğiniz üzere şifacının bir yaratığı keserek kasması imkansız aynı zamanda bir grup bulup kasması da gerçekten çok zor kaldı ki bir gruba bir bireye bağlı bir sınıf olması gerçekten adaletsiz ve üzücü.Bu eşitsizlikler göz önünde bulundurulduğunda şifacı diğer sınıflara göre en zor kasılan ve en geri bırakılmış sınıf olmuştur.Yapılacak bir güncelleme ile sadece şifacıların, seviye atlamak için gereken tecrübe puanı düşürelebilir mi ya da grupta olmasa bile bir şey kesen birine can bastığında kazandığı hiddetle o bireyin grubundaymış gibi olmasa da bir miktar tecrübe puanı alabilir mi? Çünkü bu şekilde çok zor ve adaletsiz gerçekten
- besiktasask
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Şifacı ve Seviye Atlama Sorunu
Şifacı dedin mi sonuna kadar katılırım. Çünkü bomboş bir sunucuda ne görev yapabiliyorum ne de level kasabiliyorum.
Üzüntü ve çaresizlik
Üzüntü ve çaresizlik

biz eminönü de slot bulamıoz d
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
Şifacı kasma konusunda oyundaki en zor karakter. Şahsen Derindeki Sır zamanı görevsiz geçen sürelerde özellikle 48 lvlde ne çektiğimi bir ben bir Allah bir de meran şehrindeki uçan muhafızlar bilir
Karaköy'de de aynı şekilde. Sürekli kasılan gruplara girmen lazım bir şekilde sen de lvl alırsın.
Valla ben katılmıyorum.Oyun zaten kalabalık zar zor slot buluyoruz.Mesela jeton kasarken şifacının biri musallat oldu herşeye ks attı kanser etti bizi.(hasarcı değil bu arada). Yani grup bulman da kolay şifacı şifacı olarak.Tek basinayken zehire 1 versen bile insanlar zaten ks için skillere abandığından yaratık ya yatıyo ya da başkasına dönüyo kesmek zorunda kalıyorlar kurtulmuş oluyorsun.Esas savaşçı sıkıntı: gruba alan olmuyor materyal kasma görevlerinde slot bile bulamıyosun,bulsan elinde tutamıyosun 2 dk sonra şifacı ya da büyücü biri geliyo ve senden bir güzel alıyo o slotları. Sonuç olarak haline şükret derim 
İyi eğlenceler...
İyi eğlenceler...
Sahira
Stodig
drNOVALGİN
Stodig
drNOVALGİN
- Parlementxx
- Hızlı Koşan
- Sunucu: Karaköy
- Discord: parlooo.
Gorev gruplarina gir kimse sana ' YhA MorUQ aDaMin GorEvI yok AtAlim' demez dostum.5 savasci takilabilirsin 5 buyucude takilabilirsin ama o son grup uyesi her zaman sifaci olmak zorundadir.

- kandemir
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Yok
Şifacıya muhtaç olan insan çok ben oyuna girdiğim vakit grubu kapatıyorum boyna istek geliyor lonca ile tek kasıyorum bende, ama şahsen kasmak gibi bir hırsım olsaydı zehiri 15yapardım üst üste ks atarım zaten kesmek zorundalar BeyazKöşkte kalkan slot 3 sn ayakta durmuyor herkes abanıyor 2 günde 59 olurdum ama bu ayıp birşey olduğu için yapmıyoruz ama yönetimin hasar zehir ve asiti işletmesi lazımdı
xKANDEMİRx Qubinxyunanlı xKANDEMİRxII
Since 2007 © BeyazKöşk
Since 2007 © BeyazKöşk
- MaHKuMII
- Sivri Ada Kaşifi
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: A. H. H
Sifacinin zehiri en büyük elektrikli büyücünün elektriginden daha hızlı. Yaptığı Ks Lee tartışmaya açık
Şuan 56 seviyeyim şifacımla
Exp artırıcı var
Grupsuz bi cacık olmuyor sürekli bi grup ile takılmak zorundasın
Üstüne bide hasarlar ve iyileştirme değerin de düşüyor görevlerden verilen eşya asit vs onun yerine tek efsun iyileştirme verse daha iyi
Şifacı şuan bence kasılması çok zor bi sınıf
Exp artırıcı var
Üstüne bide hasarlar ve iyileştirme değerin de düşüyor görevlerden verilen eşya asit vs onun yerine tek efsun iyileştirme verse daha iyi
2006-2016
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
- kandemir
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Yok
Aynı seviyede aynı durumdayız iyileştirme 2bin küsüre düşmüş durumda exp artırıcı almak zorunda bıraktı kasılmak için aldık mecburen, hep temizlik İtemi veriyor oda asit zehir vs. Ivır zıvır yani iyileştirme verse kat kat iyi olur Şifacı iyileştirmesiz olursa oyundaki herkes yavaşlar Şifacı sız birşey yapılmıyor çünkü, ve düşen iyileştirme itemlere absürt fiyatlar biçiliyor alınamıyor üretim yapmak istesen daha ucuza üreteceğin İtemi sana daha fazlasına satmaya çalışıyorlarresp0nse yazdı: ↑06 Mar 2018 11:00 Şuan 56 seviyeyim şifacımla
Exp artırıcı var
xKANDEMİRx Qubinxyunanlı xKANDEMİRxII
Since 2007 © BeyazKöşk
Since 2007 © BeyazKöşk