sacmalık

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
eXeLLeNCe
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Anka
Klan: Lodos
Lonca: Yüksek Gerilim Hattı

sacmalık

Mesaj gönderen eXeLLeNCe »

3 ADET BUYUUCUM VAR 12 ADET ASA 12 ADET ZIRH URETECEM
2 ADET SAVASCIM VAR 6 ADET SILAH 6 ADET ZIRH URETECEM
2 ADET SIFAM VAR 8 ASA 8 ZIRH URETECEM SIZCDE COK MANTIKSIZ DEGILMI DUSMESINE RAZIYIZI YETERLI O KADAR COK URETIM YAPMAYALIM
Kullanıcı avatarı
Windowss
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Parallax Phenomenon

Re: sacmalık

Mesaj gönderen Windowss »

1 şifa 1 büyü 1 savaşçı fulle sende kimse sana silah zoruyla hepsini full yap demiyor boş konu açıyorsunuz. biraz düşünün yav o kadar hesabın var diye yönetim işi mi kolaylaştırsın mübarek. 8 büyücüm var hepsine asa mı üreteyim?
"Bizler daimi tanıklarıyız hep varolan kentimizin şimdi ve kıyamette!"
asgsdga
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen asgsdga »

sanki 5 çarı düşemek istesen yarına hazır olacaktı, saçmalama birader. tek karakter oyna, ya da hepsinden 1er tane oyna, yavaş yavaş git ne acelen var. oyun bu, keyif almana bak
eXeLLeNCe
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Anka
Lonca: Yüksek Gerilim Hattı

Mesaj gönderen eXeLLeNCe »

Windowss yazdı: 04 Mar 2018 20:35 1 şifa 1 büyü 1 savaşçı fulle sende kimse sana silah zoruyla hepsini full yap demiyor boş konu açıyorsunuz. biraz düşünün yav o kadar hesabın var diye yönetim işi mi kolaylaştırsın mübarek. 8 büyücüm var hepsine asa mı üreteyim?
ARKADASIM 8 tane buyucunu ctde fullemedınmı 1 tane varken o zaman nıye 8 tane buyucu kastın bana bunu acıklasana bana laf yapana kadar dusunde yaz 1 buyucun varsa nıye 8 tane buyucu kasıyorsun TARTISMAYA YONELIK YORUMLAR YAPMAYINIZ
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Ruh Taşı Gezgini
Ruh Taşı Gezgini
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen TOLGARDA »

Hayır bunları üretmek zorunda değilsin. Oyunda ne yaptığın sana kalmış.
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
Windowss
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Parallax Phenomenon

Mesaj gönderen Windowss »

eXeLLeNCe yazdı: 04 Mar 2018 20:38
Windowss yazdı: 04 Mar 2018 20:35 1 şifa 1 büyü 1 savaşçı fulle sende kimse sana silah zoruyla hepsini full yap demiyor boş konu açıyorsunuz. biraz düşünün yav o kadar hesabın var diye yönetim işi mi kolaylaştırsın mübarek. 8 büyücüm var hepsine asa mı üreteyim?
ARKADASIM 8 tane buyucunu ctde fullemedınmı 1 tane varken o zaman nıye 8 tane buyucu kastın bana bunu acıklasana bana laf yapana kadar dusunde yaz 1 buyucun varsa nıye 8 tane buyucu kasıyorsun TARTISMAYA YONELIK YORUMLAR YAPMAYINIZ
Ejder asa, latif vs şaheser üretmek için görev malzemelerine ihtiyacım vardı ( kadim, meran, liderlik vs.) onları karşılamak için 7 tane büyücü kastım ve eksiklerimi tamamladım. 1 tane büyücüm var aktif olarak onu kullanıyorum sadece. Konu başlığı ve içerik çok uyumlu cidden saçmalamışsın 8 büyücümü çtde fulleyecek kadar işsiz değilim oynadığım büyücümün çtden 2 tane alacağı var daha
"Bizler daimi tanıklarıyız hep varolan kentimizin şimdi ve kıyamette!"
Kullanıcı avatarı
Mars
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Mars »

asgsdga yazdı: 04 Mar 2018 20:36 sanki 5 çarı düşemek istesen yarına hazır olacaktı, saçmalama birader. tek karakter oyna, ya da hepsinden 1er tane oyna, yavaş yavaş git ne acelen var. oyun bu, keyif almana bak
Bencede. Bak benimde 3 tane çarım var fazlasına gerek yok bi şifa bi büyü bi savaşcı yeter ilk birini kasıyom şuan hepsi sırayla bi acelemiz yok.
Kullanıcı avatarı
Parlementxx
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Sunucu: Karaköy
Discord: parlooo.

Mesaj gönderen Parlementxx »

Kimse sana 3526272748844 çari full + full yap gibi bir zorunluluk getirmedi kardeş bir adet fullesen yeterli.
Resim
Kullanıcı avatarı
kandemir
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Yok

Mesaj gönderen kandemir »

Hepsi bir oyun bu kadar hırslanma hırsın bu kadarı çok kötü birşeydir, oyun sonuçta eğlenmek vakit geçirmek için oynuyorsun bunu, kimse çıkıp sana bu kadar car dizmek zorundasın demedi o kadar hırs yapma bir charla ufak ufak başla dizersin nasıl olsa işsiz işsiz o kadar char dizmişsin bir daha dizersin,
😀 bir savaşçı bir büyücü bir şifacı neyine yetmiyor da ikincisini açıp diziyorsun farklı itemmi atıyor 😀
xKANDEMİRx Qubinxyunanlı xKANDEMİRxII

Since 2007 © BeyazKöşk

“Genel Etkileşim” sayfasına dön