3 ADET BUYUUCUM VAR 12 ADET ASA 12 ADET ZIRH URETECEM
2 ADET SAVASCIM VAR 6 ADET SILAH 6 ADET ZIRH URETECEM
2 ADET SIFAM VAR 8 ASA 8 ZIRH URETECEM SIZCDE COK MANTIKSIZ DEGILMI DUSMESINE RAZIYIZI YETERLI O KADAR COK URETIM YAPMAYALIM
sacmalık
- Windowss
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Parallax Phenomenon
Re: sacmalık
1 şifa 1 büyü 1 savaşçı fulle sende kimse sana silah zoruyla hepsini full yap demiyor boş konu açıyorsunuz. biraz düşünün yav o kadar hesabın var diye yönetim işi mi kolaylaştırsın mübarek. 8 büyücüm var hepsine asa mı üreteyim?
"Bizler daimi tanıklarıyız hep varolan kentimizin şimdi ve kıyamette!"
sanki 5 çarı düşemek istesen yarına hazır olacaktı, saçmalama birader. tek karakter oyna, ya da hepsinden 1er tane oyna, yavaş yavaş git ne acelen var. oyun bu, keyif almana bak
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Anka
- Klan: Lodos
- Lonca: Yüksek Gerilim Hattı
ARKADASIM 8 tane buyucunu ctde fullemedınmı 1 tane varken o zaman nıye 8 tane buyucu kastın bana bunu acıklasana bana laf yapana kadar dusunde yaz 1 buyucun varsa nıye 8 tane buyucu kasıyorsun TARTISMAYA YONELIK YORUMLAR YAPMAYINIZ
- Windowss
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Parallax Phenomenon
Ejder asa, latif vs şaheser üretmek için görev malzemelerine ihtiyacım vardı ( kadim, meran, liderlik vs.) onları karşılamak için 7 tane büyücü kastım ve eksiklerimi tamamladım. 1 tane büyücüm var aktif olarak onu kullanıyorum sadece. Konu başlığı ve içerik çok uyumlu cidden saçmalamışsın 8 büyücümü çtde fulleyecek kadar işsiz değilim oynadığım büyücümün çtden 2 tane alacağı var daha
"Bizler daimi tanıklarıyız hep varolan kentimizin şimdi ve kıyamette!"
Bencede. Bak benimde 3 tane çarım var fazlasına gerek yok bi şifa bi büyü bi savaşcı yeter ilk birini kasıyom şuan hepsi sırayla bi acelemiz yok.
- Parlementxx
- Hızlı Koşan
- Sunucu: Karaköy
- Klan: Arzın Çocukları
- Discord: parlooo.
Kimse sana 3526272748844 çari full + full yap gibi bir zorunluluk getirmedi kardeş bir adet fullesen yeterli.

- kandemir
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Yok
Hepsi bir oyun bu kadar hırslanma hırsın bu kadarı çok kötü birşeydir, oyun sonuçta eğlenmek vakit geçirmek için oynuyorsun bunu, kimse çıkıp sana bu kadar car dizmek zorundasın demedi o kadar hırs yapma bir charla ufak ufak başla dizersin nasıl olsa işsiz işsiz o kadar char dizmişsin bir daha dizersin,
bir savaşçı bir büyücü bir şifacı neyine yetmiyor da ikincisini açıp diziyorsun farklı itemmi atıyor
xKANDEMİRx Qubinxyunanlı xKANDEMİRxII
Since 2007 © BeyazKöşk
Since 2007 © BeyazKöşk